Goed kwaliteit
Ik heb een trui en broek voor mij baby gekregen en de kwaliteit was echt goed.
Wij zijn een familiebedrijf met een missie om gezinnen te ondersteunen met mooie en betaalbare kinderkleding, terwijl we bijdragen aan een duurzamere toekomst. Als ouders begrijpen we hoe lastig het kan zijn om kwaliteitskleding te vinden die past binnen het budget. Daarom richten we ons op het doorverkopen van hoogwaardige, nieuwe kinderkleding tegen lage prijzen. Zo helpen we niet alleen gezinnen, maar dragen we ook bij aan het verminderen van kledingverspilling. KidzoTopia begon in ons eigen huis, geïnspireerd door de financiële uitdagingen waarmee veel gezinnen worden geconfronteerd. We zagen de kans om een verschil te maken door outlet- en opruimingskleding een nieuw leven te geven. Door deze kleding beschikbaar te maken voor gezinnen met een beperkt budget, creëren we waarde uit overschotten en dragen we bij aan een circulaire economie. Elke stap in de opbouw van onze webshop is gericht op het ondersteunen van gezinnen én het verkleinen van de impact op het milieu. Bij KidzoTopia geloven we in het combineren van betaalbaarheid en duurzaamheid. Ons doel is om het milieu te beschermen door kledingverspilling te verminderen en tegelijk kansen te bieden aan gezinnen met een beperkt inkomen. Door outlet- en opruimingskleding te herintroduceren, maken we hoogwaardige kinderkleding toegankelijk voor iedereen. Samen streven we naar een wereld waarin kleding niet verspild wordt, gezinnen meer mogelijkheden krijgen en we onze kinderen een duurzamere toekomst bieden.
Geerde 20, 5142 NP, Waalwijk, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb een trui en broek voor mij baby gekregen en de kwaliteit was echt goed.