3,1

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg bestilte et boldbassin til min…

Jeg bestilte et boldbassin til min nevø, og kvaliteten var virkelig i top. Leveringen var hurtig, og da jeg havde et par spørgsmål før bestillingen, fik jeg svar med det samme. Rigtig god kundeservice. Jeg bestiller helt sikkert der fra igeng.

23. oktober 2025

5/5 stjerner herfra

5/5 stjerner herfra. Jeg købte tidligere på året et boldbassin og min søn er stadig ligeså glad for det som han var da vi modtog det og bruger det stadig flittigt.
Det kan bruges af flere aldersgrupper, hans fætre/kusiner finder det i hvertfald også underholdende når de er på besøg.
Rigtig god og lækker kvalitet, kortere leveringstid end forventet.
Ikke sidste gang jeg handler hos kidkii ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17. juli 2025

Lækre produkter og god service

Vi har modtaget et rigtig lækkert boldbassin med plads til alle 3 børn. God kvalitet og smukke produkter. Den service vi har modtaget har været fantastisk. Vi har netop bestilt 300 bolde mere, som vi glæder os til at modtage. Varmeste anbefaling herfra.

14. november 2025

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg har bestilt et boldbassin som skulle bruges i dåbsgave til min nevø.
Der var op til 8 ugers levering, men jeg kontaktede kundeservice og hørte om der var en mulighed for hurtigere levering.
De kunne sende det bestilte produkt afsted dagen efter!

Jeg modtog det fineste boldbassin efter kun 3 dage.

Det har været super god kundeservice samt levering.

Glæder mig til at give det i gave i weekenden. :)

16. juni 2023

Super produkter

Vi har et boldbassin, sommerfugle playmat og blomster puder på vores datters værelse. Hun ELSKER at lege i boldbassinet, og når hun får lov til at se lidt ipad, så bliver blomster puderne smidt oveni på det fungerer som en hygge sofa. Når hun har veninder på besøg sidder de næsten altid på playmat'en når de leger med dukker osv. Vi er helt klart fan af kidkii's produkter!

2. februar 2022

Alt for lang tids levering

Alt for lang tids levering
Jeg bestilte et LUX mini soft play sæt d. 23 november og fik at vide at der kunne forventes 2-6 ugers leverings tid. Vi har endnu ikke modtaget det og det er ikke sendt fra deres lager endnu. Det er for dårligt.

4. januar 2022
Kidkii-logo

Besvarelse fra Kidkii

Kære Line, håber du har modtaget vores lille gave, 2 stole som plaster på såret, over en forsinkelsen af dit legeskum. De venligste hilsner A.Jensen

Har købt et rund bassin

Har købt et rund bassin, der nærmer ser 6 kantet ud! Jeg har gjort, hvad man skulle for at det skulle rette sig ud! Men intet virker!! Jeg har nu været i kontakt med kunde service, der har svaret tilbage en enkelt gang og derefter lader det hele stå til i ca 1,5 måned!

Jeg venter stadig på svar!!!

Efter længe skrivelse, fandt vi frem til en god løsning!
er meget taknemlig!

1. juli 2019
Kidkii-logo

Besvarelse fra Kidkii

Hej Martina
Det lyder bestemt ikke godt, hvor har du købt bassinet, vi kan ikke finde dig i vores system.
Vi vil selfølgelig gøre alt for at rette op på den dårlige oplevelse du har fået:)
Mvh AL Jensen

Vis anmeldelser på alle sprog. (41 anmeldelser)