Det ringeste firma jeg nogensinde har handlet med. De trækker pengene, og sender ikke varen. Dårlige undskyldninger i lange baner og langsom respons !!!! Køb ikke noget hos dem 🤮
Bestilte pakke 10. November, og efter utallige klager, og deres betingelser om 14-17 arbejdsdags levering. Er pakken med der tracking endnu ikke forladt UK endnu. Det her firma er rent, fup og svin... Se mere
Lang leveringstid da det bliver produceret og kommer fra Kina eller sådan noget (langt udenlandsk) Stempelpude med hvid og sort. Gjort som anvisningerne. Stemplet på sokker, ventet 24 timer, vask... Se mere
Det ringeste firma jeg nogensinde har…
Det ringeste firma jeg nogensinde har handlet med.
De trækker pengene, og sender ikke varen.
Dårlige undskyldninger i lange baner og langsom respons !!!!
Køb ikke noget hos dem 🤮
Hold jer lang væk
Hold jer lang væk, de lover mere end de kan holde og meget lange leveringstider og dårlig kvalitet ( Kina bras )
Kiddo-fup
Det her firma er rent, fup og svindel! Har forlangt, at handlen skal gå tilbage. Men Kiddo-fup, er stoppet med at besvare mine mails.
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at handle med, det svindler firma.
Absolut uden sidestykke af dårlige serviceniveauer 🤬😡🤛🏻🔨
Aldrig fået vareren
Vi bestilte 5 oktober.
Vi får en mail med bekræftelse og der står 7-15 hverdage.
6 nov sender jeg en mail på det ikke er kommet, og får der et svar om at jeg har lavet en forudbestilling.
Jeg har ikke været igennem et flow med forudbestilling, og alle mails fra dem skriver 7-15 hverdage.
Nu 10 dec har jeg stadig ikke modtaget noget....
Havde jeg bare set her først, havde jeg aldrig købt fra dem.
Lang leveringstid og ikke et ord høre…
Lang leveringstid og ikke et ord høre man fra dem penge er trukket ☹️☹️☹️👎🏼👎🏼👎🏼
Køb ikke noget derfra
Bestilte i september 2025
Bestilte i september 2025, har endnu ikke modtaget derfra, de bliver ved med at udskyde
Spild af penge- bestil ikke derfra!!!
Spild af penge- bestil ikke derfra!!!
Usædvanlig lang levering og tvivler på at jeg nogensinde får mine varer.
Stemplet gik i stykker
Stemplet gik i stykker. Da jeg reklamere det, spammer AI support mig med forståelse og påskyndelse af min tid og rabatter ved mer køb.
Surprise!
Surprise!
Bestilte inden jeg nåede at læse de dårlige anmeldelser, så jeg var sikker på, pengene var tabt. I dag har jeg til min store overraskelse modtaget min vare indenfor den tid, der var lovet. Og det virker. Måske har alle de dårlige anmeldelse haft en effekt. Men der er ikke oplysninger om produktionsland!!
KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FIRMA
KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FIRMA. Det er ren svindel!!! Du får ikke varen, du ved ikke om du nogensinde får dine penge tilbage. Jeg har ventet i 2 måneder, jeg har klaget masser af gange, jeg stod uden gave til mit barnebarn, og jeg har bedt om at få min betaling retur. Intet sker andet end kvalmende venlige mails om at de beklager. Jeg har anmeldt dem.
Fup og fidus
Fup og fidus. Ingen vare, pengene trukket med det samme, uendelig strøm af tomme løfter. Hold jer væk…
En stjerne = 0 stjerner
En stjerne = 0 stjerner
Under alt kritik og bestemt et fup firma.
Bestilte den 9.12.24, pengene trukket på min konto den 11.12.24 og sidder i dag den 9.1.25 uden penge og uden vare. Orker det næsten ikke men firmaet bør jo politianmeldes som et fup firma. Har nu bedt om at få penge tilbage, men tvivler på det lykkedes efter at have læst de dårlige anmeldelse. KAN PÅ DET KRAFTIGSTE ANBEFALE IKKE AT KØBE HOS DETTE FIRMA
Kunne man give 0 stjerne
Kunne man give 0 stjerne, så havde det været min bedømmelse.
Jeg bestilte ca. 10 dage før jul. Blev ved med at få flere forskellige beskeder fra dem, når jeg efterlyste min vare: den er gået tabt i posten eller varen er i rest ordre. Dybt utroværdigt. Jeg har bedt om at få mine penge retur - dem var de til gengæld hurtige til at trække. Har IKKE fået pengene retur, men får stadig enslydende mails fra dem om, at min vare er forsinket. Kan på ingen måde anbefale handel med Kiddospace !!!!
Udenlandsk firma med flere ml lande…
Udenlandsk firma med flere ml lande tror jeg.
Bestilt “ fodbold “ og penge trukket d7/12
Nu d 26/12 er den ikke fremme , der kommer lange undskyldninger og lovning om 15% tilbage og diverse tilbud
Hold jer fra det .
De varer jeg bestilte til julegave var…
De varer jeg bestilte til julegave var forsinket så levering kunne ikke nås til jul. Har mailet til firmaet og fået et pænt svar. Først tilbød de en dekort på 15% men bad om at få alle penge retur da de ikke kunne levere før jul. Har allerede fået penge retur. Selvfølgelig ærgerligt jeg ikke kunne få varerne med udmærket service med mail korrespondance og returnering af alle mine penge.
Ingelise
Har ikke modtaget ordren
Har ikke modtaget ordren, de skriver den er udsolgt men så kom den på lager igen og i en ny mail får jeg så af vide den er udsolgt. Fortryder helt at jeg har bestilt den
Stop alt handel med dette firma
Stop alt handel med dette firma
Fup og bedrag hæver pengene dagen efter bestillingen
Har bestil for en måned siden ikke modtaget endnu den 20.12
Melder dem til politiet håber flere vil gøre det
Jeg kan IKKE anbefale kiddospace
Jeg kan IKKE anbefale kiddospace. Det ligner en dansk hjemmeside, og får man ikke kigget ordentligt efter, er det svært som forbruger at spotte at det kommer fra Kina. Vælg noget andet!
Svindel og bedrag
Jeg bestilte talekortene d. 30/8 2024. Fik ordrebekræftelse på dansk ret hurtigt, og tænkte derfor, at alt var ok. Betalingen blev trukket nærmest med det samme. Efterfølgende fulgte en besked om, at min ordre var afsendt. Det fremgik, at der kunne være op til 17 dages leveringstid, og at jeg ville høre nærmere. Nu er det så blevet 8/10 2024, og jeg har endnu ikke modtaget varen. Jeg har skrevet 2 gange til kundeservice - første gang fik jeg svar på engelsk - anden gang på tysk. Jeg har forsøgt at forklare, at jeg ønsker at annullere min ordre, og derfor gerne vil have mine penge retur. Men det lader ikke til, at det er en mulighed… Jeg fraråder på det kraftigste, at du vælger at handle hos Kiddospace - svindel og bedrag.
Ordren kommer fra Kina og de trækker pengene før afsendelse
Jeg var lidt for hurtig til at bestille fra denne hjemmeside. Umiddelbart ligner det en dansk hjemmesiden, men det viser sig, at varerne bliver afsendt fra Kina. Leveringstiden er temmelig lang. Har i skrivende stund ventet 11 dage på min ordre. Har lige modtaget besked om, at den er afsendt fra Kina.
De trækker også pengene inden afsendelse - hvilket er dårlig markedsføringsskik. Jeg brokkede mig til supporten og fik en venlig men gebrokkent dansk-skrevet mail retur om, at deres proces først starter, når ordren markeres som betalt.
Er spændt på om jeg nogensinde modtager min ordre, og om den lever op til forventningen.