1. Børnefestarrangør

Kiddo - Oplevelser og oplevelsesgaver til børn og unge. Kiddo webshop er lukket pr. 1. juni 2022.

1,9

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Min datter og hendes kusine på 10 og 11…

Min datter og hendes kusine på 10 og 11 år fik et gavekort til SMYKBAR Frederiksberg. Gavekortet kostede knap 300 kr og da pigerne blev hentede 2 timer senere (skulle nok være blevet sammen med dem!) havde de hver især en ekstra regning på ca. 400 kr og to små sæt øreringe. Godt nok 75 kr rabat, da det var med et Kiddo gavekort og en lille pose chips, men havde godt nok ikke regnet med en så kæmpe stor ekstra regning oveni en allerede betalt gave! Hvis man har børn som målgruppe ville det være rart med noget mere styring eller klare regler (aftalt med en voksen på forhånd!) på hvad de bruger ud over gavekortet! Pigerne var kede at det og pinligt berørt, da de ikke havde været opmærksomme på hvor meget de havde brugt. En flad fornemmelse..

12. november 2022

Flad omgang

Havde en forestilling om, at ungerne selv måtte prøve at lave is, men ved eftertanke kan jeg godt forstå, at pga. både hygiejne og corona er det ikke muligt.
Synes at det var en flad omgang, ungerne fik is men det kunne de lige så godt have fået hjemme, hvor vi bor, var en time undervejs🙈., det hør vi aldrig mere

23. april 2022

Det er ikke sidste gang jeg handler…

Det er ikke sidste gang jeg handler der. Topprofessionelt

7. marts 2022

Kære Linda

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på.
Dejligt at høre at du havde en god oplevelse da du handlede hos os - vi håber oplevelsesgaven vakte glæde ☺️

Cecilie, Kiddo

Rigtig god service og konkrete…

Rigtig god service og konkrete spørgsmål blev hurtigt besvaret.

19. februar 2022

Kære Tenna
1000 tak for din anmeldelse - den sætter vi pris på!
Vi er super glade for at høre, at du modtog god kundeservice og hurtigt fik besvaret dine spørgsmål ☺️

Fantastisk service og super lækre flødeboller hos Social Foodies

Fantastisk service vi fik i forbindelse med vores booking af flødebolle workshop. Kan varmt anbefale Kiddo (Charlotte) og en flødebolle workshop hos Social Foodies.

22. januar 2022

Kære Barbara
Tusind tak for din anmeldelse og anbefalingen af Kiddo og Charlotte. Det sætter vi stor pris på! 🙌 Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse til flødebollekursus!

Skøn oplevelsesgave

Skøn oplevelsesgave, som jeg er sikker på vil skabe glæde hos den lille.

3. januar 2022

Kære Kenneth
Tak for din anmeldelse! Vi håber, I får en mega fed oplevelse 🙌

Sjove og anderledes oplevelser til børn

Sjove og anderledes oplevelser til børn
Hurtig og hjælpsom kundeservice.

16. december 2021

Kære Annette
Mange tak for din anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at du modtog hurtig og hjælpsom kundeservice ☺️

Cecilie, Kiddo

Dejlige oplevelser i børnenes ånd

Dejlige oplevelser i børnenes ånd, der ligeledes arbejder ud fra et bæredygtigt motiv.

13. december 2021

Kære Tine
Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber I får en mega fed oplevelse - Kiddo style 🙌

Cecilie, Kiddo

Super oplevelse at handle hos Kiddo

Super oplevelse at handle hos Kiddo. Hurtig levering og rigtig mange fine detaljer i måden at levere et gavekort på hvor oplevelsen allerede starter når man åbner pakken.

9. december 2021

Kære Pil
1000 tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at oplevelsen startede allerede da i åbnede vores mega seje gaveæske! Vi håber, I får en mega fed oplevelse 🙌

Bedste hilsner
Cecilie, Kiddo

Meget positivt oplevelse at bruge…

Meget positivt oplevelse at bruge Kiddo. Det fungerer super godt og er let at bruge. Kan klart anbefales.

5. december 2021

Kære Karina
Tak for din anmeldelse og anbefalingen! Vi er rigtigt glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse med at bruge Kiddo 🙌

Til Kiddo

Til Kiddo! Det var en oplevelse i sig selv . . mig gl kone . . at åbne pakken fra jer 😊 Det hele er så fint og gennemført! Alt det bedste for firmaet . . håber på stor succes! Hilsen MN

27. november 2021

Kære Merete
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord! Vi er super glade for at høre, at vores Kiddo æsker kan glæde både store som små 😉
Vi håber I får en mega fed oplevelse!

Fin levering

Fin levering, spændt på aktiviteten

25. november 2021

Kære Anne
Tak for din anmeldelse. Vi håber I får en super sjov oplevelse! 🙌
Cecilie, Kiddo

Altid skønne finurlige gaveoplevelser…

Altid skønne finurlige gaveoplevelser til børn hos Kiddo! Er vild med konceptet og ikke mindst den fantastiske og personlige kundeservice, der følger med. Æskerne og indholdet er desuden gennemført og lækkert, og en kæmpe opgradering fra de flade hvide kuverter med et blegt gavekort indeni, som fantasien herhjemme ellers rakte til ;-) Hurra for Kiddo!

16. november 2021

Kære Nana
Tusind tak for de meget flotte ord! 🙌 Vi er glade for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, og for de flotte ord omkring vores koncept! Vi håber, I har hygget jer rigtigt meget ude på oplevelserne!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, god service, og svar på bookning kort efter

20. oktober 2021

Kære Elena
Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord. Vi er glade for at høre, at det hele gik som det skulle ⭐️

Cecilie, Kiddo

Super godt koncept og nemt at indløse…

Super godt koncept og nemt at indløse gavekortet.
God vejledning og service.
Vi var til flødebollefest med en gruppe piger og det var et KÆMPE hit.
Det er ikke sidste gang vi finder på en oplevelse igennem kiddo.dk
I får de varmeste anbefalinger herfra.

13. oktober 2021

Kære Malene
Tusind tak for anmeldelsen og de flotte ord. Vi er så glade for at høre, at I havde en FEST med at lave flødeboller 🙌
Vi glæder os meget til at se jer igen!
Cecilie, Kiddo

Sej gavekasse og nem booking

Haj gavekassen kom med posten og var et kæmpe hit hos min 6-årige søn. Vi har allerede booket oplevelsen igennem Kiddo's hjemmeside. Det var nemt og med god vejledning på indløsningssiden og vi glæder os til at hoppe og klatre. Super godt gavekoncept - jeg er fan!

29. august 2021

Hej M. Nielsen!
Mange tak for din anmeldelse og for de pæne ord - det er vi meget glade for at høre! Vi ønsker jer en rigtigt god tur i Airtrix Trampolinpark!

Cecilie, Kiddo

Vis anmeldelser på alle sprog (21 anmeldelser)