1. Virksomhedskonsulent
  2. Business to business-service

Optimer din virksomhed med kompetent virksomhedsrådgivning fra de erfarne erhvervsrådgivere hos KGN Services. Vi tilbyder også bistand med oprettelse af erhvervskonto, rådgivning til nødlidende virksomheder, rådgivning til konkurstruede virksomheder og fremskaffelse af lån og finansiering. Vi bistår også med at finde gode advokater og gode revisorer til din virksomhed. KGN skiller sig ud takket være vores høje niveau af professionalisme og enestående service samt vores evne til at levere kunder skræddersyede løsninger til deres behov. Denne unikke evne skyldes virksomhedens dybdegående ekspertise inden for internationale forretningsregistreringspolitikker og vores professionelle medarbejders viden om international ret i de forskellige regioner i verden. Vi fokuserer på høj kvalitet, effektive og kreative løsninger til at hjælpe med at etablere juridiske enheder over hele verden, mens vi koordinerer mellem forskellige typer aktiviteter, klientprofil, aktivitetsområde og yderligere faktorer. KGN samarbejder med advokater og revisorer med stor erfaring i den internationale forretningsverden og forsyner klienter med nærværende og omfattende rådgivning. Vision Vi stræber efter at gøre alt bedre. Vi mener, at opfyldelsen af denne vision skal baseres på de allerhøjeste standarder for professionalisme, knowhow og levering af personaliserede tjenester, samtidig med at vi altid opretholder vores troværdighed og integritet, så vi kan producere de bedste økonomiske fordele for hver af vores kunder. KGN bestræber sig på at hjælpe vore klienter med etablere virksomheder, samt med løsning af mangeartede virksomhedsproblemer, og udgøre en betydelig styrke indenfor det felt. For at gøre dette holder vi på nye standarder for ekspertise, professionalisme og omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Vi ser frem til at betjene dig og din virksomhed, til din fulde tilfredshed

4,2

God

KGN Services har haft en uvurderlig…

KGN Services har haft en uvurderlig indflydelse på min virksomhed. Klaus, som står bag, er en utrolig rar og forstående person, der formåede at forvandle kaos til struktur på rekordtid. Han lytter nøje til mine behov og går derefter aktivt i gang med at udarbejde en skræddersyet plan, der har potentiale til at drive min virksomhed mod vækst.

En af de ting, jeg sætter stor pris på, er Klaus' tilgængelighed. Han er altid lige ved telefonen og svarer, selv når han er på farten, hvilket gør det nemt at få den støtte, jeg har brug for. Jeg har oplevet, at Klaus er en person, man kan stole på, og hans råd og vejledning er guld værd.

Hans omfattende viden og erfaring har givet mig en stærk og solid støtte, som jeg kan bygge videre på. KGN Services er uden tvivl en partner, jeg vil anbefale til enhver, der ønsker at få styr på sin virksomhed og have en at vende sine tanker og frustrationer med.

14. november 2025
KGN Services LTD-logo

Besvarelse fra KGN Services LTD

Vi takker for den fine anmeldelse. Generelt ligger vi altid vægt på at være totalt engagerede og tilgængelige i størst muligt omfang, med henblik på effektiv håndtering af sagerne.

5 stjerner – Enestående service og lynhurtig levering!

Jeg kan ikke anbefale Klaus fra KGN nok! Han har netop hjulpet mig med at oprette både min UK-virksomhed, erhvervskonto og privatkonto – og det hele blev klaret på under 24 timer!

Klaus er ekstremt professionel, hjælpsom og ved præcis, hvad han laver. Han tog sig tid til at forstå mine behov, og han fandt en løsning, der passede perfekt til min forretningsstruktur. Jeg har følt mig tryg hele vejen igennem processen, og det var tydeligt, at han har stor erfaring og ekspertise på området.

Hvis du leder efter en effektiv og troværdig rådgiver, der kan hjælpe dig med virksomhedsstruktur, internationale opsætninger eller bankløsninger, så er Klaus manden du skal gå til.

Kæmpe anbefaling herfra!

4. april 2025

Har brugt KGN Services som juridisk…

Har brugt KGN Services som juridisk virksomhedsrådgiver igennem flere år.
De har hjulpet med ledelsesrådgivning på et
meget højt plan, som jeg er meget tilfreds med.
Herudover har de på meget kompetent vis bistået med stiftelse af selskaber både i Danmark og udlandet.
Jeg kan varmt anbefale KGN Services.

11. oktober 2024

Har modtaget helt ekstraordinær…

Har modtaget helt ekstraordinær rådgivning, hjælp og støtte hos KGN! Yderst kompetent indenfor genopretning af økonomi efter konkurs, samt selskabsstiftelser og håndtering af bankrelationer m.m. De varmeste anbefalinger herfra!

10. december 2024

Kan varmt anbefale kgn consult

Har aldrig mødt en så dygtig og ærlig rådgiver. Da jeg startede virksomhed op fik jeg klare meldinger om, hvem og hvad man gjorde samt at al revision og skat skulle være total i orden, andet var ikke velset. Da jeg desværre skulle lukke PGA sygdom havde jeg aldrig klaret det uden Kgn's kyndige vejledning så jeg kunne koncentrere mig om at blive rask.

12. december 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (7 anmeldelser)