4,4

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service og kompetente medarbejdere!

KF Auto leverer en virkelig god oplevelse hver gang. Medarbejderne er både dygtige og servicemindede, og det jeg især sætter pris på er, at de altid inddrager kunden og forklarer mulighederne undervejs. Man føler sig tryg, velinformeret og i gode hænder fra start til slut. Klar anbefaling herfra! Man mødes altid med venlighed.

6. januar 2026

Super gode

Super gode, søde og kompetente mennesker! Man bliver altid inddraget i, hvad bilen fejler og hvordan det kan/skal laves!
Derudover passer de altid godt på ens bil

12. juni 2025

Aldrig før er jeg blevet mødt af så god…

Aldrig før er jeg blevet mødt af så god service, som jeg blev ved KF Auto. Søde, rare og forstående mennesker, som yder en service ud over det forventede. De inddrager dig i det der skal laves, og forklarer det så alle kan forstå det.
Jeg kan kun anbefale KF Auto.

11. marts 2025

Et værksted fyldt med gode reelle…

Et værksted fyldt med gode reelle mennesker.
De er altid løsningsparate, ordner ikke noget uden at lave aftale om det først.
Jeg føler mig altid taget godt imod, jeg er tryg ved at de har styr på min bil.
Der er altid god stemning på værkstedet og kaffe på kanden ... og en hund der gerne vil kløes ... og selvom jeg ikke bor i nærheden, har jeg valgt at køre de 30 min. det tager, fordi jeg sætter stor pris på at det er et mindre værksted med kontakt til kunden, og følelsen af tid til at svare på mine spørgsmål.
Jeg giver mine bedste anbefalinger <3

27. januar 2025

Lokalt værksted med hjertevarme og proff service.

Kan man beskrive et værksted som både ekstremt proff, og med en overordentlig portion hjemlig hygge og varme. I det her tilfælde kan man.
Kris og resten af holdet hos KF er alle hjertevarme mennesker, dygtige mekanikere og en del af “lokalbefolkningen”
De kender dig og din bil, og modsat mange af de store værksteder er du ikke bare endnu en kunde, der skal igennem møllen. Stor ros herfra 👏🏼

22. oktober 2024

Er dette din virksomhed?