Keukenstunter - Naaldwijk Anmeldelser

Gezelstraat 7, 2671 BW Naaldwijk, Zuid-Holland, NL

Wat een verademing om bij de Keukenstunter in Naaldwijk een keuken te kopen. Felix en Roy zijn state-of-the-art keukenontwerpers die keukens met hetzelfde predicaat afleveren. Zij denken echt me... Se mere

Eind november hebben wij een prachtige keuken besteld voor ons nieuwe huis. We zijn meerdere keren langs geweest en zijn elke keer ontzettend goed geholpen. De koffie stond altijd klaar en er werd a... Se mere

Lastige wasruimte qua maten en koven maar een geweldig meegedacht kastenwand ontwerp ontstaan samen met Felix en Roy. Nadat wij weg waren belden ze met een nog betere aanpassing vanwege de ruimte, div... Se mere

na wat misverstanden , werd 5 juli onze keuken geplaatst door keukenstunter naalwijk. zeer tevreden hoe deze vakmensen de keuken geplaatst hebben. lossen problemen snel op. jullie krijgen van o... Se mere

1. Køkkenudstyrsbutik
  2. Køkkenrenovering

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

• Gezelstraat 7, 2671 BW, Naaldwijk, Zuid-Holland, Holland

• 0174 769 125

Heel goede ervaring!

Meerdere keukenspecialisten bezocht! Vanaf het binnenkomen in de Keukenstunter in Naaldwijk, de adviezen bij het ontwerpen, de plaatsing tot de laatste puntjes op de i, een heel goede ervaring! We zijn heel blij met de keuken in ons zomerhuis! Felix, Roy en Nick, deskundige adviseurs die samenwerken met een geweldig team van monteurs! Altijd telefonisch goed bereikbaar, uitstekende service! Voor hen staan tevreden klanten nummer 1, en dat merk je aan alles! Erg persoonlijke behandeling! Afspraken worden nagekomen! Een aanrader!

4. november 2022

Beste meneer, mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Groet, Team Keukenstunter

Zeer goed geholpen van het uitzoeken…

Zeer goed geholpen van het uitzoeken van de keuken tot aan de montage toe alles was goed geregeld met dank aan felix van de keukenstunter naaldwijk. Mvg monique Van es

10. juni 2022

Beste meneer, mevrouw,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

keukenstunter Naaldwijk, Top Team

Wij zijn ontzettend blij met onze keuken van Keukenstunter Naaldwijk!
Begin dit jaar zijn wij op zoek gegaan naar een leverancier voor onze nieuwe keuken. Wij hebben een aantal bedrijven bezocht maar bij keukenstunter hadden wij direct de goede klik. Zowel Felix, Nick en Roy hebben ons geweldig geholpen. In het begin hadden wij nog geen enkel idee hoe wij de keuken wilde hebben, maar na een aantal bezoeken aan de showroom hebben wij het gewenste resultaat! Zowel de advisering als het plaatsen is altijd in goede harmonie gegaan. Natuurlijk hadden wij ook in deze tijd te maken met levertijden en zaken die niet te leveren waren, maar hier is altijd goed mee omgegaan. Vooral ook complimenten aan de monteur Adrian. Deze man was altijd even behulpzaam en nam altijd de tijd voor ons. Een keuken is pas klaar als de laatste plint naar wens is! Dat gaat zeker op voor Keukenstunter.
Roy, Felix, Nick en Adrian. Hartelijk dank voor het mooie eindresultaat!

1. oktober 2022

Beste Arno,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!