Wij hebben 2 villa’s laten bouwen en beide keukens laten maken en designen door keukenstunter Leiderdorp. Het werk is top uitgevoerd en de service was ook top, bij enige problemen kon ik meteen bij ze... Se mere
Virksomheden har svaret
Top service en vakkundige montage! Super blij met onze nieuwe keuken! Het hele proces liep soepel: Appie heeft tijdens het bestellen al onze wensen perfect doorgenomen en uitgetekend in een mooie... Se mere
Virksomheden har svaret
Door Appie in de winkel heel goed geadviseerd en geholpen bij het samenstellen van ons keuken. De keuken is in mei geplaatst door Jeffrey Piroe en collega's. Door het niet duidelijk aangeven van ons e... Se mere
Virksomheden har svaret
Heel goed geadviseerd door Jeffrey van filiaal Leiderdorp.Plaatsing van de keuken moest door onze eigen fout uitgesteld worden maar kon door schuiven in de planning een week later toch gebeuren.Dankzi... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Meubelplein 11, 2353 EX, Leiderdorp, Zuid-Holland, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer tevreden, vanaf het eerste contact tot en met de montage. Aardige en deskundige mensen die met je meedenken.

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Onlangs heb ik een keuken gekocht bij Keukenstunter in Leiderdorp en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. De service was uitstekend, het advies deskundig en het personeel bijzonder klantvriendelijk.
Er werd echt de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren en mee te denken over praktische oplossingen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde geen enkele druk, wat het keuzeproces prettig en ontspannen maakte.
De communicatie verliep soepel en ook de levering en plaatsing van de keuken waren professioneel en volgens afspraak. De monteurs werkten netjes en zorgvuldig, met oog voor detail.
Een speciaal bedankje aan Appie en Jeffrey voor de fijne begeleiding en uitstekende service. Jullie hebben het hele proces echt aangenamer gemaakt!
Ik ben erg blij met het eindresultaat en raad Keukenstunter zeker aan.

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Keuken gekocht in Leiderdorp, Geholpen door de heer Topkir, heel behulpzaam met het keuze maken van je keuken. Mooie en goede adviezen dat je van hem krijgt hoe je je indeling kan doen. Kwaliteit van het keuken is een top kwaliteit !
Ik ben zeer tevreden betreft alles compleet hoe ze het werk allemaal uitvoeren.
En grote dank aan de heer topkir !

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Al paar keer keukens gekocht bij keukenstunter Leiderdorp. Ze hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. En hele aardige behulpzame medewerkers! Super blij met ze.

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Fijne communicatie, meedenkend en hele vriendelijke mensen!
Goed werk afgeleverd.
Voelde vertrouwd, Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Ons keuken is vande week geleverd, wat een top service, altijd bereikbaar en behulpzaam geweest voor al onze vragen. Achteraf wou ik opbouwstopcontacten voor de hoeken deze was terplaatse besloten tijdens de installatie van onze keuken, ik heb dit gecommuniceerd met de heer Topkir. De heer Topkir heeft het onderdeel persoonlijk gebracht zodat onze keuken afgemaakt kon worden. Ik vond dat echt heel fijn een persoonlijk service van hogekwaliteit.
De heer Topkir heeft ook een mooie creatie geschetst en mooi prijsje gemaakt !
Wij zijn ieder geval zeer tevreden.

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
nauwkeurige aandacht, vakmanschap, tijdige levering, schoon werk.
Ik raad het bedrijf aan.

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Geweldige keuken, topkwaliteit en prachtig design!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe keuken! Het ontwerp is modern en strak, en de afwerking is van topkwaliteit. De materialen voelen stevig en duurzaam aan, en alles past perfect bij mijn interieur.
Kortom, ik ben super blij met mijn keuze en zou keukenstunter leiderdorp aan iedereen aanraden die op zoek is naar een combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit!
Bedankt voor alles A. Topkir

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Wij hebben in Leiderdorp onlangs een keuken gekocht. We zijn ontzettend tevreden over het proces van het begin tot einde, Topkir heeft ons enorm goed geadviseerd en meegedacht. Het resultaat is een prachtige keuken ik bem er super blij mee. De mensen die het hebben gemonteerd waren ook kundig al met al zal ik De keukenstunter Leiderdorp/Topkir aan alle familie en vrienden aanraden.

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Mijn ouders waren toe aan een nieuw keuken. Ik zelf heb horror afleveringen meegemaakt bij een ander keukens…pecialist.
Keukenstunter Leiderdorp; Goede dienstverlening, geen broodje aap verhaal, oprecht, eerlijk en betrouwbaar! Al in de winkel werden we met brede glimlach verwelkomt. Goed koffie en brede assortiment en we waren in 2,5 uur weg met een prachtig keuken. En betaalbaar ook, want ze zijn eerlijk en transparant. Dag van oplevering en montage; deze liep zo soepel, er zijn zoveel horror verhalen, maar bij keukenstunter en hun montage partij, dikke pluim! Wat zijn wij zo blij met ons keuken voor de feestdagen! Ons jaar kan niet meer stuk! Dank Keukenstunter Leiderdorp!

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Na 4 jaar intensief gebruik is er buiten de schuld van Keukenstunter een onderdeeltje gebroken en dit onderdeel is zeer vlot en soepel nageleverd zonder kosten!
Zeer gewaardeerd, dankje Jeffrey!

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Net een keuken aangeschaft. Zeer tevreden! Prima geholpen door dhr Topkir. Heeft voor ons een geweldige keuken samengesteld. Top!

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Van Aankoop tot installatie super geholpen voor een zeer nette prijs. Alles is netjes optijd bezorgd. Ook de installatie is perfect uitgevoerd.

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Vanaf begin tot eind duidelijkheid eerlijk advies vanuit dhr Topkir en Jeffry. Wij hebben een kwaliteitkeuken voor en top prijs en service! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de kado's vanuit keukenstunter leiderdorp. Dank jullie namens het hele gezin!!

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Wij zijn super blij met onze nieuwe droomkeuken + ontwerp van Jeffrey.
Van advies tot en met montage was in de puntjes! Heren Jeffrey & monteur Shiroj dank voor het goede advies & vakmanschap!

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Keukenstunter Leiderdorp, wat een top zaak! Ze weten wat ze doen daar.
Je legt ze voor wat je wensen zijn en ze toveren het om in je droomkeuken. Ongelofelijk!
Ik kwam daar binnen en had meteen een klik met de verkoper, Jeffrey Piroe. Ik vertelde hem dat mijn vrouw en ik op zoek zijn naar een keuken en binnen no time, tekende hij een keuken naar onze wensen. Petje af.
De kwaliteit en service wat ze leveren en daarbij de vakbekwaamheid van de verkopers! Top!
Als je een keuken nodig hebt, ga vooral naar Keukenstunter Leiderdorp!

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Keukenstunter is een fantastische zaak. Zijn zeer goed geholpen en de service was uitstekend zowel door Jeffrey als Ton en zijn andere collega,s

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
5 jaar geleden een mat zwarte keuken aangeschaft bij Keukenstunter in Leiderdorp. Een schaniertje was slap geworden van mijn keuken kastje, klein belletje naar de winkel en Jeffrey bestelde een nieuwe voor mij. Goede communicatie, eerlijke prijzen en goede nazorg.
Top service!! Zelfs 5 jaar na aankoop!!

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
This is our second kitchen from Keukenstunter Leiderdorp. After good satisfaction from our previous house kitchen, we went again to Jeffery for the second kitchen to our new house. The way Jeffery designed and gave ideas for our kitchen was impressive. The price was also competitive. After sale service was excellent as we had few changes. In fact, we added the new LED spot lights in the top later which added the beauty to our kitchen.
We highly recommend Keukenstunter Leiderdorp and Jeffery. He is also very flexible to support our changes.

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Keukenstunter Leiderdorp en dan vooral A. Topkir heeft mijn verwachtingen overtroffen met hun uitstekende service en klantvriendelijkheid. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep tot aan de levering van de nieuwe onderdelen voor onze bestaande keuken, werd ik professioneel begeleid en geadviseerd door het vriendelijke personeel. De installatie verliep goed en ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Dankzij de Keukenstunter is mijn keuken nu mooier en compleet!

Besvarelse fra Keukenstunter - Leiderdorp
Læs mere om andre typer anmeldelser.