Keukenstunter - Gorinchem Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Spijksedijk 22c, 4207 GN Gorinchem, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukenstunter Gorinchem en zijn ontzettend tevreden. Dankzij de 3D-ontwerp kregen we direct een duidelijk beeld van hoe de keuken er uiteindelijk uit zou komen t... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eind 2024 zijn we ons bij verschillende keukenbedrijven gaan oriënteren. Daarbij viel het ons op dat veel aanbieders tijdens het eerste gesprek hoge prijzen hanteren. Bij Keukenstunter verliep dit and... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenudstyrsbutik
  2. Køkkenrenovering

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

127 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Eén ster is eigenlijk al teveel voor KS Gorinchem

Vorig jaar februari is de keuken geleverd en vorig jaar september (idd ACHT maanden later !!!) was eindelijk alles geleverd en geïnstalleerd.

Nu hebben we een probleem ... veroorzaakt door een foutieve en domme montage ... en nu geven ze geen gehoor.

Inmiddels heb ik er een advocaat opgezet, die ook aangeeft dat ze dit idd moeten herstellen. Wat een prutsers !!!

Nu zullen ze in het commentaar zeggen: " ... de vaatwasser hebben we overgezet en valt niet onder de garantie ..." Maar het gaat niet om de vaatwasser maar om de manier waarop deze belabberd is geïnstalleerd en we moeten nu breken en slopen om hem eruit te krijgen.

Zucht ...

1. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfect van begingesprek tm levering

Hele fijne adviesgesprekken, goede communicatie, mooie prijzen. Aflevering perfect, alles alles tot in de puntjes geregeld. Ik had een zeer beperkt budget maar dankzij oa Tahsin heb ik nu een prachtige complete keuken. Als je mailt krijg je snel reactie en de mensen die de keuken afleverden waren ook erg behulpzaam. In kan iedereen aanraden om hier de keuken te kopen.

6. oktober 2023

Beste Marielle,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Strakke plaatsing

Ik ben erg goed geholpen door het bedrijf en de plaatsing van de keuken is erg goed verlopen en gedaan.

7. november 2023

Beste Henk,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij keukenstunter in Gorinchem hebben je waar voor je geld…

Bij keukenstunter in Gorinchem hebben wij op een prettige en zeer behulpzame manier een keuken uitgezocht. Na het leveren en installeren hiervan hebben wij heel veel plezier van onze keuken. Medewerkers bedankt voor de prettige manier van samenwerken, meedenken en het oplossen van onvoorziene probleempjes. Door de prettige ervaring die wij hadden daarna ook een badmeubel gekocht wat allemaal op de zelfde prettige manier is afgehandeld. Bedankt en zal jullie bij andere aanbevelen. Paul Verberk

28. oktober 2023

Beste Paul,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Prima geregeld via Keukenstunter Gorinchem

Wij hebben een prachtige nieuwe keuken en een badmeubel aangeschaft via Keukenstunter Gorinchem. Het verkoopgesprek was hartstikke fijn verlopen. De montage is door Theo uit Asperen keurig uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over het gehele proces van begin tot eind. We willen graag Michael, Tahsin en zijn overige collega's bedanken voor de goede service.

11. oktober 2023

Beste Adrie,

Fijn om te lezen dat de keuken en het badmeubel naar wens zijn geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken en badmeubel!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en mee denkend personeel

Onze ervaring met keukenstunter in Gorinchem was zeer positief.. Na in meting van een nieuwe keuken, bleek die niet bij ons geplaatst kon worden, wegens technische problemen waar wij tegenaan liepen.. Met een fijn en goed gesprek met Tahsin is dit in volle tevredenheid opgelost.. wie toe is aan een nieuwe keuken of badkamer, ga beslist is langs in Gorinchem bij Sani/Keukenstunter.. zeer vriendelijk personeel.. ze krijgen voor onze oplossing een dikke 10

6. oktober 2023

Beste S Hoogerwaard,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Alles gaat daar mis

Alles gaat daar mis. De communicatie is erg slecht. Afwerking van de keukens zijn slecht. Afspraken niet na komen.
Monteurs die goed opgeleid zijn en geen idee hebben waar ze mee bezig zijn
Dus doe geen zaken met deze winkel

15. maj 2023

Beste Maris,

Wij betreuren het, dat u een ontevreden ervaring hebt gehad met onze vestiging in Gorinchem. Wij willen u graag helpen zodat u weer tevreden bent en komen dan ook graag in contact met u. Heeft u voor ons een referentie nummer? Wij kunnen u namelijk in onze systemen niet vinden onder de naam van uw review. Ook kunt u uiteraard een e-mail sturen naar gorinchem@keukenstunter.com of ervaring@keukenstunter.com zodat wij contact met u op kunnen nemen. We vernemen graag van u.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goede ervaring bij keuken stunter Gorinchem

Zeer goede ervaring bij de aankoop van een nieuwe keuken bij Keukenstunter Gorinchem. Ze hebben vanaf begin goed meegedacht voor de mogelijkheden hoe wij de keuken konden inrichten omtrent kleur, materiaal en apparatuur.
Na ongeveer een maand kon de keuken worden geleverd.
Door Keukenstunter werd ook het voorwerk van leidingen verplaatsen en stucwerk naar volle tevredenheid verricht.
We zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Tahsin en hij nam alle tijd.
Hadden we voor de montage nog vragen we werden door alle verkopers goed geholpen.
De montage door Khalid is geweldig verlopen. Hij nam alle tijd en werkte zeer zorgvuldig en netjes.

Na de montage hadden we een geweldige keuken.
We raden iedereen de keukenstunter aan! TOP ERVARING!!

14. juni 2023

Beste Marrie,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn blij dat we hebben kunnen helpen bij het realiseren van uw droomkeuken. Veel plezier gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor mij een hele goede keus om hier mijn keuken te kopen.

Via via kwam ik terecht bij keukenstunter. Altijd ben ik huiverig als ik bij bedrijven kom waar ik grote bedragen uit moet geven. De huivering werd bij Keukenstunter Gorinchem al snel weg genomen. Wat ik moest betalen viel reuze mee en de service wat super goed. Ik heb het geduld van keukenstunter Gorinchem op de proef gesteld doordat de keuken nog niet geplaatst kon worden. Ook hier zijn ze professioneel mee omgegaan en mij alle tijd gegeven. Ook het plaatsen van de keuken doen ze niet moeilijk over. Voor mij is keukenstunter Gorinchem een one stop shop waar je voor jou keuken zeker goed terecht kan. Ik raad het een ieder aan om hier een kijkje te nemen als je een nieuwe keuken nodig hebt. Voor mij een goede keus om hier mijn keuken aan te schaffen.

20. juni 2023

Beste Orvino,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Keukenstunter.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als je problemen leuk vindt moet je bij de keukenstunter je keuken kopen

Keuken gekocht in Gorinchem. Met nieuwbouw mag de afzuiging niet meer naar buiten dus er was een mooi systeem die uit het aanrecht omhoog kwam.
Bij definitieve koop kon dat opeens niet en moest er een geïntegreerde afzuiging in de kookplaat komen, dat was ook nog eens een stuk duurder.
Daar baalde ik vreselijk van want ik wil graag 5 pitten.
Terug gegaan en na wat puzzelen kon het toch wel.

Later werd er gemaild dat het afzuigsysteem toch niet zo goed werkte en dat ze een andere hadden die veel beter was maar dan moesten we wel € 300,00 bijbetalen. Zit er wifi op (dat vonden ze toen zo leuk) dat werkt dus niet.

Uiteindelijk werd de keuken geplaatst toen ging het helemaal mis.
Ik werd op m'n werk gebeld dat het blad van het kook/watereiland niet recht was dus hadden ze er latten opgezet tegen het plafond. dat moest een dag zo blijven zitten.
Toen we thuis kwamen bleek er nog veel meer niet te kloppen, het eiland stond niet waterpas, verschil vanuit het midden naar de kant was meer dan een cm.
Het blad lag niet haaks op het eiland zodat aan de ene kant de deurgrepen er onderuit steken er aan de andere kant er te ver onder zitten.
Er hebben 3 mensen naar gekeken en kwamen tot dezelfde conclusie, de keuken was niet goed geplaatst maar volgens de monteur was dat niet zo.
Ook de kookplaat werd veel later geleverd.
Na heel veel bellen, werk omzetten en nog veel meer gezeur is het eiland nu waterpas maar het blad ligt er nog steeds scheef op en hoe het afzuigsysteem is gemonteerd is om te huilen.
De monteur mocht niet eerder weg dan dat alles naar tevredenheid zou zijn. Nou dat is niet gebeurd want meneer had een bruiloft.

Je zou verwachten dat er nog gebeld wordt of alles nu naar wens is maar na 4 weken nog geen bericht gehad.

Update over de keuken.
Het heeft een tijd geduurd maar gelukkig is alles toch nog goed gekomen.
De eerste 'monteur' heb ik gelukkig niet meer gezien.
Er kwam een andere monteur de schade opnemen wat er allemaal niet goed was, toen heeft hij al een aantal dingen op kunnen lossen.
Hij heeft aan de keukenstunter doorgeven wat er besteld moest worden.
De levering liet wel een tijdje op zich wachten maar uiteindelijk is alles nu goed gekomen, zeker mede door een hele goede en zeer praktische monteur.
Volgens mij heet hij Theo, heel erg bedankt.
Gisteren werd er een prachtige bos bloemen bezorgd namens het team van de keukenstunter Gorinchem met hun welgemeende excuses.

14. juni 2023

Beste Margriet,

Wat vervelend om te horen dat u deze negatieve ervaring heeft gehad. Dat spijt ons.

Momenteel zijn we in contact met u om een gepaste oplossing te vinden.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bij ons is pas een keuken…

Bij ons is pas een keuken geinstalleerd.gekocht bij keukenstunter in Gorinchem waar wij door een meedenkende en vriendelijke adviseur/verkoper Michael Lopulalan zijn geholpen.Vervolgens is de keuken door een uistekende vakman Theo geplaatst!Ook de nazorg is vlot en prima verlopen!Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf van dhr. Tahsin Erdal en zijn team.

23. februar 2023

Beste Michael,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Absoluut niet aan te raden

Absoluut niet aan te raden. Communicatie is nul, afspraken komen ze niet na. Liegen en verdraaien de boel. Tahsin heeft nooit van klantenservice en klantvriendelijkheid gehoord. Het is iedereen zijn schuld behalve die van hem. Nu al maanden met ze bezig maar lijkt geen einde aan te komen. Wij hebben het nu uit handen gegeven om onze rechten te krijgen en waar we voor hebben betaald. Keukenstunter Gorinchem absoluut niet doen.

3. oktober 2022

Beste meneer, mevrouw,

Wat vervelend om te lezen dat u deze negatieve ervaring heeft, dat spijt ons.

We zouden graag met u in contact komen voor een passende oplossing.

Zou u uw gegevens en ordernummer naar info@keukenstunter.com willen sturen? Daarbij graag ook vermelden om welke vestiging het gaat, dan zorgen wij uiteraard dat er contact met u wordt opgenomen.

Great Team!!

Vandaag zijn wij goed geholpen door tahsin en zijn team. En hebben wij ons keuken gekozen bij de keukenstunter gorinchem.
Zeer vriendelijk team en denkt mee !!
Hartelijk danks boys!!
Fam Durmaz

4. februar 2023

Beste Durmaz,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk alvast veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Een groot drama!

Wat ging er wel goed kun je beter vragen. We zijn bijna een jaar verder en zitten nog steeds met een kapotte en incomplete keuken. Doodongelukkig met onze keuze voor deze zaak!

9. januar 2023

Beste Renske,

Wat vervelend om te lezen dat u deze negatieve ervaring heeft, dat spijt ons.

We zouden graag met u in contact komen voor een passende oplossing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn super blij met onze nieuwe…

We zijn super blij met onze nieuwe keuken van Keukenstunter Gorinchem. Ik hoorde altijd van die slechte verhalen als het om een keuken ging, maar dat was totaal niet het geval. Alle spullen van de keuken waren compleet geleverd, optijd. De monteurs die keuken in elkaar hebben gezet hebben top gewerkt. Na afloop is er ook iemand van Keukenstunter Gorincham komen checken of alles is voldaan aan onze wensen en of de monteurs hun werk goed hebben gedaan. Kort samengevat; we zijn heel blij met onze nieuwe keuken en de service van Keukenstunter. Toppers!! Dank jullie wel.
Familie: Beharie

18. oktober 2022

Beste familie Beharie,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Keuken

In Februari 2022 onze keuken besteld. Deze is geleverd in juni 2022. Na wat op start problemen is het toch allemaal goed gekomen. Bij met onze nieuwe keuken

21. oktober 2022

Beste Judith,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne zaak in keukenstunter in Gorinchem

We hebben een goede ervaring met de KeukenStunter Gorinchem. We zijn lang wezen kijken en in overleg wat tekeningen gemaakt. Uiteindelijk de keuken besteld. Geduld had de heer Tahsin Erdal zeker.
De keuken is geplaatst, wij hadden wat opmerkingen, de heer Tahsin is zelf wezen kijken en heeft gezorgd dat het werd opgelost. Goede service. Wij zijn blij met onze keuken.

5. september 2022

Beste Sibilla,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Groet, Team Keukenstunter

Læs mere om andre typer anmeldelser.