Virksomheden har svaret
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Van 't Hoffstraat 22, 2991 XP, Barendrecht, Zuid-Holland, Holland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super fijn contact met Gydo. Eerlijk, meedenkend en totaal niet dwingend. Echt fijn om de keuken zo samen te kunnen samenstellen. Planning in goed overleg, altijd bereikbaar, flexibel en behulpzaam. We zijn enorm tevreden met het eindresultaat en zouden voor alle klussen wel een Gydo willen!

Besvarelse fra Keukenstunter - Barendrecht
Een paar weken terug hier een badkamer, keuken en toiletruimte tegelijk besteld. Ik ben erg blij met hoe Gydo mij hier geholpen heeft. Ze nemen alle tijd om je te helpen oriënteren, adviseren en uitleg te geven. Je gaat samen opzoek naar wat jij graag wil en wat in je budget past, totdat jij tevreden bent. Wat ik ook erg fijn vind hier is dat er geen spelletjes gespeeld worden met de prijs. Dus niet extra korting als je vandaag beslist of iets dergelijks, gewoon meteen een eerlijke scherpe prijs. Ik ben nog bij verschillende andere winkels geweest, maar die konden niet tippen aan Sanistunter/Keukenstunter. Al met al een hele prettige ervaring en echt een aanrader!

Besvarelse fra Keukenstunter - Barendrecht
Excellent service and attention. They gave us great advice and helped us choose the kitchen of our dreams.
Delivery and installation times were met perfectly. 100% recommended.

Besvarelse fra Keukenstunter - Barendrecht
Bij het zoeken naar een nieuwe (ingewikkelde) keuken ,(met 3 hoeken van 135 graden), hebben we 9 keukenzaken bezocht. De meeste zaken maakten gewoon een offerte n.a.v. de gegevens en tekeningen die we zelf meenamen.
Gydo was de eerste die in de gaten had dat de gegevens die ik meenam, niet helemaal klopten. Hij dacht écht dacht mee en ging enthousiast aan het tekenen en berekenen.
Dat we de keuken uiteindelijk niet bij de Keukenstunter hebben gekocht lag niet aan Gydo.

Besvarelse fra Keukenstunter - Barendrecht
Nemen de tijd voor adviesgesprek en geven eerlijk de mogelijkheden, met praktisch meedenken.
Onze ideeën zijn goed verwerkt in de opzet van de keuken, plaatsing verliep goed. Feedback wordt positief opgepakt en naar tevredenheid opgelost.

Besvarelse fra Keukenstunter - Barendrecht
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. De Keukenstunter neemt echt de tijd om de juiste keuken helemaal compleet en naar je zin te ontwerpen. De klantvriendelijkheid is uitstekend. Geen vraag is teveel, je wordt meteen geholpen en alles is goed uitgelegd. Omdat onze vloer nog geëgaliseerd moest worden, kon de monteur de keukenplinten niet plaatsen. Onze timmerman zou dit vervolgens doen was de afspraak, maar is dit niet nagekomen. Een monteur van de Keukenstunter is meteen gekomen. Nogmaals super bedankt! Familie Sparreboom

Besvarelse fra Keukenstunter - Barendrecht
Ik ben erg goed geholpen. het personeel deed erg goed zijn best om de juiste spullen op tijd te leveren en deze te laten monteren. vriendelijk en net personeel.

Besvarelse fra Keukenstunter - Barendrecht
Aangezien wij een keuken hebben gekozen die in standbouw geplaatst ging worden, was het spannend toen de monteurs de keuken werkelijk gingen monteren en chapeau voor de vakbekwame monteurs, want de montage ging perfect. Keukenstunter heeft een hele goede service en snelle communicatie (vraag naar Felix of Roy), wat toch heel prettig is als je vragen hebt over je keukenblad, apparatuur etc.
Wij zijn een heel tevreden klant en wij kunnen Keukenstunter echt aanraden!

Besvarelse fra Keukenstunter - Barendrecht
Læs mere om andre typer anmeldelser.