Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken! Vanaf ons eerste bezoek aan de winkel zijn we heel vriendelijk en professioneel geholpen. Met veel geduld werden al onze verschillende ideeën verwerkt tot e... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben een kleine keuken wat best lastig is maar het team van Keukensale Zaandam denkt hartstikke goed met je mee. Ze zijn net zo enthousiast als wijzelf. Dit resulteerde in een prachtige keuken.... Se mere
Virksomheden har svaret
Cas heeft ons heel vriendelijk geholpen, heeft goed met ons meegedacht en ons over alles geadviseerd. Zeker een aanrader!
Virksomheden har svaret
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Stormhoek 16, 1506 SW, Zaandam, Noord-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bij Keukensale Zaandam hebben we eindelijk onze droomkeuken gevonden. We waren al bij verschillende partijen langs geweest, maar elke keer ontbrak het meedenken en een passend advies. Dit vonden we wel bij Keukensale Zaandam. Er werd echt de tijd voor ons genomen en we kregen goed advies van de professionele en klantvriendelijke medewerkers. We raden Keukenloods Zaandam absoluut aan!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Wij hebben onze keuken met Eva (filiaal Zaandam) samengesteld. Ze heeft ons heel goed geadviseerd en met ons meegedacht. We hebben een prachtige keuken uitgezocht (eind mei.) Maar door onze vakantie hebben wij ervoor gekozen dat de keuken na de vakantie geleverd zou worden. Door privé zaken moesten wij de keuken later laten komen. Daardoor moest de keuken opgeslagen worden, wij waren er heel dankbaar voor met de oplossing vanuit de winkel. De keuken kon kosteloos worden opgeslagen, alle begrip voor de situatie.
We kijken uit naar onze mooie keuken die binnenkort komt.
Bedankt voor de goede service keukensale Zaandam!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Ontzettend fijne ervaring gehad bij Keukensale Zaandam! Ik kwam binnen en werd gelijk hartelijk verwelkomd, vervolgens werd ik super goed geholpen. Geen gepush, transparantie en eerlijke meningen, en ook lekkere koffie met een koekje, De keuken is prachtig, hele mooie kwaliteit. Echt een aanrader om hier je keuken te halen!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
We zijn enorm goed geholpen in de winkel, betrouwbare verkopers die echt goed met je meedenken.
Het plaatsen van de keuken ging vakkundig.

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Mijn vrouw en ik moesten voor het eerst een keuken uitzoeken.
Er zijn diversen punten waar bij stil moet staan, los van hoe de keuken er uit ziet en van welk materiaal dit is gemaakt.
De service die Cas verleende bij de Keukensale in Zaandam was uniek. De betrokkenheid en het luisteren naar de behoeftes heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat.
Op zoek naar een keuken? Lekker naar de Keukensale en vragen naar Cas!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Bij binnenkomst (zonder afspraak) werden we fijn welkom geheten. Zonder afspraak in drukke agenda van Keukensale, toch hele nuttige informatie gehad. Anouk heeft ons goed geholpen. De monteur had heel veel geduld met monteren, er was een specifieke lastige klus en hij ging pas naar huis toen het helemaal perfect af was, alsof het zijn eigen keuken was.

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Super goed geholpen door Cas. Dacht mee met onze mogelijkheden en wensen. Klantenservice was ook top

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Wij zijn door het Team van Keukensale Zaandam onwijs fijn en goed geholpen bij de aankoop van onze eerste keuken voor in onze nieuwe woning. We stapten in oktober binnen, raakten al snel aan de praat met Cas en voelden gelijk een klik. Voor ons is een goed gevoel in onze verbouwing het belangrijkst geweest, en de sfeer van Keukensale sloot hier voor ons helemaal bij aan. We zijn met Cas door alle opties gelopen, van kleuren tot apparatuur. In elke fase zijn we begeleidt, werden we na gebeld of alles in orde was en daarmee volledig meegenomen in het proces. Wij hebben de keuken ook laten monteren door het aangesloten bedrijf van Keukensale en ook hier hebben we een onwijs goede ervaring mee gehad. De monteur was onwijs vriendelijk en heeft de keuken prachtig neergezet. Iedereen was zo betrokken! Dit team doet er alles aan om het voor de klant in goede banen te leiden. Als kers op de taart hebben we nog een bloemetje ontvangen nadat onze keuken was geleverd, en nu mag het genieten gaan beginnen. We kijken er enorm naar uit om de aankomende jaren nog heel veel plezier te gaan hebben van de eyecatcher van onze woonkamer. En we weten zeker dat als we ergens tegen aan lopen, het team van Keukensale Zaandam voor ons klaar zal staan :)

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Onwijs blij met onze keuken van Keukensale Zaandam. De installatie is vlekkeloos verlopen en bij de kleine obstakels hebben Cas en Anouk ons altijd snel geholpen. We zijn blij met het resultaat (vooral het mooie blad van keramiek). Nogmaals bedankt!!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Super goed geholpen door Cas. Vanaf het begin erg betrokken en behulpzaam geweest.
Hartstikke tevreden met onze prachtige keuken.
Goede service, zou Keukensale zeker aanraden!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Wat een fantastische winkel. We zijn er ontzettend goed geholpen en ze zijn erg flexibel om last minute zaken aan te passen. We zijn super blij met onze topkeuken!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Feest? Ja, een feest was ‘t om bij Keukensale Zaandam een keuken te kopen! Geholpen door Eva Schaap, die ons als een echte vakvrouw wegwijs wist te maken in het labyrint van mogelijkheden bij de aanschaf van een keuken! Zowel qua financiën als qua vormgeving heeft ze al haar creativiteit onvermoeibaar aan de dag gelegd!! Het eindresultaat is een schitterende keuken, binnen een voor ons aanvaardbaar budget! Eva is een echte TOPPER! Ze krijgt van ons 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!! En een tip voor Keukensale Zaandam: wees zuinig op haar, ze is goud waard voor jullie bedrijf!! Nogmaals hartelijk dank voor alles! Piet & Marijke de Koning

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken van Keukensale Zaandam! Cas heeft ons geweldig geholpen en dacht echt met ons mee. Waar andere leveranciers zeiden dat onze wensen niet binnen budget pasten, wist Keukensale dit wél mogelijk te maken door een aantal slimme oplossingen en een scherpe aanbieding. De installatie verliep vlekkeloos; alles werd netjes en in overleg geplaatst. Het eindresultaat is prachtig en precies wat we wilden. Keukensale Zaandam is een aanrader voor iedereen die kwaliteit, service en een goede prijs zoekt!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Toen ik een kijkje nam in de winkel van Zaandam zag ik meteen mijn droomkeuken staan. Vervolgens werd ik heel vriendelijk geholpen om de keuken op maat voor mijn woning te kunnen maken. Met de indeling van de keuken werd heel goed meegedacht. Snelle levering en plaatsing. Super netjes geplaatst. Erg blij mee en echt een aanrader. Bedankt Keukensale Zaandam!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Vorig jaar is onze keuken geinstalleerd. Restpunten goed opgelost en we hebben er veel plezier van. Helaas ging het printplaatje van de koelkast stuk. Omdat het even duurde voordat de leverancier kwam heeft Keukensale Zaandam ons een leenkoelkast gebracht. Bedankt voor de service!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
We zijn uitstekend geholpen in keukensale zaandam. Dat begon al bij de aankoop, waar alle tijd werd genomen advies werd gegeven en geen druk werd opgelegd om toch maar te beslissen. De levering keam volgens afspraak en de keuken was uitermate goed geïnstalleerd en de monteurs was niets te veel im de keuken netjes geïnstalleerd te krijgen, ook al was dat niet van te voren aangegeven. Er waren qe een paar kleine dingen waarvoor men moest terug komen, maar ook dat ging naar volle tevredenheid. Dat alles voor een uitstekende prijs.

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Wij zijn geholpen door Anouk bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Zij gaf ons goed advies, denkt mee en gaf ook eerlijk haar mening. Zij neemt de tijd voor je en heeft al onze vragen beantwoord. Geen druk, geen gepush. Heel prettig!
Keukensale Zaandam is een prettige, ruim opgezette zaak waar je veel kunt bekijken.

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Super geholpen door de mensen van keukensale Zaandam. Top service en een top keuken. Zeker een aanrader!

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Top geholpen bij keuken sale Zaandam.
Prachtige keuken geplaatst vriendelijke mensen.
Wij zijn zeer te vreden.

Besvarelse fra Keukensale.com - Zaandam
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.