Keukensale.com - Katwijk Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Ambachtsweg 7, 2222 AH Katwijk, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enorm goed geholpen door Jeroen en verder personeel. De lijntjes zijn kort, alles kon naar wens worden gerealiseerd en ze zijn super klantvriendelijk. Echt super blij met mijn prachtige keuken gelever... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na veel denkwerk thuis, bij Keukensale binnen gelopen. Hier werden wij uitvoerig voorgelicht met voorbeelden, materiaal en mogelijkheden. De medewerkers zijn vriendelijk en denken met je mee in... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijne ervaring gehad bij Keukensale Katwijk! Denise & Quint hebben mij onwijs goed geholpen. Ze denken echt met je mee over de indeling van de keuken, luisteren goed naar je wensen en geven eerl... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voor aankoop van een nieuwe keuken kwamen wij terecht bij Keukensale te Katwijk. We werden verwelkomt door Joost van Manen. Nadat we eerst wat hadden rondgekeken naar diverse keukenopstellingen heeft... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

558 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn dik tevreden over keukensail…

Wij zijn dik tevreden over keukensail katwijk
zijn goed geholpen door quint nam de tijd en gaf goede iedeen

28. november 2025

Beste klant,

Bedankt voor jullie vertrouwen! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn in Katwijk en tevreden zijn met de ideeën en het advies. Geniet van jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoek je een nieuwe keuken?

Zoek je een nieuwe keuken? Haal hem bij Quint en Jeroen in Katwijk!
Super goed geholpen, denken met je mee en trekken alles uit de kast het voor jou passend te maken. Dikke aanrader!!!

27. november 2025

Beste Berry,

Wat leuk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn in Katwijk en dat Quint en Jeroen volop hebben meegedacht. Heel fijn dat alles zo passend is uitgewerkt.

de vesting in katwijk

Heb bij de vesting in katwijk een keuken aangeschaft. Hierbij werd ik goed geholpen door de medewerkers.

13. november 2025

Beste Niels,

Bedankt voor de fijne review! Goed om te horen dat jullie zo prettig geholpen zijn bij de aankoop van de keuken.

Keukensale Katwijk

Afgelopen donderdag afspraak met Remt gehad bij Keukensale Katwijk. Remt is een hele enthousiaste, positieve man. Alles is mogelijk. Nu een keuken besteld precies zoals het plaatje dat ik in mijn hoofd had. Kan niet wachten tot de keuken staat.

13. november 2025

Beste Mariet,

Wat een fijne terugkoppeling! Super dat het ontwerp precies is geworden zoals je voor ogen had. Veel plezier straks met de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We werden goed ontvangen en zijn goed…

We werden zonder afspraak goed ontvangen en werden meteen goed geholpen met het uitkiezen van de keuken door verkoper Quint. Marieke zorgde voor een heerlijk hapje en drankje en waar nodig dacht ze mee. De tijd werd genomen om de wensen te bespreken waarna we overgingen op het uitzoeken van de wensen. Eerlijk en duidelijk advies! Heel blij mee

8. november 2025

Beste klant,

Dankjewel voor je mooie woorden! Fijn dat jullie zo goed en ontspannen zijn geholpen. Heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Uitstekend geholpen.

Waren bij keukensale in Katwijk aan Zee.
Uitstekend geholpen bij het samenstellen van de keuken en badkamer.
In alle rust alles uit kunnen zoeken. Iedereen dacht mee en kwam met ideeën.

29. oktober 2025

Beste Peter,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat jullie zo goed zijn geholpen en dat het uitzoeken van de keuken en badkamer in alle rust kon.

Uitstekend geholpen bij Keukensale Katwijk

Wij zijn onlangs erg goed geholpen bij Keukensale in Katwijk door Quint.
We hadden een vrij duidelijk beeld over hoe onze keuken moest worden en Quint heeft hierin uitstekend met ons meegedacht en goed geluisterd naar onze specifieke wensen waardoor er een hele mooie keuken is uitgekomen!
We kunnen niet wachten tot hij wordt geplaatst. Dank voor jullie hulp!

29. oktober 2025

Beste Suzanne,

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn dat Quint zo goed heeft meegedacht en geluisterd naar jullie wensen. We hopen dat jullie straks net zo genieten van de keuken als van het uitzoeken ervan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zonder afspraak super vriendelijk geholpen

Zonder afspraak super vriendelijk en enthousiast ontvangen door de verkoper Remt. Hij nam alle tijd om ons goed te adviseren. Zijn collega Leonie maakte hier ook direct een mooie 3d versie van. Precies zoals wij het in ons hoofd hadden. Door het goede gevoel was de keuze snel gemaakt en hebben wij onze droomkeuken besteld😊

25. oktober 2025

Beste Kim,

Wat een mooie review, dank jullie wel! Fijn dat Remt en Leonie jullie zo goed hebben geholpen en dat jullie droomkeuken nu werkelijkheid wordt.

Bedankt!

Joost dacht met ons mee en gaf ons goed advies. Dit resulteerde in een keuken waar wij heel blij mee zijn!. Nogmaals bedankt Keukensale Katwijk

24. oktober 2025

Beste Linda,

Wat leuk om te horen! Fijn dat Joost zo goed heeft meegedacht en jullie hebben geholpen aan een keuken waar jullie blij mee zijn. Veel kookplezier gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige keuken en goede geholpen.

Zeer goede ervaring met verkoper Joost.
We wisten niet precies waar de keuken moest komen. Uiteindelijk heeft Joost een hele geschikte locatie gevonden. Uiteindelijk ook nog een hele mooie keuken uitgekozen !

Top team filiaal Katwijk.

11. oktober 2025

Beste Matthijs,

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Super dat Joost heeft meegedacht en geholpen met het vinden van de perfecte plek én keuken. Bedankt voor je mooie woorden — we geven ze zeker door aan het team in Katwijk!

Rode keuken

Remt van Keukensale Katwijk heeft ons geweldig geholpen bij het vinden van onze droomkeuken. Hij luisterde naar onze wensen, keek mee naar onze tekeningen, hielp ons met keuzes maken en informeerde ons over kastjes, apparatuur, aanrechtblad en meer. Hierbij hield hij ons budget ook in de gaten.
Ook zijn collega's waren betrokken en dachten met ons mee.
We kwamen voor informatie en gingen naar buiten met een keuken in de mooie, rode kleur die we zochten.

27. september 2025

Beste Marleen,

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn dat Remt en het team zo goed hebben meegedacht en dat jullie nu de keuken hebben gevonden waar jullie naar zochten.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vandaag onze eerste keuken uitgezocht!

Vandaag onze eerste keuken uitgezocht!

Op aanraden van een goede vriend zijn wij bij Keukensale in Katwijk geweest. Daar werden wij vriendelijk ontvangen door Marieke en voorgesteld aan de keukenadviseur die ons ging helpen.

Quint, onze toegewezen keukenadviseur, was erg vriendelijk en heeft ons in alle kunde geholpen naar een zeer mooi eindresultaat.

We hadden om 10:00 een afspraak staan en binnen 2,5 uur hadden we een mooie keuken samengesteld. Er werd heel erg netjes naar onze voorkeuren en behoeftes geluisterd, wat erg prettig was.

Ook al onze vragen, die wij tussentijds hadden, werden kundig beantwoord. Zeker ten aanzien van de keuzes in keuken apparatuur en ook qua indeling van de keuken zelf.

Er werd heel sterk meegedacht, in wat het meest efficiënte zou zijn in onze situatie.

Ook op basis van ons gestelde budget, is er goed rekening mee gehouden dat het daar binnen bleef, zonder al te veel te hoeven bezuinigen op kwaliteit of de gehele keuken op zichzelf.

Al met al een hele prettige ervaring om je eerste keuken te kunnen samenstellen en daadwerkelijk te bestellen.

Dank voor alle kennis, kunde en fijne gastvrijheid!

24. september 2025

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat jullie eerste ervaring met het samenstellen van een keuken zo positief is verlopen! Quint en Marieke zullen blij zijn met dit mooie compliment. Bedankt voor jullie vertrouwen en de uitgebreide terugkoppeling. We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Vakmanschap!

Ruim een jaar na het eerste gesprek was het zo ver, de keuken zou worden geïnstalleerd.
Dinsdag zijn ze begonnen. Einde van de dag stond de helft van de keuken en ik heb toen al een dansje gedaan in de keuken, zo blij was ik!
Dag later is, op de plint na (die komt nog), de rest geïnstalleerd. De monteur gaf advies over een aantal dingen en heeft eigenhandig nog wat loodgieterswerk gedaan, omdat het net niet lekker uit kwam met monteren. Top monteur! (Uiteraard hebben wij zelf gezegd dit te zullen vergoeden, ondanks dat de monteur zei dat dit niet nodig was. Heel attent, maar wij zijn dankbaar dat hij dit heeft gedaan. Dus daar staat wat tegenover.
De afwerking is top! Kwaliteit is geweldig. En bovenal, danzij het advies van Quint zijn we blij met bepaalde keuzes. Dank hiervoor.
Dit zegt genoeg over keukensale.
Over 20 jaar, want ik hoop dat de keuken minstens zo lang mee gaat, zien jullie ons terug.

23. september 2025

Beste Gerrie,

Wat een prachtige review, bedankt voor het delen! Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel verlopen is en dat zowel de kwaliteit als de service naar wens waren. We geven je complimenten zeker door aan Quint en de monteur. Geniet van jullie nieuwe keuken en wie weet zien we jullie over 20 jaar weer terug!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keukensale (Katwijk) een fijne en goede ervaring.

Bij Keukensale in Katwijk heb ik een fantastische ervaring gehad!

Joost van Manen heeft me geweldig geholpen bij het ontwerpen van mijn keuken. Het proces duurde wat langer, maar ik waardeerde het enorm dat ze tosti's voor me maakten.

Mijn ontwerp is helemaal naar wens en wordt binnenkort geplaatst. Ook mijn vragen over een extra groepenkast en andere zaken zijn samen met Keukensale goed opgelost. Een echte aanrader!

4. september 2025

Beste klant,

Wat fijn om te lezen dat Joost jullie zo goed heeft geholpen en dat alles naar wens is opgelost. We wensen jullie straks veel plezier met de nieuwe keuken!

Mooie keuken

De keuken die ik gekocht heb bij keukensale is geiinstalleerd ik ben er erg blij dat alles prima werkt van de mensen die de mijn oude keuken hebben gesloopt en alle leidingen hebben aangelegd de stucadoor en de persoon die de keuken heeft gemonteerd allemaal even profesioneel en vriendelijk.

16. september 2025

Beste Anne,

Wat goed om te lezen dat alles van begin tot eind zo soepel is verlopen en dat jullie zo tevreden zijn met de installatie. Heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Perfect geholpen

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Keukensale in Katwijk. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daar kwam een hele mooie 3D tekening uit. Wij zijn zeer tevreden!

6. september 2025

Beste Kees,

Bedankt voor jullie positieve review! Wat fijn dat jullie zo goed geholpen zijn en tevreden zijn met de 3D tekening. Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

WIJ hebben een keuken gekocht in…Katwijk

WIJ hebben een keuken gekocht in Keukensale Katwijk waar wij door Quint heel goed en vakkundig maar vooral heel geduldig zijn geholpen op al onze vragen van kan het niet zus of zo? dan liet hij ons rustig op de computer zien wat wel en niet mogelijk was.
Dus niets anders dan lof voor Quint en keukensale.

28. august 2025

Beste Kees,

Wat een mooie woorden, dank! Heel fijn dat Quint jullie zo geduldig en vakkundig heeft geholpen. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Goed en vakkundig geholpen

Wij zagen op instgram onze droomkeuken voorbij, die wij op het oog hadden. Vervolgens hebben wij een afspraak gemaakt bij keukensale Katwijk, waar wij enthousiast en vakkundig geholpen zijn samen met Remt en andere collega's. Wij hebben onze droomkeuken waar kunnen maken voor een mooie prijs.

14. august 2025

Beste klant,

Wat leuk om te horen dat jullie via Instagram bij ons terecht zijn gekomen en zo goed geholpen zijn door Remt en het team! We wensen jullie heel veel plezier met jullie droomkeuken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vriendelijke en goed geholpen …

We zijn heel goed en vakkundig geholpen door Miquel en hebben samen met hem een mooie keuken uitgezocht. Inmeten was snel en kundig geregeld. Bij het “afroep” gesprek heel vriendelijk en duidelijk geholpen door Jeffrey, dit heeft ons nog meer duidelijkheid gegeven over de keuken. Een groot pluspunt van Keukensale Katwijk is Marieke, zij ontvangt je heel vriendelijk en spontaan, zorgt voor iets te drinken en een versnapering, ze voegt echt iets toe.

15. august 2025

Beste familie Smit,

Wat een prachtige review, dankjewel! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn door Miquel en Jeffrey, en dat Marieke jullie bezoek extra bijzonder heeft gemaakt.

Toppers bij Keukensale Katwijk

Voor ons nieuwe huis zochten wij een nieuwe keuken. Wij zijn bij Keukensale Katwijk naar binnen gelopen om te oriënteren en hebben toen de eerste afspraak gemaakt bij Quint. Hij heeft super goed naar ons geluisterd en meegedacht om onze droomkeuken te realiseren. Alles met open, eerlijke communicatie en alles met een lach. Ook Leonie heeft onwijs goed geholpen tijdens onze tweede afspraak.
Wij houden totaal niet van gladde sales praatjes en gelukkig is dat bij Keukensale Katwijk ook helemaal niet aan de orde. De aanschaf van een nieuwe keuken is een grote en serieuze aankoop en dankzij de goede hulp van iedereen staan wij volledig achter onze nieuwe keuken.
Quint en Leonie zijn echt toppers! Wij kunnen echt niet wachten tot onze nieuwe keuken er staat. Wij zouden Keukensale Katwijk zeker aanraden!

7. august 2025

Beste Marloes,

Bedankt voor jullie uitgebreide en mooie review! Wat fijn dat Quint en Leonie jullie zo goed hebben geholpen en meegedacht. We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Groet, Team Keukensale.com

Læs mere om andre typer anmeldelser.