Keukensale.com - Barendrecht Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Van 't Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keuken is geleverd conform de gemaakte afspraken. Er was sprake van een prettige samenwerking. Konden onze ideeën weergeven wat resulteerde in een keuken zoals gewenst. Alles ging op een rustige /... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Ziet er heel mooi uit en is van goede kwaliteit. Het ontwerp van de keuken voldoet precies aan onze verwachtingen en we hebben, zoals we hadden gewenst, meer... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Afgelopen zaterdag hebben we een mooie 3d ontwerp laten maken door Tim, die alle tijd voor ons nam. Gisteren na nog wat kleine wijzigingen de knoop door gehakt en hebben we dus een mega mooie... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij hebben een fijne ervaring met Keukensale Barendrecht. We werden door Nancy geholpen. Zij nam alle tijd tijdens onze bezoeken en heeft ons goed begeleid. Daar is een mooie keuken uit voortgekomen w... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

562 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Beoordeling keukensale

Wij zijn heel tevreden met onze keuken en niet te vergeten donny de monteur hij heeft het echt heel mooi gedaan en heel mooi afgewerkt
Top service

2. januar 2023

Beste Hans,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooie keuken na wel wat geduld

Wij hebben onze keuken bij Keukensale Barendracht gekocht en werden zeer goed geholpen door verkoper Tim (5 sterren waardig). De communicatie tussen Commercieel Medewerker en Tim liet echter te wensen over. Afspraken gemaakt door de verkoper kwamen niet overeen met de geleverde tekeningen. Op de tekening werd bijv. "in eigen beheer klant" vermeld terwijl wij met de verkoper hadden afgesproken dat de monteurs dit zouden doen. De communicatie en uitleg van het geleverde leidingschema vonden wij onduidelijk.
Verder was ook de communicatie tussen Keukensale en de monteurs niet goed. Monteurs kwamen te laat of te vroeg en hadden o.a. geen - of verkeerd verloopstuk bij hun voor het installeren van de afzuigkap.
Vandaag zijn de kleine gebreken netjes en naar wens verholpen. Gezien bovenstaande geen 5 maar 4 sterren.

11. december 2022

Beste Gio,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie keuken met goede service

Wij zijn bij Keukensale Barendrecht geweest, Nancy heeft tijdens beide bezoeken goed met ons meegedacht en voorbeelden laten zien, waaruit uiteindelijk onze droom keuken is gekomen. De montage is heel netjes uitgevoerd door Mark. Wij zijn super blij met het eindresultaat en de goede service.

4. december 2022

Beste Jeffrey,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Heel goed en vriendelijk geholpen door…

Heel goed en vriendelijk geholpen door Nancy, mooie keuken uitgezocht en snel geplaatst. Prachtige bos bloemen gekregen dank daarvoor. Familie van der Linden

21. oktober 2022

Beste familie Van der Linden,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring!

Professioneel !!!!!

Na al een aantal keuken showrooms bezocht te hebben kwamen wij bij Keukensale terecht. Verkoper Tim heeft ons rondgeleid door de showroom en geluisterd naar wat onze wensen waren. Daarna heeft hij in korte tijd een zeer gedetailleerde opstelling gemaakt met bijbehorende offerte. Het was verbluffend hoe goed hij onze wensen wist te vertalen naar een definitief ontwerp. Dat gaf al veel vertrouwen. Enkele dagen bedenk tijd genomen en al snel de keuken besteld en een leverdatum afgesproken. Ondanks alle berichten over leveringsproblemen met keuken apparatuur etc.etc. is onze keuken compleet en in 1 keer afgeleverd en gemonteerd volgens planning. Na oplevering waren er nog een paar aandachtspunten die door het team van Keukensale zeer professioneel en snel zijn opgelost.

15. september 2022

Beste Leo en Thea,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Twee jaar geleden bij toeval terecht…

Twee jaar geleden bij toeval terecht gekomen bij keukensale in Barendrecht. Mijn man en ik hadden erg verschillende ideeën wat voor nieuwe keuken we wilden voor ons nieuwbouw huis. Na 2 uur liepen we allebei heel verbaasd en tevreden de winkel uit. We hadden een pracht ontwerp waar we allebei erg blij van werden. Inmiddels is de keuken geplaats en zijn we erg tevreden. Het proces van plaatsen liep erg soepel. Natuurlijk kon niet alles in een keer goed geplaats worden maar keukensale communiceerde erg pro-actief en netjes wanneer wat werd opgelost. Dank hiervoor!

21. november 2022

Beste Marjolein,

Wat leuk om te lezen dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken! Hartelijk dank voor het achterlaten van deze recensie en natuurlijk ontzettend veel plezier gewenst van jullie droomkeuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne sfeer in de winkel, goed zakendoen. Aanrader!

Fijne sfeer in de winkel, vriendelijke verkopers met verstand van zaken. Het is hier helder en eerlijk zaken doen. Kwaliteit van de keuken is hoog en de montage is superstrak en uiterst vakkundig uitgevoerd. Door een communicatiefout van ons moest er na montage nog iets worden gewijzigd en bijbesteld, en ook dat is prima afgehandeld.

30. september 2022

Beste Mark,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht…

Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht. Nancy Hokke heeft ons geholpen.
Alles is heel goed verlopen, ook de montage en zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe keuken.

12. november 2022

Beste Mariette,

Mooie sjieke keuken

Gisteren na nog wat kleine wijzigingen de knoop door gehakt en hebben we dus een mega mooie keuken gekocht bij Keukensale Barendrecht!

Helaas moeten we nog even wachten tot eind februari op de levering en de plaatsing. Dikke 4 sterren en na het plaatsen (en dan krijgt ook het gekregen dienblad een mooi plekje) krijgen jullie ook de 5e ster!

Groetjes Danny en Debby

8. november 2022

Beste Danny en Debby

Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan!
Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken.

Uitermate tevreden!!!

Uitermate tevreden over de service van Keukensale.com. Ik was genoodzaakt om een keuken aan te schaffen vanwege een keukenbrand. Keukensale.com heeft met mij meegedacht en er voor gezorgd dat ik voor 3 maanden een noodkeukenblok geplaatst kreeg. Ook verzorgde zij een bouwbedrijf die alles in orde kwam maken. Een service die zij niet hadden hoeven leveren, maar wel deden. Een dikke 10 voor ze!!!! En uiteraard uitermate blij met de nieuwe keuken!!!!

11. oktober 2022

Beste Mirjam,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe keuken.

Keuken geplaatst 6 en 7 oktober jl

Keuken is geplaatst 6 en 7 oktober jl. ik ben heel tevreden over de levering en plaatsen van de keuken! De monteur Paul was een kundig man ! Alles werd goed geplaatst en heel secuur gewerkt. Ook de verkoper Tim bij keukensale Barendrecht was altijd bereid om mijn vragen naar tevredenheid te beantwoorden. Tot zijn spijt is het wel jammer dat de keukenkookplaat niet op tijd kon worden geleverd. Hiervoor heb ik een tijdelijke kookplaat gekregen. En de magnetron was niet te leveren hiervoor heb ik gelijkwaardige magnetron na goedkeuring van mij ontvangen. Kijk met vertrouwen uit naar de levering van mijn kookplaat Bora en de monteur die hem zal gaan plaatsen. Ook hield iedereen zich aan tijdsafspraken ! Mag ook gezegd worden.
Monique van der Horst

19. oktober 2022

Beste Monique,

Super service

Super fijn geholpen in de winkel tijdens het uitkiezen van de keuken. We hadden meteen een goed gevoel bij KeukenSale Barendrecht.

De keuken is afgelopen vrijdag 14-10 geplaatst en deze man heeft de keuken heel netjes geplaatst. Hij was pietje precies, erg fijn! Ook alle apparatuur kon geleverd worden. Wij zijn meer dan tevreden en zullen KeukenSale bij iedereen aanraden.

14. oktober 2022

Beste Pascalle,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer vriendelijk personeel en veel…

Zeer vriendelijk personeel en veel kunde en alles van A tot Z geregeld van het ontwerp tot het afvoeren van vuil.
Ook de keuken monteur was zeer vriendelijk en netjes en vakkundig en is echt 2 volle dagen met de keuken bezig geweest. Ook wil ik Nancy Kokke haar bedanken voor haar inzet en vriendelijke service, is echt top . Ik beveel iedereen aan om is te kijken in de winkel en te bespreken wat je wensen zijn. Alles is mogelijk en prijs is zeer goed!!!

10. oktober 2022

Beste Jeremy,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super geholpen bij keukensale…

Super geholpen bij keukensale Barendrecht.
Tim heeft ons goed geholpen en geadviseerd met een prachtig ontwerp.
Communicatie is heel goed en persoonlijk.
Het plaatsen is ook heel netjes en vakkundig gedaan. Denken met je mee en niets is te veel gevraagd.

28. september 2022

Beste Patricia,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super geholpen met het vinden van onze droomkeuken!

Door meerdere positieve ervaringen in sociale kring bij Keukensale Barendrecht terecht gekomen. Wij werden geholpen door Louis Korver van het begin tot het einde. Louis heeft na onze wensen verteld te hebben een keuken geschetst. Hij vroeg hierbij niet naar ons budget, wat wij erg prettig vonden. Daardoor geen verkooppraatje, of ineens flinke kortingen na “gepraat te hebben met de manager” wat wij in andere zaken wel ervaarden. Nadat we de schetsen en 3D tekeningen hadden van twee opstellingen hebben we een tijdje nagedacht wat we wilden. We hebben meerdere keren wijzigingen aangebracht, wasbak en kookplaat omgeruild van plek, dit was geen probleem voor het maken van nieuwe tekeningen. Het contact liep vloeiend, we kregen snel reactie op telefoon/mail. Uiteindelijk is onze keuken geleverd op tijd, netjes afgeleverd. Zelf hebben e de keuken gemonteerd, hier zat genoeg handleiding/instructie bij om het te kunnen doen (wel ervaring vereist met een keuken plaatsen). Het kunststof blad dat we hadden moest nog gefreesd worden voor de wasbak en kookplaat. Een precies klusje maar ook dankzij beschrijving is dit goed gekomen. De keuken is zoals we het voor ogen hadden en zijn heel erg blij met het eindresultaat.

De winkel is overzichtelijk, fijn en vriendelijk personeel, goede service voor de klant, eerlijkheid. Een echte aanrader dus!

16. september 2022

Beste meneer, mevrouw,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keukensale Barendrecht: een echte aanrader!

Bij keukensale Barendrecht echt heel goed geholpen. Allereerst met het ontwerp en later ook bij het plaatsen. Denken goed mee. Korte lijntjes en bij vragen directe oplossingen geboden. Ik zou keukensale Barendrecht echt aanbevelen.

John Willemsz

13. september 2022

Beste Jeffrey,

Top bedrijf

Heb in 2019 een gaskookplaat bij Keukensale Barendrecht van AEG gekocht. Helaas heeft onlangs de wokbrander het begeven.
Na uitvoerig overleg met verkooplocatie Barendrecht heeft de manager besloten om, ondanks dat de garantie termijn is verlopen, toch de kosten van de reparatie te vergoeden.
Ik ben er heel blij mee, topbedrijf.

2. september 2022

Beste Adrie,

Groet, Team Keukensale.com

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.