Keukensale.com - Barendrecht Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Van 't Hoffstraat 40, 2991 XP Barendrecht, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keuken is geleverd conform de gemaakte afspraken. Er was sprake van een prettige samenwerking. Konden onze ideeën weergeven wat resulteerde in een keuken zoals gewenst. Alles ging op een rustige /... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Ziet er heel mooi uit en is van goede kwaliteit. Het ontwerp van de keuken voldoet precies aan onze verwachtingen en we hebben, zoals we hadden gewenst, meer... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Afgelopen zaterdag hebben we een mooie 3d ontwerp laten maken door Tim, die alle tijd voor ons nam. Gisteren na nog wat kleine wijzigingen de knoop door gehakt en hebben we dus een mega mooie... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor onze keuken zijn wij terecht gekomen bij Keukensale in Barendrecht. Ontzettend fijn geholpen door Louis. Louis dacht met ons mee en samen hebben we de keuken getekend met al onze wensen. We hebbe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

558 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze service !!

Alles ging mis en hoewel de keuken mooi is, zou ik nooit adviseren hier een keuken te kopen, de service is echt beroerd.

19. februar 2025

Beste heer & mevrouw den Otter,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent en een 1-sterrenreview heeft achtergelaten. Wij willen graag verduidelijken dat de garantie op apparatuur altijd via de leverancier verloopt.

In uw geval had u 2 jaar fabrieksgarantie, terwijl de eerste melding over uw vaatwasser pas na 2,5 jaar is gedaan. Helaas kunnen wij hier niets aan veranderen, omdat AEG buiten de garantieperiode geen kosteloze reparaties of vervangingen aanbiedt.

Wij begrijpen dat dit een vervelende situatie is, maar vinden het jammer dat wij hiervoor een negatieve review ontvangen, aangezien dit buiten onze invloed ligt. Desondanks willen wij u graag tegemoetkomen.

Zoals eerder aangegeven, kunnen wij u een nieuwe vaatwasser aanbieden met een coulancekorting. Daarnaast ontvangt u als extra gebaar een mooie pannenset. Dit aanbod blijft uiteraard van kracht.

Mocht u hier gebruik van willen maken, dan horen wij het graag.

Met vriendelijke groeten,

Team Keukensale.com

Heel tevreden over Keukensale Barendrecht

We zijn heel tevreden over hoe alles verlopen is bij Keukensale Barendrecht. Van de fase van offerte, het voorbereidend werk tot het plaatsen van de keuken. De leverancier had wat fouten gemaakt in de levering maar dit werd netjes opgelost door de service afdeling van Keukensale. Ook de servicemonteur heeft keurig werk verricht. We gaan nu fijn genieten van onze keuken en zullen Keukensale Barendrecht zeker aanbevelen. In keukenland kan het er soms heel anders aan toe gaan, zeker in de nazorg, maar zij doen het goed!

13. februar 2025

Beste Marleen,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Wij wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super geholpen en heel blij met onze…

Super geholpen en heel blij met onze nieuwe keuken!

3. februar 2025

Beste Suzan,

Super dat u zo goed geholpen bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring en alvast heel veel plezier gewenst van de nieuwe keuken!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prettig geholpen in de keukensale barecht

Prettig geholpen in de keukensale in barendrecht. Denken mee/ zijn vriendelijk.
Er kan altijd laagdrempelig gemaild worden en geven de ruimte om wensen te laten bezinken.

Bij montage bleken er een altijd dingen niet juist geleverd / beschadigd te zijn. Hier wordt totaal niet moeilijk over gedaan. Nieuwe onderdelen zijn snel besteld.

Samengevat; prettige ervaring

2. februar 2025

Beste Marit,

Kundig en vriendelijk.

We zijn bij keukensale terecht gekomen op advies van een collega van werk.
We zijn bij Tim aan tafel de plannen uit gaan werken.
Ontwerptekeningen moesten regelmatig aangepast worden, maar geen probleem en er werd opnieuw ingemeten.
Keuken is geheel volgens planning geleverd en geplaatst.
Kundig en vriendelijk personeel.
Ga zo door.

6. januar 2025

Beste Gerrit,

Wat goed om te lezen dat jullie zo tevreden zijn!

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en wij wensen jullie uiteraard veel plezier van jullie nieuwe keuken.

Deze complimenten zullen we zeker doorgeven!

Ontspannen een keuken kopen

Na vooronderzoek bij 5 keukenzaken uiteindelijk gekozen voor Keukensale Barendrecht. Keukensale sprong er voor mij uit door de laagdrempelige, ontspannen sfeer die ik nergens anders tegenkwam. Geen enkel moment opdringerig. Ben in het hele traject vele malen langsgeweest om even een deurstaal mee te nemen ivm het kleur kiezen, ook dat was nooit een probleem.Er werd alle tijd genomen, meegedacht en uiteindelijk een prachtige keuken. Er waren wat restpunten die netjes opgelost zijn.
Bedankt Tim, Louis en Ramona

25. november 2024

Beste Karin,

Wat een prachtige, uitgebreide recensie! Hartelijk dank! Heel veel plezier gewenst van jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topservice en meteen serieus genomen!

Super fijn geholpen door meerdere mensen bij Keukensale, goed advies, meteen serieus genomen! Veel tijd en energie gestoken in het vinden van de passende keuken en apparatuur voor ons. Snel duidelijkheid en weten wij aan toe bent met een offerte. Echte aanrader!!

5. januar 2025

Beste,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze keuken is netjes geleverd en…

Onze keuken is netjes geleverd en gemonteerd.

Het contact met keukensale verliep soepel.

Heel erg tevreden, absolute aanrader.

26. november 2024

Beste,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

Prachtige moderne keuken

Prachtige keuken mogen kopen bij de Keukensale Barendrecht. Er is goed naar onze wensen geluisterd en goed gecommuniceerd. Al met al dik tevreden over de geleverde keuken en het vriendelijke personeel.

15. november 2024

Beste Levi & Kiki,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige service met een prachtige keuken als resultaat

Wat zijn wij blij met onze keuken! Ons huis is eindelijk af.
Na meerdere keukenzaken te hebben bezocht vonden wij bij keukensale een plek waar ze begrepen dat een keuken geen alledaagse uitgave is en werd er echt geluisterd naar onze wensen en ideeën.
No - Nonsens, recht door zee en heel erg hartelijk.

13. december 2024

Beste Dorien,

Vriendelijke

Vriendelijke, nette service in de winkel. Er was na levering een kleine beschadiging en foute levering. Alles is helemaal netjes en snel opgelost. Vandaag werd er zelfs een bos bloemen bezorgd als dank van het bedrijf. Kan Keukensale barendrecht zeker aanraden

13. december 2024

Beste Iris,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topkeuken. Montage en service is van ongekende klasse.

We zijn in september naar Keukensale in Barendrecht geweest na eerder bij 3 andere keukencentra te zijn geweest. Wat gelijk opviel was de rust, kennis en vriendelijkheid. Jordy weet waar hij het over heeft en springt in met verbeterpunten waar je zelf niet aan denkt. In de prachtige showroom kun je kiezen uit vele mogelijkheden en toepassingen. Door de kennis van zaken kon Jordy ons eisenpakket probleemloos invullen op papier. Maar daar zit nou de kloe. Wordt de keuken gerealiseerd zoals verbeeld op foto/3D.
Ja hoor. Begin november is de keuken geplaatst. In werkelijkheid is hij nog mooier dan de beeldweergave en geplaatst door 2 topmonteurs Peter en Mathijs, vooraf digitaal ingemeten en daarna geleverd door een net transportbedrijf Vlot logistics.
Er zit echt geen speldeknop verkeerd.
Ook sterk is de communicatie van begin tot eind en er wordt niets aan het toeval overgelaten. Totale team van Keukensale Barendrecht bedankt en ga zo door. De service is ongekend en wij zijn super blij. Fam van der Zalm

14. november 2024

Beste Familie van der Zalm,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn superleuk en goed geholpen…

Wij zijn superleuk en goed geholpen door Tim bij Keukensale Barendrecht met het uitkiezen van onze nieuwe keuken met kookeiland. Goede uitleg, er wordt met je meegedacht en wat ik als heel fijn heb ervaren is dat je tips krijgt waardoor je behoedt wordt voor verkeerde keuzes. Ook het plaatsen van de keuken wordt binnen 1 dag gedaan en de aftersale was ook heel goed. Wij genieten van onze geheel vernieuwde woonkamer die plaats heeft gemaakt voor een supermoderne, gezellige en sfeervolle woonkeuken met kookeiland wat nu de blikvanger is in onze woning. Wij zijn supertrots en tevreden!!

16. november 2024

Beste Annemiek,

Droomkeuken samengesteld in Barendrecht

Ontzettend goed geholpen door Tim bij Keukensale Barendrecht. Wij hebben onze droomkeuken samen kunnen stellen waarbij Tim erg goed meedacht. De service bij levering en plaatsen was ook goed.

19. juli 2024

Beste Mandy,

Super netjes geholpen in Barendrecht

Super netjes geholpen in Barendrecht. Denken met je mee. Ook installeren verliep heel soepel. dank daarvoor.

23. oktober 2024

Beste Carla,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De nieuwe keuken klinkt te simpel of ......

Een nieuwe keuken het klinkt zo simpel. Maar er zijn 1000 en 1 mogelijkheden aan ruimte manieren of vormen. We waren al veel zaken binnen gegaan de ervaring de ie we op deden was soms beetje opdringerig of als u niet vandaag beslist dan is de deal niet geldig.Bij keukensale voelde we ons serieus genomen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en ook mee gedacht in eventuele betaalbare oplossingen hiervan.We hadden een vast persoon die we konen benaderen als er vragen of onduidelijkheden waren.Kreeg niet het gevoel dat ik gehaast moest beslissen maar meer dat ik de tijd kreeg om er samen met mijn vrouw nachtje over te slapen.Het zijn geen kleine bedragen.En na een goeie nacht slaap waren we het erover eens keukensale moest het worden.Tot op dag van aanschaf tot aan de eerste dag dat de keuken geplaatst is geen enkel probleem ervaren voor alles was een oplossing.Vakkundige mensen die hem kwamen plaatsen ok ze kosten wel koffie maar dan heb je ook vakwerk terug.
En nu koken we elke dag met plezier in de keuken het is echt een aanwinst voor het huis en we zijn daarom ook zeer tevreden over de gang van zaken bij keukensale. Ik kan het aanraden ze nemen de tijd voor de klant

14. juni 2024

Beste Rick,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn enorm goed geholpen!

We zijn enorm goed geholpen door Keukensale Barendrecht. Er werd tijd genomen om naar onze ideeën te luisteren en er werden tips gegeven waar we zelf nog niet over na hadden gedacht. Het is precies de keuken geworden die wij voor ogen hadden! Heel erg bedankt! Wij raden jullie zeker aan!

28. oktober 2024

Beste Tirza,

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Keukensale.

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie recensie!

Super fijn geholpen

Wij hebben een paar maanden geleden onze keuken bij keukensale in Barendrecht uitgezocht, wij zijn door Jordy super fijn geholpen, er werd goed meegedacht met de mogelijkheden. De keuken is 3 weken geleden geplaatst door Paul ook door hem is er top werk afgeleverd. Jordy & Paul bedankt voor jullie meedenken!

23. august 2024

Beste Karin,

Perfect!

Vriendelijk ontvangen, absoluut niet opdringerig, de tijd gegeven om ook rustig te kijken, goed geluisterd naar onze wensen.
Uiteindelijk perfect overeengekomen met onze droomkeuken en niet geheel onbelangrijk de prijs. Alles wat we erin wilden konden we realiseren.
De communicatie verloopt goed. Je wordt goed geïnformeerd over de stappen die volgen zoals definitief bestellen, inmeten, betaling, plaatsen ed.
Na plaatsen wat kleine "foutjes' maar ook daarin meteen gehoor en doorpakken. We kunnen niet anders zeggen dan een dikke 10 voor Keukensale!

6. oktober 2024

Beste Monique,

Schitterende keuken

Op advies van mijn vriendin heb ik een afspraak met Tim gemaakt.
Vanaf het moment van binnenkomst gaf hij en collega’s ons het gevoel dat we hier op het juiste adres waren om een keuken te kopen.
Zeer klantvriendelijk en vakkundig advies en bij afwezigheid van Tim (vakantie) ook door collega’s hen heel goed geholpen.
De keuken is door monteurs zeer vakkundig en klantvriendelijk gemonteerd.
Ook de nazorg en attentie daarna is door ons met enthousiasme ontvangen. Top Tim en team, ik kan iedereen Keukensale Barendrecht aanbevelen. Hou dit vast!

3. september 2024

Beste Rene,

Groet, Team Keukensale.com

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.