Baya bir mutfaklar gezdikten sonra villa arenaya gittik ve orda keukensale’a girdik ve inanilmaz iyi yardimci oldular bize cok guler yuzlu bir ekip ile karsilastik ve hayalimdeki mutfagi dun benim ici... Se mere
Johan Cruijff Boulevard 24, 1101 DJ Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, NL
Virksomheden har svaret
Samen met mijn vrouw een nieuwe keuken uitgezocht bij Keukensale in Amsterdam Villa Arena. Danny en Robert zijn échte toppers. Ze denken graag mee en komen met een oplossing voor elke probleem. Z... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Johan Cruijff Boulevard 24, 1101 DJ, Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
In 2024 hebben wij een keuken gekocht, alles is prima gegaan netjes geholpen, geleverd en gemonteerd. In oktober 2025 kwam in het keukenblad 3 scheuren bij de hoeken van de kookplaat. Onder coulance hebben wij een nieuw keukenblad gekregen. Halverwege maart kregen wij een belletje dat er was vergeten door te geven dat ze die dag bij ons voor de deur stonden (2 uur van te voren). Wij waren op dat moment op wintersport en konden bij het thuisfront helaas ook niks regelen. 1,5 week later kwamen ze bij ons langs. Het keukenblad lag in een open aanhangwagen achter de auto van de monteur wat al geen gezicht is en geen fijn idee dat je keukenblad op die manier vervoerd wordt. Meneer kwam in zijn eentje terwijl wij op 2 hoog wonen zonder lift, dit hoort keukensale te weten en het was geen doen om hem omhoog te krijgen. Ik heb de monteur verteld dat dit niet gaat en heeft hem in de gang gelegd van het appartementencomplex. 2 dagen later kwam meneer langs met een collega, uiteindelijk heeft mijn vriend ook nog moeten helpen tillen omdat het zo zwaar was. Er was aan de monteur verteld dat hij het alleen hoefde te leveren. Halve week later hebben wij contact opgenomen met keukensale en hun dachten dat het blad al was gemonteerd. Een week later kwam de monteur langs samen met zijn vrouw (dat overigens geen monteur is) om het keukenblad te vervangen. Hij is van 10 tot half 5 bezig geweest, toen hij klaar was wilde hij weg gaan zonder te laten zien wat voor schade er was ontstaan bij onze muur. Er kunnen stukken op de muur opnieuw gestukt worden, er is niet netjes gekit en het verf is beschadigd. Er werd ons verteld dat we dit zelf konden oplossen. Keukensale wilt het oplossen met een hoger achterwandje plaatsen maar dit is voor ons geen oplossing. Keukensale heeft geen 1 keer hun excuses aangeboden of wat medeleven getoond. Op elk punt wat wij gemaild hadden, hadden ze wel een weerwoord. Dit is niet de manier hoe je met klanten omgaat.

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Super goed geholpen door een professionele man. Zeker een aanrader om heen te gaan.

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Vreselijk aardige en kundige verkoper Mike Heinicke dankjewel voor de service en de nieuwe keuken
Dennis Hensen

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Zeer goede ervaring bij Keukensale. Verkoper Mike nam uitgebreid de tijd, dacht actief mee en kwam met een prachtig keukenontwerp. Professioneel, vriendelijk en duidelijk veel kennis van zaken. Dit gaf veel vertrouwen in het hele proces.

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Top top rudolf red noise keukenverkoper .. geweeeeeeldigggggg
Maar Ruud nogmaals bedankt

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Ik zou graag ook goede reviews willen geven, maar dan moet je het wel echt verdienen.
Waar zal ik eens beginnen?
Het aanschaffen van de keuken en het plaatsen “juli 2024” ging uitstekend, daar valt niets over te zeggen, maar ja er gaat ook wel eens iets defect binnen een jaar. De led verlichting onder het aanrechtblad vertoonde al vrij snel kuren. Hiervoor is in februari “2025”een monteur langs gekomen.
Helaas snapte deze totaal niet hoe de verlichting bevestigd zat en heeft de houder waar de strip in zat geheel onder het aanrecht verwijdert terwijl hij de Led strip zo uit de houder had kunnen verwijderen. Vervolgens had hij drie verschillende led strippen bij zich die alle drie niet paste. Dit is al slecht te noemen, want als er in het dossier gekeken was, hadden ze geweten welke Led strip hier vervangen diende te worden. De monteur ging met onverrichte zaken retour en er zou snel contact met mij worden opgenomen voor het maken van een nieuwe afspraak. Uiteindelijk heb ik zelf via de mail in april 2025 contact gezocht en enkele foto’s ter verduidelijking toegevoegd. Uiteindelijk heb ik op 13 mei 25 gebeld omdat een reactie uitbleef. Na contact gehad te hebben met Danny van Nispen “eigenaar Keukensale Villa Arena” kreeg ik een bevestiging in de mail van ons gesprek en dat de benodigde onderdelen in bestellen waren. Nadat ik in augustus weer een mail had gestuurd, werd er aangegeven dat de producten besteld waren maar nog niet geleverd? Begin oktober was de transformator van de overgebleven Led strip voor de 2e keer in korte tijd overleden. Hiervoor heb ik telefonisch contact over gehad en ter verduidelijking een mail met foto’s gestuurd. Uiteindelijk weer geen reactie op de betreffende mail. Nadat ik op 23 oktober gebeld had met Mike Heinicken “hij had het druk dus werd het gesprek snel afgekapt, kreeg ik een dag later een mail waarin stond “Hi frans, ik bel je a.s. dinsdag even. Je snapt het natuurlijk al, ik ben vaak gebeld, maar niet door keukensale.
Inmiddels was mijn geduld aardig op de proef gesteld en heb op 18 november een mail verzonden waarin ik heb aangegeven dat het tijd wordt dat keukensale hun verantwoordelijkheid eens gaat nemen in deze. Nu kon er ineens wel heel snel gereageerd worden op mijn mail. Echter heeft Mike het balletje bij Danny “eigenaar” neergelegd die vervolgens weer nergens op heeft gereageerd.
Kortom: Veel woorden en loze beloftes, maar afspraken nakomen en verantwoordelijkheid nemen dat schijnt net een brug te ver te zijn.
Was getekend, Frans Jansen
Als reactie op het antwoord wil ik allen nog maar zeggen “ dat is mosterd na de maaltijd”.
Als jullie het echt willen oplossen weet je mij te vinden, dat hadden jullie overigens allang moeten doen.

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Super keuken gekocht en zeer correct geholpen. Het eindresultaat is fantastisch. Danny heeft ervoor gezorgd dat alles er top uitziet. Succes Danny met de volgende blije klanten. Gr Michael en Hermien uit Weesp!

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Absoluut afrader: Wanprestatie en slechte service!
Dit is een vervolg op mijn eerdere klacht over dit bedrijf.
Na ruim 6 maanden wachten, kregen wij plots te horen dat de keukenuitbreiding die wij wilden niet leverbaar was en dat wij “zelf maar op Google moesten zoeken”. Uiteraard was ik hier meer dan teleurgesteld in en ben ik gaan klagen. Pas toen de eigenaar zich ermee bemoeide, kwam er eindelijk wat beweging in de zaak.
Ik heb meerdere keren de volledige plattegrond van onze woning en keuken doorgestuurd, inclusief alle apparatuur met merk en model, zodat de juiste maten en inbouwopties bekend waren en goed uitgewerkt konden worden.
Daarna ontvingen we een offerte via mail. Omdat het traject inmiddels zo slecht was verlopen, vroeg ik om een tegemoetkoming. Die vraag werd eerst compleet genegeerd. Pas na een tweede mail kreeg ik een reactie: de eigenaar was “op vakantie” en we moesten drie weken wachten. Dat typeert dit bedrijf: wanneer je met terechte klachten komt, krijg je geen oplossing, maar een brutale houding. Ze moeten altijd een weerwoord geven als je klaagt.
Op dat moment hebben wij de stap gezet naar de concurrent, een ander Keukensale filiaal in Amsterdam. Daar werden we vanaf het eerste moment serieus genomen. Ze luisterden naar ons verhaal, legden uit waarom de eerdere tekening totaal niet klopte, maakten direct een correcte nieuwe tekening en stelden dezelfde dag nog een offerte op. Binnen één afspraak was alles geregeld, inclusief een inmeetafspraak om alles te dubbelchecken.
En hier komt de grootste klapper: de concurrent was goedkoper, mét een extra kast erbij, inclusief transport en inbouw. Precies dat gene waarvan ons maandenlang was verteld dat het niet kon of niet leverbaar was.
Kort samengevat: dit bedrijf laat je maanden wachten, maakt grove fouten in tekeningen, reageert onprofessioneel en brutaal op terechte klachten en komt uiteindelijk met een te dure offerte. Ik raad iedereen met klem af om zaken te doen met dit filiaal.

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Hoewel Keukensale veel positieve reviews heeft, was onze persoonlijke ervaring helaas teleurstellend.
Mijn partner en ik wilden een uitbreiding van onze bestaande keuken, die eerder via Keukensale geleverd was. Tijdens onze afspraak werden duidelijke tekeningen getoond waaruit bleek dat uitbreiding mogelijk was. Ook kregen we een indicatie van de kosten en levertijd. Tot dat moment verliep alles naar verwachting.
Daarna bleef verdere opvolging uit. We hebben meerdere keren zelf contact moeten opnemen, waarbij we telkens te horen kregen dat het druk was en dat we later terug moesten bellen. Uiteindelijk werden we weken later opnieuw vergeten. Dit patroon herhaalde zich, waardoor we bijna een half jaar bezig waren zonder concreet resultaat.
Tot onze verbazing ontvingen we uiteindelijk een kort mailtje met de mededeling dat levering toch niet mogelijk bleek, in tegenstelling tot wat eerder in de showroom was verteld en getoond. Daarbij werd ons geadviseerd om zelf via Google naar een oplossing te zoeken.
Onze poging om dit alsnog met Keukensale op te lossen, liep vast op een medewerker van de "Coördinator Service", die geen verantwoordelijkheid wilde nemen en het probleem teruglegde bij ons. Een verzoek om contact met een leidinggevende werd gehonoreerd, maar niet zonder eerst commentaar te geven op onze toon terwijl er wel werd toegegeven dat er fouten zijn gemaakt.
Kortom: een zeer onprofessionele afhandeling en gebrek aan klantgerichtheid.
Wees gewaarschuwd: het kan misgaan, en als dat gebeurt, word je niet geholpen.

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Ik zou heel graag iedereen willen afraden een keuken te kopen bij keukensale Amsterdam Arena!
Ik heb daar een keuken uitgezocht voor ik dacht een goede prijs. Later bleek het op andere plekken goedkoper te kunnen, maar oke. Toen bleek dat de keuken niet paste (10 wekenvoor plaatsing) moest ik de twee te vervallen kasten wel gewoon betalen. Verder, nadat zij zelf aangaven de keuken later te kunnen leveren, hebben wij de verbouwing hierop aangepast. Toen de keuken echter toch eerder kwam, moesten wij de opslag voor de eerder geleverde keuken, betalen! Verder hebben wij ook extra moeten betalen voor een nieuwe plaatsingafspraak! Toen de keuken eenmaal geplaatst zou worden, bleek dat de keuken niet paste en is toen zo goed en kwaad als het ging toch geplaatst, lelijk!! Nu de keuken geplaatst is blijkt er een onderdeel te ontbreken, waardoor het hele huis maar riool stinkt. Bij het aangeven van bovenstaande punten werd mij iedere keer, op ongeïnteresseerde, zelfs beschofte manier verteld dat ik hoervoort getekend had 😳. Uiteindelijk zit ik met een lelijk geplaatste keuken en een riool stank. Ik heb inmiddels een gekwalificeerd keukenbedrijf in de hand genomen om alle problemen op te lossen en om van het gezeik en de stank af te zijn…
Maar ik zou iedereen heel graag willen waarschuwen voor dit bedrijf en hoe zij met hun klanten omgaan nadat de keuken is gekocht!
Erg leuke eerste ontmoeting in de winkel met verkoper Mike van Keukensale in Villa Arena. De man straalt rust en vertrouwen uit! Daarom zijn we teruggegaan voor een verkoop/aankoop gesprek. Alles werd ons in een uitvoerig gesprek met 3D beelden op PC uitgelegd. Na eerder prijsonderzoek elders kwam de Keukensale voor ons met de beste deal! We zijn blij en tevreden met onze nieuwe keuken! Dank nog Mike!

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Ontzettend goed geholpen door Mike Heinicken bij Keukensale Villa arena Amsterdam. De service bij levering en plaatsen was ook goed. Heel tevreden.

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Onwijs fijne ervaring bij de heren! Na dat we ons nieuwe huisje gekocht heb, hebben we de heren ingeschakeld die een keuken op maat gemaakt hebben voor ons. Zowel Danny als Mike wisten goed waar ze mee bezig waren en hebben goed de tijd genomen voor ons. Daarnaast mijn complimenten met betrekking tot het goede contact. Wij genieten nu optimaal van onze keuken.

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Tot nu toe heb ik twee goede afspraken gehad bij Keukensale Amsterdam Arena. Ook is er een designer (Mike) bij mij langs geweest om advies op maat te geven aan de hand van mijn huidige keuken, mijn inrichting en zijn expertise. Ik bestel met alle vertrouwen een keuken bij de deskundige en vooral gastvrije mannen; Danny, Robert en Mike van Keukensale Amsterdam Arena. Ik kijk uit naar de vervolg gesprekken en natuurlijk vooral het eindresultaat. Het is niet gemakkelijk om een keuken op maat uit te zoeken en daarom ben ik zo blij met de hulp van deze mannen!

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Mijn vriend en ik zochten naar een nieuwe keuken in ons eerste gekochte huisje samen. We zijn enorm goed geholpen door Danny bij Keukensale in Villa Arena Amsterdam! Hij dacht goed mee en heeft uiteindelijk onze droomkeuken kunnen realiseren in een relatief krappe ruimte. En dat is goed gelukt! Dank Danny!

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
We kunnen inmiddels een bestseller thriller boek van maken. Zoveel hoofdstukken, zoveel leugens, zoveel teleurstellingen maar Keukensale is wel makkelijk €25,000 rijker geworden.
Hoe het begon? Best positief, we werden heel goed ontvangen, onze wensen konden ze allemaal waar maken, alles kon. Zij meedenkend, wij meewerkend. Enfin, oktober 2023- dag van keukenmontage begon alles heel fout. Keukensale had een rare partij ingeschakeld die 1,5 week bezig moest zijn met iedere dag verschillende monteurs over de vloer. De ene was een electricien, de andere badkamerspecialisten of een administratief medewerker. Splinternieuw keuken had gelijk 42 punten aan schades! Keukensale’s reactie was zelfs ‘ dat is een wereldrecord’. Meerdere malen aan keukensale doorgegeven over de montage, oplevering, schades etc en die zeiden; mevrouw u maakt u te druk over, u moet niet zoveel stressen. Toon was toch iets anders dan voorheen - het was ‘ik heb mijn geld binnen, geen haast, komt goed’.
Uiteindelijk januari 2024 - advocaat ingeschakeld , en toen begon het wat serieuzer te worden. Echter was het telkens ‘het is niet zo maar zo’ of ‘ we gaan het oplossen, maar op ons manier’. Het begon zelfs kinderachtig te worden met welles nietes spelletjes met de tekeningen die zij hebben getekend en achteraf bleek dat het niet kloptte. Slordig afwerking van montage, nog altijd wankelend ladekasten , maar volgens keukensale ‘hoort dit zo’, we werden ‘geattendeerd’ om niet telkens hoofdkantoor of ons advocaat met ‘kleine dingen’ te betrekken. Het houd maar niet op- meest recente - aug 2024 - een diepvrieskastdeur die opnieuw uit de rails is gesprongen - valt niet meer onder ‘garantie’ omdat deze twee weken al gerepareerd was.
Wij hebben zo’n slecht ervaring met Keukensale - wij zouden het zelfs ons vijanden dit niet gunnen. Zo erg dus!

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Enige tijd geleden hebben we onze keuken bij Keukensale Arena besteld. In het ontwerp werd goed rekening gehouden met onze wensen en de keuken werd door een zeer prettig team geleverd/geinstalleerd. Ondanks een leveringsfout hebben we na overleg met het team een passende oplossing gevonden die onlangs perfect is geleverd/geinstalleerd. Het resultaat is erg mooi. Fijn contact met alle mensen van jullie team en we waarderen de service/oplossingsgerichtheid !

Besvarelse fra Keukensale.com - Amsterdam Villa Arena
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.