Keukensale.com - Alkmaar Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

De jagerstraat 9, 1823 CV Alkmaar, Noord-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een keuken gekocht bij Keukensale Alkmaar. Een warm onthaal door Pasquale onder het genot van een kopje koffie en thee. Prima en professionele hulp/tips van de diversen mogelijkheden van een nieuwe k... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vorige week zijn wij langs de Keukensale Alkmaar gegaan voor het oriënteren van een nieuwe keuken. Wij zijn toen erg goed geholpen met het intekenen van de keuken. Tijdens onze tweede vervolgafspraak... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Keukensale Alkmaar, geholpen door Johan. Soms gaat er ook iets niet goed, dit was bij iemand anders vóór de overname. Desalniettemin heeft Johan ons uitstekend geholpen. Probleem 100% opgelost! Zowe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

564 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne medewerkers in filiaal…

Hele fijne medewerkers in filiaal Alkmaar! We zijn erg goed geholpen met het maken van de keuzes. Zeer tevreden met het eindresultaat.

4. februar 2026

Beste Bente,

Dank voor jullie mooie review! Fijn dat het maken van de keuzes zo prettig is verlopen en dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Miquel (Alkmaar) heeft ons heel goed…

Miquel (Alkmaar) heeft ons heel goed geholpen! Mooie keuken onderweg!

24. januar 2026

Beste Janke,

Dank voor jullie recensie! Leuk om te horen dat alles zo goed is verlopen. Alvast veel plezier met de nieuwe keuken!

Heel prettig geholpen.

Heel prettig geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook de 3D tekening was precies wat wij voor ogen hadden. Na een fijn gesprek er samen uitgekomen. Kan niet wachten tot hij geïnstalleerd is. (Keukensale Alkmaar)

Bedankt Joost & Jissey.

18. januar 2026

Beste Mats,

Wat leuk om te lezen! Fijn dat het ontwerp precies aansloot bij jullie wensen. Alvast veel plezier straks!

Keukensale Alkmaar

Wij hebben onze keuken gekocht bij KeukenSale. We zijn hierbij geholpen door Miquel van den Broek van de vestiging Alkmaar. Over de kwaliteit van de keuken kunnen we op dit moment nog niets zeggen, aangezien deze nog geleverd moet worden.

Wat we wél alvast kunnen zeggen, is dat de service uitstekend was. Onze afspraak stond gepland voor twee uur, maar omdat we specifieke wensen hadden, heeft deze uiteindelijk ruim vier uur geduurd. Miquel nam gedurende de hele afspraak alle tijd voor ons en stelde gerichte, slimme vragen die ons echt aan het denken zetten. Daardoor zijn we op sommige keuzes teruggekomen en zijn we uiteindelijk tot een beter eindresultaat gekomen.

Daarnaast worden er vaak aantrekkelijke deals gecommuniceerd bij de keukens. Toen wij hiernaar vroegen, werd eerlijk aangegeven dat hier vaak voorwaarden aan verbonden zijn die in de kleine lettertjes staan. Toen bleek dat een specifieke deal voor ons niet van toepassing was, heeft KeukenSale dit keurig opgelost door het bedrag alsnog in mindering te brengen op de prijs van de keuken. We zijn hier zelf achteraan gegaan, maar de oplossing die werd geboden was meer dan netjes.

Kortom: zeer fijne service, eerlijk advies en een klantgerichte houding. Wij raden KeukenSale zeker aan!

3. januar 2026

Beste Kim,

Dank voor de uitgebreide en positieve recensie! Fijn dat jullie de service en het eerlijke advies zo hebben gewaardeerd. Alvast veel plezier met de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na deskundige hulp een hele mooie keuken gekocht!

Vandaag bij Keukensale Alkmaar geweest. We hebben samen met Miquel een hele mooie keuken samengesteld. Hiervoor werd alle tijd genomen en was de sfeer vriendelijk en ontspannen, mede door de gezellige interacties met collega. Er werd veel tijd genomen om alles uit te leggen en te vertellen wat de voor- en nadelen konden zijn. Hierdoor hebben we alles naar wens kunnen bepalen. Ook hetgeen getoond kon worden werd getoond in de showroom.

Met als eindresultaat een hele mooie keuken voor een goede prijs.

16. november 2025

Beste klant,

Wat een fijne ervaring! Mooi dat alles duidelijk werd uitgelegd en jullie alle tijd kregen. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Filiaal Alkmaar

Heel fijn geholpen door Joost in filiaal Alkmaar. Prachtige keuken uitgezocht en heel professioneel en aardig geholpen. Blij met onze nieuwe keuken!

15. november 2025

Beste Alessandra,

Heel leuk om te horen! Fijn dat je zo warm en professioneel geholpen bent. Veel plezier met de nieuwe keuken!

Aanschaf keuken

Ik heb voorafgaand aan het gesprek al mijn inspiratie foto’s kunnen opsturen en bij afspraak stond er een ontwerp klaar die hier mooi bij aansloot. Na dat ik hier kleine aanpassing in heb gemaakt ben ik tot een ontwerp gekomen die exact past bij mijn woonwensen. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb het gevoel gekregen dat er echt tijd werd genomen om te luisteren en aan te passen. Filiaal Alkmaar is absoluut aan te raden.

15. november 2025

Beste Sacha,

Wat fijn dat het ontwerp zo mooi aansloot bij je inspiratie! Dank voor je vertrouwen in ons team en veel plezier met je nieuwe keuken.

Fantastische sfeer bij keukensale Alkmaar

Wij zijn een maand geleden goed geholpen door Jissey en Thierry bij keukensale in Alkmaar.
Wat een fantastische service hier.
Jissey luisterde goed naar onze wensen en niks was te gek! We kregen zelfs avond eten aangeboden.
Ik raad het iedereen aan om naar de keuken sale te komen. Wat een top zaak!!

13. november 2025

Beste Iris,

Wat een fijne review! Heel mooi dat Jissey en Thierry zo goed met jullie hebben meegedacht. Dank jullie wel voor het vertrouwen!

Top service

Vandaag zijn mijn vriendin en ik langs geweest bij de keukensale Alkmaar voor een nieuwe keuken, en ik kan niet anders zeggen dan, wat een goede service bieden ze daar. Al onze wensen werden aangehoord en de perfecte keuken werd samen gesteld. Kan niets anders zeggen: wat een goed en vriendelijk bedrijf.
Jissey bedankt voor je hulp.

13. november 2025

Beste Jaimy,

Bedankt voor jullie positieve woorden! Geweldig om te horen dat al jullie wensen zijn meegenomen en dat jullie zo tevreden zijn met de service. Jissey zal dit zeker waarderen!

Meedenkend, duidelijk en transparant

Ontzettend goed geholpen door Miquel bij de vestiging in Alkmaar. Na veel kijken en vergelijken, ook bij andere keukenwinkels, zijn al mijn vragen beantwoord en heb ik precies wat ik wilde. Hele fijne zaak, een hele meedenkende, deskundige verkoper en transparantie over de prijs. Een aanrader!

9. november 2025

Beste Yoran,

Wat een mooie woorden! Fijn dat Miquel je zo goed heeft geholpen en dat alles precies naar wens is geworden — veel plezier met je nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goed geholpen bij Keukensale in…

Super goed geholpen bij Keukensale in Alkmaar door Miquel. Keuken precies naar onze wens, goed geluisterd en ook nog voor een mooie prijs

18. oktober 2025

Beste Pien,

Wat een mooie woorden, bedankt! Fijn dat Miquel zo goed heeft meegedacht en dat de keuken helemaal naar wens is geworden. Veel kookplezier straks!

Keukensale Alkmaar.

Keukensale Alkmaar.
we hebben een mooie keuken gekocht bij keukensale.
zijn hierbij erg goed geholpen door Miquel.
er is veel keus in het assortiment en door de goede hulp en advies zijn we tot een goede keuze gekomen.

16. oktober 2025

Beste klant,

Wat goed om te lezen dat Miquel jullie zo vakkundig heeft geholpen en samen met jullie de perfecte keuken heeft samengesteld. Veel kookplezier gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top geholpen met een top keuken!

Bij keukensale in Hhw en later in alkmaar geweest. Jissy kwam met erg leuke en creatieve ideeen op onze eigen ideeen… waaruit n erg mooi ontwerp uitgekomen was en is.

Levering en bezorging super verlopen volgens gemaakte afspraken.

Afgelopen dagen werd de keuken geplaatst door Melvin. Wat n topper. Ook hij kwam nog met n aantal opties waardoor de keuken net nog
“ affer” is als dat hij al was!

De keuken is nog mooier als dat we al dachten! Kortom: hier zeer blije en tevreden klanten!

3. oktober 2025

Beste Rob,

Wat een mooi compliment! Super om te lezen dat alles zo goed is verlopen en dat jullie blij zijn met het eindresultaat. Veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Alkmaar keuken sale

Wij zijn enorm goed geholpen door Miquel van keuken sale Alkmaar. Super blij zijn wij met onze nieuwe keuken!

3. oktober 2025

Beste Michael,

Wat leuk om te horen dat Miquel jullie zo goed heeft geholpen. We geven de complimenten aan hem door!

Fijn !

We lopen al maanden te dralen over een nieuwe keuken , meerdere tekeningen bij meerdere bedrijven maar bij Richard Kleverwal , keukensale Alkmaar waren we direct overtuigd

27. september 2025

Beste Jeanette,

Wat leuk om te lezen dat jullie meteen overtuigd waren bij Richard. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en creatieve hulp in Alkmaar

Wij zijn in Alkmaar heel goed geholpen door Jissey bij het eerste ontwerp van onze keuken. We hadden zelf al best veel ideeën, maar zij heeft creatief met ons meegedacht en ervoor gezorgd dat we nu een mooie keuken hebben ontworpen met een moderne en open uitstraling. Bedankt!

13. august 2025

Beste Anne,

Wat fijn om te horen dat Jissey jullie zo goed heeft geholpen en heeft meegedacht bij het ontwerp. We wensen jullie alvast heel veel plezier met de mooie, moderne keuken!

Aankoop van keuken

Aankoop van keuken bij Keukensale Alkmaar: We kregen goed advies over het kopen van een nieuwe keuken. De kosten van verschillende overwegingen werden netjes uitgelegd. We kijken uit naar de plaatsing van de keuken!

13. september 2025

Beste klant,

Bedankt voor jullie positieve review! Fijn om te horen dat jullie zo goed advies hebben gekregen. We wensen jullie alvast veel plezier met de nieuwe keuken zodra deze geplaatst is!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een prettige en informele sfeer bij…

Een prettige en informele sfeer bij Keukensale Alkmaar. Deskundig advies en verschillende invalshoeken heeft ervoor gezorgd dat we onze mooiste keuken hebben kunnen intekenen.

31. august 2025

Beste Piet,

Dank voor je positieve feedback! Mooi om te horen dat je zo goed bent geholpen.

Supertevreden met Keukensale Alkmaar

Zojuist voor de tweede keer een keuken aangeschaft bij keukensale Alkmaar. Jizzy heeft ons wederom goed geholpen. Jizzy is zeer klantvriendelijk, denkt goed met jou (en je portemonnee) mee. We zijn weer onwijs blij met het ontwerp van onze nieuwe keuken. Ook goed voor alle ouders: Jizzy is heel leuk met kinderen. Met een prachtig ontwerp en volle buikjes (want genoeg drankjes, tosti’s, chips, koek en chocolade) zijn we tevreden weer weg gegaan. Tot de volgende keer maar weer :-)

26. august 2025

Beste Kimberley,

Wat leuk om te horen dat jullie voor de tweede keer zo tevreden zijn bij ons in Alkmaar! Jizzy zal blij zijn met dit compliment. Geniet van het prachtige ontwerp en alvast veel kookplezier in de nieuwe keuken. Tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijne eerste ervaring gehad bij…

Super fijne eerste ervaring gehad bij keukensale Alkmaar! Benieuwd naar mijn uiteindelijke keuken

24. august 2025

Beste Milena,

Leuk dat je eerste ervaring zo positief was! We zijn benieuwd hoe blij je straks bent met de keuken.

Groet, Team Keukensale.com

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.