Heel snel geleverd in een brievenbus pakket wat ook erg fijn was! ouderwetse degelijkheid en een leuke reminder erbij gekregen voor als ik weer mesjes wil bestellen. algehele ervaring.... ik ben blij... Se mere
Steakmessen in alle soorten en maten van goedkoop die overigens super scherp zijn tot de Japanse uitvoeringen dus er zit altijd wat bij voor u, de levering is supersnel als het op voorraad is heb je h... Se mere
Bestelling gedaan via Bol. 2 x fruitmesjes en 5 aardappelmesjes. Schijnt een deellevering te zijn.Deels leverancier deels voorraad Bol.com. Keukenmesjes levert volgens afspraak de fruitmesjes en de aa... Se mere
Goede kwaliteit mesjes, plus als cadeautje een gratis schilmesje. Levering kon zelfs in de brievenbus. Levering had wat sneller gekund ( via Bol.com ). Maar raad deze website zeker aan
Normaal geprijsde degelijke en mooie…
Normaal geprijsde degelijke en mooie keukenspullen
Goeie communicatie over de (snelle) verzendingen
Het keukenmesje is mijn tweede mesje
Het keukenmesje is mijn tweede mesje. in 2005 heb ik een keukenmesje gekocht in Brabant. Ik schrok aanvankelijk voor de prijs maar de verkoopster verzekerde mij dat dit zo goed als "een leven lang mee gaat". Nou, ik kan verzekeren dat is écht waar. Ik heb het mesje nu al meer dan 20 jaar en nog even scherp en goed te gebruiken. Helaas ben ik het af en toe even kwijt, dus heb ik nu een tweede (als reserve) gekocht. Nu hangen ze alle twee aan mijn magneetbord. De één van hout, is meer dan 20 jaar oud (dat rijmt ook :) en de tweede is geel met een kleine rode streep, zodat-ie lekker opvalt. Enfin, ik geef 5 sterren want ik zag altijd maar: "Goed is Goed".
Zeer correcte en snelle toezending
Zeer correcte en snelle toezending. Kocht een mooi fileermes en kreeg er gratis een schilmesje bij. Super ervaring!