KeukenCoach Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Als reactie op onderstaand antwoord van Keukencoach: te laat. Intern bespreken is 1, er iets mee doen richting ons is blijkbaar nog steeds teveel gevraagd. Jammer… Voor onze te renoveren keuken... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij uitkiezen/samenstellen ging alles goed. Prima geholpen. Aanschaf werd steeds luxer met inductie, combi magnetron/oven, quooker. Werd mij verteld dat extra groep aangelegd moest worden. Akkoord. B... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Begin januari zijn we in Amersfoort geweest bij Walid Asfour om onze droomkeuken uit te zoeken. Het was de eerste keer dat wij een keuken gingen kopen, maar Walid heeft echt aan alles gedacht. We he... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Walid heeft ons vakkundig begeleid bij het ontwerpen van onze droomkeuken. Het eindresultaat is zelfs mooier geworden dan we hadden verwacht. Problemen werden snel en professioneel opgelost, waardoor... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik

Skrevet af virksomheden

KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Bij KeukenCoach gaat het kopen van een keuken net even anders. Onze experts zijn stuk voor stuk vakmensen met uitermate veel kennis van materialen, apparatuur en ontwerpen. In onze service gaan wij een stap verder dan anderen. We stoppen pas als je helemaal tevreden bent en gidsen jou vanaf ontwerp tot oplevering naar jouw droomkeuken. We gaan áltijd voor het beste resultaat.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

top!

Zeer goede adviseur in de winkel! Wist heel snel de perfecte oplossing voor al onze wensen.

29. april 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We gingen niet kijken voor een keuken…

We gingen niet kijken voor een keuken maar waren wel erover aan het nadenken wat we nu echt zouden willen.
En toen zagen we de opstelling staan die we mooi vonden.vervolgens worden we aangesproken door een verkoper die gelijk een 3D tekening wilde maken.we hadden ons budget aangegeven dat was haast niet te doen, maar de verkoper ging aan de gang en ja hij had ons overtuigd we hebben ja gezegd.
1 minpunt alles zou in deze prijs zitten bleek achteraf dat hij de vaatwasser was vergeten in deze prijs.
Of dit nu de verkoop truc was verteld het verhaal niet maar we gaan van het goede uit maar de keuken moet nog worden geplaatst dan kunt u nog een keer om terugkoppeling vragen.

8. april 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij uitkiezen/samenstellen ging alles…

Bij uitkiezen/samenstellen ging alles goed. Prima geholpen.
Aanschaf werd steeds luxer met inductie, combi magnetron/oven, quooker. Werd mij verteld dat extra groep aangelegd moest worden. Akkoord. Blijkt bij levering dat hele unit vernieuwd moet worden voor ca 1000,—!!! Gevolg keuken die geplaatst werd maar niet aangesloten! Gebeld, gemaild, directie aangeschreven NUL NUL REACTIE. Oplichters wil ik niet zeggen. Alhoewel eigenlijk wel. Ook geen reactie op afwerking achterzijde, geen stekker aan inductieplaat. Slordigheden. Zo dat op leidingschema staat dat eea in muur gefrezed moet worden…. Héél veel werk en kosten, totaal overbodig. Schandalig. Service een dikke 0

23. januar 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Warm welkom en ruimte voor onze wensen

We kwamen zonder afspraak naar KeukenCoach in Amsterdam en we werden met veel enthousiasme welkom geheten. We zijn uitgebreid geholpen en kregen alle ruimte voor onze vragen en wensen. We konden aan de hand van onze eigen moodboard een unieke keuken samenstellen. KeukenCoach is dus zeker een zaak waar je met andere wensen kunt aankloppen dan de modellen die in de showroom staan. We kijken uit naar de volgende stap van het inmeten en installeren van onze nieuwe keuken.

30. oktober 2022
KeukenCoach-logo

Besvarelse fra KeukenCoach

Bedankt voor je positieve review, fijn dat je zo tevreden bent!

KeukenCoach