Min son köpte en mönstrad keps från Kepsmagasinet, mönstret blev dock inte riktigt som han tänkt sig så vi returnerade kepsen. Kundtjänst var mycket trevliga och letade fram några alternativ, fotade d... Se mere
Virksomheden har svaret
Snygg keps men alldeles för liten till storleken? Mätte huvudet innan beställning? Men denna keps stämmer inte in på storleken? Köpt keps med samma storlek från andra och då har den passat per... Se mere
Virksomheden har svaret
Tack. Oj va grymt nya färger, 31a youpoon flexifit kepsen till samlingen,håller koll. Men om det slår dig ,när/om det kommer in nya färger ,påminn gärna om möjligheten o tillfälle dycker upp o minnet... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde runt 13-tiden på en tisdag- kunde hämta ut kepsarna 24 h senare i postboxen! Passade på att köpa 3 st Flexfit nu under erbjudande och är helt nöjd, gratis frakt över 499 kr vilket var najs,... Se mere
Virksomheden har svaret
En kepsbutik med kända varumärken så som Stetson, New Era, Mitchell & Ness mfl. Vi är auktoriserade återförsäljare för alla våra varumärken i butiken och det du ser finns i lager skickas omgående. Köp innan 14.00 vardagar levereras ut samma dag. Fri frakt på alla köp för 499 kronor eller mer
Energigatan 12, 43437, Kungsbacka, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snabb leverans Snygg keps Passade perfekt Min man mycket nöjd
Ett otroligt utbud. Snabbt svar efter beställning. Och ett smidigt hämtningssystem vid boxen här i Älvängen.
Kan inte bli bättre.
Kepsmagasinet och kepsarna 5 stjärnor! Transportföretaget Budbee hade paketet på sitt lager i 5 dgr trots att ni går ut med en leveranstid på 1-2 dgr! Handlar gärna igen men utan Budbee som transportör.

Besvarelse fra Kepsmagasinet
Snygg keps men alldeles för liten till storleken?
Mätte huvudet innan beställning?
Men denna keps stämmer inte in på storleken?
Köpt keps med samma storlek från andra och då har den passat perfekt! Orkar inte returnera.
Får ge bort den som present!!
Oerhört besviken!

Besvarelse fra Kepsmagasinet
Beställde en storlek 58 fick 59, fin keps men då dom på sidan har felaktiga storlekar så kanske dom kan komma undan med det?

Väldigt nöjd!
Snabb leverans. Bra utbud. Bra paketering av keps så att den klarade frakten utan några skador. Rekommenderar starkt!

Besvarelse fra Kepsmagasinet
Jag betalade för en frakt jag inte skulle och dem ringde upp för att berätta att felet var tillrättat och min order är påväg
Snabbt och Proffsigt 👍🏻

Besvarelse fra Kepsmagasinet
Har beställt flera gånger och aldrig blivit besviken.

Besvarelse fra Kepsmagasinet
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.