Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Min son köpte en mönstrad keps från Kepsmagasinet, mönstret blev dock inte riktigt som han tänkt sig så vi returnerade kepsen. Kundtjänst var mycket trevliga och letade fram några alternativ, fotade d... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Snygg keps men alldeles för liten till storleken? Mätte huvudet innan beställning? Men denna keps stämmer inte in på storleken? Köpt keps med samma storlek från andra och då har den passat per... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack. Oj va grymt nya färger, 31a youpoon flexifit kepsen till samlingen,håller koll. Men om det slår dig ,när/om det kommer in nya färger ,påminn gärna om möjligheten o tillfälle dycker upp o minnet... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde runt 13-tiden på en tisdag- kunde hämta ut kepsarna 24 h senare i postboxen! Passade på att köpa 3 st Flexfit nu under erbjudande och är helt nöjd, gratis frakt över 499 kr vilket var najs,... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hovedbeklædningsbutik
  2. Butik med modetilbehør
  3. Hattebutik

Skrevet af virksomheden

En kepsbutik med kända varumärken så som Stetson, New Era, Mitchell & Ness mfl. Vi är auktoriserade återförsäljare för alla våra varumärken i butiken och det du ser finns i lager skickas omgående. Köp innan 14.00 vardagar levereras ut samma dag. Fri frakt på alla köp för 499 kronor eller mer

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Gubbakeps

Kepsmagasinet och kepsarna 5 stjärnor! Transportföretaget Budbee hade paketet på sitt lager i 5 dgr trots att ni går ut med en leveranstid på 1-2 dgr! Handlar gärna igen men utan Budbee som transportör.

25. november 2025

Hej Lars

Kul att kepsarna blev bra och att du är nöjd med oss som företag. Ja, Budbee och Instabox mfl har haft hektiska dagar under Black Week mm och då är boxarna ibland fulla. Det man kan göra om man har deras app är att byta box för snabbare leverans.

Sen har vi även Postnord som val i kassan, dock lite dyrare hos oss tyvärr. Detta då dom höjer priserna under månaderna November till Januari så vi måste ta ut mer för att få lönsamhet.

Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss.

Snabb leverans och mycket att välja på

Snabb leverans och mycket att välja på

24. november 2025

Hej Peter

Kul att du är nöjd med ditt köp hos oss och att leveransen gick så fort som det ska från oss. Välkommen åter så klart och hojta till om du har frågor :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

"Snygg keps men alldeles för liten"

Snygg keps men alldeles för liten till storleken?
Mätte huvudet innan beställning?
Men denna keps stämmer inte in på storleken?
Köpt keps med samma storlek från andra och då har den passat perfekt! Orkar inte returnera.
Får ge bort den som present!!

Oerhört besviken!

13. november 2025

Hej Johan

Det var tråkigt att kepsen inte passade. Om du köpt samma modell innan och denna inte passar så är den troligtvis felsydd och tyvärr inget vi kunde se när vi packade kepsen. Vi har inga andra leverantörer på dessa kepsar och skall vara samma.

Nu kan jag inte hitta din order då det är många Johan i vårt system så om du vill så kontakta oss på kundtjänst så skall vi se vad vi kan göra.

Men som sagt, vi har samma leverantörer och om märket är samma så skall det vara samma och inget annat.

kepsmagaisnet

Jättebra butik

Jättebra butik. Jag kommer tillbaka hit igen.

26. januar 2025

Hej Remiglius

Kul att du gillar vår butik och du är självklart välkommen åter :) Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss.

Snabb leverans, fina grejer

26. oktober 2025

Hej Anders

Kul att det gick fort och att allt passade. Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

poor delivery

poor delivery

25. juli 2025

Besvarelse fra Kepsmagasinet

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi har gått igenom din order och kan se att den gjordes i somras. Allt hanterades enligt rutin – ordern skickades samma dag och leveransen tog 1–2 dagar enligt våra fraktvillkor.

Eftersom omdömet lämnades först nu i november, och allt ser korrekt ut hos oss, vill vi gärna säkerställa att det verkligen gäller Kepsmagasinet och inte ett annat företag. Vi tar alltid leveranser och kundnöjdhet på största allvar och hjälper gärna till om något upplevdes som fel.

Hör gärna av dig till vår kundtjänst så tittar vi tillsammans på detaljerna – vi vill alltid att våra kunder ska känna sig helt nöjda.

24. september 2025

Hej

Kul att leveransen gick smidigt och snabbt. Vi skickar allt från eget lager i Kungsbacka och oftast samma dag när ordern inkommer om den inkommer innan 14.00 vardagar. Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Beställde en storlek 58 fick 59

Beställde en storlek 58 fick 59, fin keps men då dom på sidan har felaktiga storlekar så kanske dom kan komma undan med det?

26. september 2025

Hej Anders

Det var tråkigt att det inte riktigt passar. Stetson har valt att lägga upp storlekar så att S, M, L osv har ojämna centimeter och i ditt fall är L storlek 59 vilket då betyder i skalan 58-59 cm så att exempelvis har man 58 så skall man inte välja M som är 56-57 utan storlek L. Så enligt våra storleksangivelser så har du valt rätt men sedan spelar huvudform mm in på exakt hur kepsen till slut passar. Du kan alltid kontakta oss vid osäkerhet i vilken storlek du skall välja så kanske vi kan hjälpa till alternativt kika på vår storleksguide där det finns mycket bra information när man skall välja storlek.

Perfekt storlek på keps

Perfekt storlek på keps

26. august 2025

Hej Jörgen

Kul att du är nöjd med din nya keps och att den passade perfekt. Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss.

Hej Johnny

Kul att du gillar vår butik och priser :) Vi skickar allt från eget lager i Kungsbacka så leveranser ska gå fort då vi skickar oftast samma dag. Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss.

Mycket nöjd!

26. juli 2025

Hej Edwin

Kul att du är nöjd med din nya kepa. Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, bra utbud!

Väldigt nöjd!
Snabb leverans. Bra utbud. Bra paketering av keps så att den klarade frakten utan några skador. Rekommenderar starkt!

31. juli 2025

Hej Filip

Kul att du är väldigt nöjd med oss och vår butik. Vi har eget laget i Kungsbacka och skickar alltid så snart vi kan (oftast samma dag). Kartongen är framtagen av oss och skall klara frakten :) Tack för att du tog dig tid att lämna odmöme om oss.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jag betalade för en frakt jag inte…

Jag betalade för en frakt jag inte skulle och dem ringde upp för att berätta att felet var tillrättat och min order är påväg
Snabbt och Proffsigt 👍🏻

17. juli 2025

Hej Rasmus

Kul att du fick en bra upplevelse i butiken och leveransen. Vi granskar alla order och om något fel uppstår så justerar vi det direkt och i ditt fall så hade du fått en fraktkostnad som inte borde funnits då du handlade för över gränsen.

Tack för att du tog dig tid att lämna omdöme om oss.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.