Min varmeste og største anbefaling til…
Min varmeste og største anbefaling til Henriette Kegel ❤️
Vi mødte første gang Henriette, da vi mistede min morfar i 2018. Da vi fire år senere mistede min mormor og opdagede, at det igen var Henriette, der skulle være vores bedemand, faldt der ganske enkelt en kæmpe sten fra vores skuldre. Midt i sorgen mærkede vi en stor lettelse og glæde ved gensynet, for vi vidste med det samme, at vi var i de tryggeste hænder.
Henriette tog hånd om både os og alt det praktiske med en helt særlig ro, varme og omsorg. Hun formåede lynhurtigt at mærke, hvad vi havde brug for, og gav os både plads til at sørge og tryghed i alle de svære beslutninger, der skal træffes på et tidspunkt, hvor man næsten ikke kan rumme mere. Vi følte os set, forstået og passet på hele vejen.
Henriette har en sjælden evne til at møde mennesker med varme og nærvær på et af livets allersværeste tidspunkter. At hun nu har åbnet Kegel Begravelse, betyder, at endnu flere familier får mulighed for at opleve den samme omsorg og tryghed, som hun gav os.
Alle, der får Henriette ved deres side i livets sværeste farvel, er i de allerbedste hænder ❤️

Besvarelse fra Kegel Begravelse