Goede snelle service
Goede snelle service,
Heeft een goede oplevering hoog in vaandel staan!
Ik raad het iedereen aan
Lotte v
ElektroTechnisch Installatie bedrijf gespecialiseerd in Service, Storingen en kleine ElektroTechnische aanpassingen.
Krichelbergsweg 14, 6466AP, Kerkrade, Holland
Goede snelle service,
Heeft een goede oplevering hoog in vaandel staan!
Ik raad het iedereen aan
Lotte v
Kristy heeft heel secuur gewerkt en onveilige situaties weer veilig gemaakt. We hebben haar meteen weer ingehuurd voor de volgende klus. Ik ga Kristy aanbevelen bij iedereen in mijn omgeving. Fijn dat ik nu voor altijd weet bij wie ik terecht kan voor elektrotechniek.
We konden supersnel een afspraak maken en werden zeer vakkundig geholpen met onze defekte inductieplaat en losse draad in de meterkast en ook nog voor een goede prijs. We kunnen haar zeker aanbevelen.
K.B.Voltservice, een jong bedrijf geleid door een enthousiaste en zeer vakkundige jonge vrouw die tot het naadje gaat voor een perfect resultaat. Elektra aanleggen voor de vloerverwarming en een inductie kookplaat in de keuken. En dan nog een nieuwe meterkast installeren, allemaal op een dag!
Er wordt met je meegedacht, duidelijke afspraken, die ook ze nakomen. Een jong bedrijf met doorgroei mogelijkheden
Weer gebruik gemaakt van haar goede service zoek je iemand voor alle klusjes op electrische gebied in huis en er buiten dan ben je bij haar aan het goede adres bedankt Kristy je bent een toppertje
K.B. Voltservice heeft onze woonkamer kidsproof gemaakt. Onze zoon komt niet meer aan de stekkers. 👍🏼 Als u iemand zoekt om iets op te lossen dan is K.B. Voltservice erg aan te raden. Proffesioneel en netjes :) ....
Snel, geen wachttijd en heel secuur gewerkt.
Zelfs een aardedraad geplaats wat niet voorheen was in de badkamer. Ik ben erg tevreden met haar werk.
Kristy is zeer bekwaam en heeft de werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd. Een vakvrouw!!
Kristy luisterde goed naar mijn wensen. Ik had meteen een goed gevoel bij haar. Ze komt rustig over en gaat met beleid te werk.