Se, hvad kunderne siger
Uważam, jako Pan młody ze gdyby nie Karolina to mój organizator by tego nie ogarnął. Wszystko dopięte, super atrakcje i organizacja. Dzieki Karolina!
Ola z Krakowa wszystko bardzo ładnie zorganizowała, program się odbył tak jak było umówione. Nie było żadnych problemów z dojazdami i atrakcje też wszystkie wypaliły! Powiedział bym, że firma pracuje... Se mere
Z całego serducha polecam Panią Mariolę z Krakowa. Przesympatyczna, uprzejma, miła, uśmiechnięta. Otwarta na pytania i rozmowy. Cały pakiet był zrealizowany bezproblemowo. Bardzo miła i przyjazna atm... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Organizujesz Kawalerski? Sprawdź nasze gotowe pakiety na wieczór kawalerski i zarezerwuj wstępnie termin w 3 minuty. Kawaler i Świadek Gratis. Kompleksowa Organizacja. Ponad 300 pomysłów i 3000+ grup od 2006 roku | Najniższe Ceny i Satysfakcja w Standa...
Kontaktoplysninger
03-982, Warsaw, Polen
- kawalerskie.pl
Pani Karolina
Bardzo dobra organizacja a Pani Karolina super polecam !
Kawalerski 25.04
Super organizacja!,Pani Karolina…
Super organizacja!,Pani Karolina zadbała o wszystko, super opiekunka. Polecam!
Kawalerski
Wspaniała organizacja wydarzenia. Wszystko sprawnie i na czas. Bardzo miła obsługa. Polecam.
Wszystko było idealnie
Wszystko było idealnie! A o wszystko zadbała Martyna z Warszawy ❤️🥳 Rejs Wisłą - rewelacja, zabawa w escape roomie - kapitalna sprawa, rywalizacja, główkowanie, żarty 👌, przejazd limuzyną - świetny wstęp do części konsumpcyjnej wieczoru kawalerskiego 😉. Knajpa i klub też super ale bez Martyny naszej ekipie trochę brakowałoby pulsu 😅 Ogromne podziękowania dla Martyny 👏 Gorąco polecam!
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa, wszystko dobrze zorganizowane. Karolina z Wrocławia przywitała grupę, bardzo sympatyczna, kontaktowa i pozytywna osoba.
To jak Elizka wszystko zorganizowała to…
To jak Elizka wszystko zorganizowała to pełen szacun , jeszcze raz dziękujemy
Było mega super
Było super! Super organizacja! Przyszły Pan młody pod wrażeniem zorganizowanej dla niego niespodzianki. Świetny kontakt z opiekunem który sprostał naszym oczekiwaniom. Myślę że na pewno jeszcze się spotkamy 😁. Śmiało polecam jak chcecie mieć nie zapomnianą imprezę!
Było super
Było super, myślę, że jeszcze raz przejadę się limuzyną po mieście. Wszystko na czas i zgodnie z planem :)
Kawalerskie z opiekunką Panią Mariolą…
Kawalerskie z opiekunką Panią Mariolą to niesamowita przygoda, wszystko zorganizowane na 100%. Podchodzi do grupy z wielkim zaangażowaniem i z ogromną troską. Otwarta na wszelkie propozycje i ekspresowa realizacja nowych pomysłów. Ogromne podziękowania z mojej strony 😍😍😍
All inclusive
Byliśmy ekipą w Gdańsku, naszą opiekunką była urocza Pani Olga.
Naszą atrakcją był Party Bus z tancerką. Począwszy od kontaktu z Panią, po spotkanie które było dyskretne aby niespodzianka mogła się udać, aż po przyjazd autokaru i występu wszystko na wysokim poziomie! Warto! Polecam!
Seb :)
Kawalerski odbył się w Krakowie z…
Kawalerski odbył się w Krakowie z przewodniczką Natalią. Wszystko było na czas dopięte pod ostatni guzik. Mieliśmy pakiet paintball plus grill. Ekipa z paintballa super na luzie a grill czekał na nas od razu po zakończeniu zabawy. Kontakt z Natalią bez problemowy również na luzie, chętnie pomagała. Generalnie tak jak miało być tak było. Bardzo polecam.
Wszystko super
Wszystko super. Dzięki naszej opiekunce Margo, cała podróż przejdzie do historii 😉 Polecam
Polecam z czystym sumieniem :)…
Polecam z czystym sumieniem :) dziewczyny z trójmiasta daly rade, chlopaki byli bardzo zadowoleni!
Janek
Wspaniały wieczór zoorganizowany przez Sandrę i Natalię z Krakowa. Z uśmiechem na twarzy wspominam jak pieczołowicie i szczegółowo została przygotowana impreza - widać, że dziewczyny włożyły w przygotowanie dużo pracy i serca. Atmosfera stworzona na imprezie była tak przyjemna, że będziemy pamiętać zabawę na długie lata.
rewelacyjny weekend z Sandrą i Natalią…
rewelacyjny weekend z Sandrą i Natalią w Krakowie! świetna atmosfera
Natalia i Sandra zrobiły dobrą robotę!
Natalia i Sandra zrobiły dobrą robotę!! Polecam
Kraków kawalerski
Wielkie dzięki dla całej ekipy kawalerski.pl, a szczególnie dla Natalii i Sandry – ogarnęły wszystko perfekcyjnie, z pełnym profesjonalizmem i super energią. Dzięki Wam impreza była bez spiny, za to z konkretnym klimatem i dopracowanymi detalami.
PS. Mail jest na Klaudię, bo moje własne konto poszło kiedyś na losowanie darmowego iPhone’a i już z niego nie wróciło 😅 Klaudia mnie uratowała – tak jak Sandra i Natalia uratowały naszą imprezę
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.