Het was voor mij een nieuwe aanbieder. Dus eerst gebeld met de klantenservice. Hele goed uitleg gekregen en daarna via de site mijn bestelling gedaan. Artikel, goed verpakt, binnen 2 dagen in huis

Dressoir besteld in de veronderstelling dat is minstens 6 weken zou moeten wachten. Werd de volgende dag gebeld. Product kon dezelfde week worden geleverd. Fijn. Goede communicatie Prachtig dressoir.... Se mere

Hele fijne communicatie vanuit het personeel. Meerdere malen contact gehad over een product dat we op het oog hadden. Er werd altijd meegedacht om te komen kijken en zelfs op aanvraag voor ons besteld... Se mere

Ik had een groot en zwaar dressoir besteld bij Kavel 84. Ondanks dat ik in een uithoek woon, is deze binnen een week bij ons geleverd. De gehele week ben ik zowel door Kavel 84, als de producent, als... Se mere

1. Møbelforretning
  2. Gardinbutik
  3. Møbeltilbehør
  4. Indretningsarkitekt
  5. Dagligstuemøbelbutik
  6. Tapetbutik

In regio Midden-Brabant is Kavel 84 een begrip. Dit komt door ons interieuradvies met een verrassende woonwinkel in hartje Waalwijk. In de loop der jaren hebben we tal van interieurprojecten mogen verzorgen. Laat je inspireren door de verrassende samenstelling van diverse stijlen. Lokale en kwalitatieve merken verrijken ons assortiment. Neem een bezoek aan onze (web)winkel!

4,9

Snelle levering, en snel geregelde retourzending.

Snelle levering, op vragen heel snel antwoord helaas was het bestelde niet naar mijn zin. Na dit te hebben gemeld kreeg ik per omgaande een mail met een retourlabel. De terugbetaling was ook heel snel.

28. oktober 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Bedankt voor je review en het goed inpakken van de retour Louise! Hopelijk tot de volgende keer! :)

Maartje - Kavel84

Klantgericht

Meegedacht met een nabestelling (oorspronkelijke bestelling was nog niet uitgeleverd), waardoor extra verzendkosten niet nodig waren.

28. oktober 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Bedankt voor de review Willem! Ik wens je veel plezier met de borden!

Maartje - Kavel84

prompte reactie op mijn vraag…

prompte reactie op mijn vraag betreffende de levertijd Goed verpakt. Stipte levering Mooie kwaliteit.

27. september 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Bedankt voor de leuke review Jeanne! Hopelijk hebben de vazen een prachtig plekje gekregen :)

Ontzettend goede klantenservice!!

Ontzettend goede klantenservice!!
Vriendelijk, meedenkend, attent
Snelle bezorging en goed verpakt

19. september 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Bedankt voor jouw leuke review Anne-Mieke! Hopelijk is degene aan wie jullie het cadeau hebben gegeven er blij mee! :)

Goede kwaliteit en service

Reageert snel en vriendelijk op vragen. Aflevering ook top. Kast kon sneller dan verwacht worden geleverd en is netjes op z’n plek gezet. Ook de communicatie vanuit de vervoerder was goed. Dacht mee om het leveren aan te laten sluiten bij onze planning.

10. september 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Dankjewel voor jouw leuke review Owen! Ik wens je heel veel plezier met de kast!

Goed bedrijf👍

Goed bedrijf👍

Levering van een mooi dekbed was vlot voor een super mooie prijs ! 🙂

22. august 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Dankjewel voor je review Bennet!

Maartje - Kavel 84

Duidelijke website en goede service

Duidelijke website. Bestellen was zo gedaan en ze waren zo lief om er een kaartje bij te doen en het kadootje in te pakken. Wat een service!

7. august 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Graag gedaan Chantal! Hopelijk is jouw moeder erg blij met het tegeltje! :)

Fijne ervaring

Mooi product, snelle levering en goed ingepakt

9. august 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Dankjewel voor jouw review Isa! Veel plezier met jouw aankoop :)

ALLESBEHALVE SNELLE LEVERING

Gisteren ruim voor 15.00 besteld , de winkel geeft aan dat de bestelling dan zéker dezelfde dag de deur uitgaat
Staat groots aangegeven !!!

Hoor ik dag later dat artikel niet op voorraad is …
Dat wordt dus niet aangegeven bij bestelling , dus je wacht voor niets en het product is al betaald ..

Dus die snelle levering was in mijn geval nogal misleidend jammer genoeg
Nu moet ik wachten op teruggave geld en alsnog ergens anders bestellen

13. august 2024

Beste Marleen,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. We willen allereerst onze oprechte excuses aanbieden voor de vervelende situatie waarin je bent terechtgekomen.

Helaas bleek er een fout in onze voorraad, waardoor het leek alsof het product op voorraad was terwijl dat niet zo was. Dit is helemaal onze fout en we begrijpen goed dat dit voor jou erg frustrerend en misleidend is geweest, zeker omdat je rekende op een snelle levering.

We hebben het bedrag direct teruggestort en ik ga ervan uit dat dit inmiddels op je rekening staat.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, Marleen. We vinden het echt heel vervelend en werken er hard aan om te voorkomen dat dit nog eens gebeurt.

Snelle levering

Snelle levering, goed verpakt, persoonlijke touch!

1. august 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Dankjewel voor jouw review Anouk! Ik wens je veel plezier met de tegeltjes :)

Goed hersteld

Bestelling was fout gegaan. Maar bedrijf loste dat goed op. Met een aardig kaartje erbij.

25. juli 2024

Besvarelse fra Kavel 84

Dankjewel voor jouw review Martine! Fijn om te horen dat we het goed hebben opgelost :)

Ik wens je veel plezier met jouw bestelling,