Mooie aanbieding, alles verliep soepel, betalen, verzenden kon je volgen eerst via duitse dhl daarna via de nederlandse dhl, niet de volgende dag in huis maar dat is logisch, zeker het wachten waard!... Se mere
Relatief snelle levering van een soort schroefhaak die ik nergens anders te koop ha dgezien
Snelle levering mooi product Praktisch is dat je de temperatuur kan instellen zonder moeite mooie vormgeving
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Goed product en fijn draag comfort.
Goed product en fijn draag comfort.
Helpt bij de genezig van het prbleem enkel blijft gefixeerd.
Mooie planten
Mooie planten, goed dverpakt, keurig p[ tijd geleverd.
Snelle levering goed betaalbaar gewoon…
Snelle levering goed betaalbaar gewoon weg een echte aanrader 🙏🙏🙏
Goede en eenvoudige website
Goede en eenvoudige website. Duidelijke
Communicatie over de status van de bestelling
Supersnelle levering en een goede prijs.
Supersnelle levering en een goede prijs.
Eerste ervaring was bijzonder goed.
Eerste ervaring was bijzonder goed.
scherpe prijzen en vertrouwde merken.
Vlotte levering.
prettige ervaring
Goede site, makkelijke items vinden en betalen.
Verzending had iets sneller gekund
Keurig netjes afgeleverd duurt ongeveer…
Keurig netjes afgeleverd duurt ongeveer een week
Wou mijn verlichting terug sturen maar…
Wou mijn verlichting terug sturen maar geen terugstuur label. Geen enkel teken.
Jammer
Jammer dat niet al de produkten gelijk geleverd worden, eerst ontvangen we één fiets een dag later de achterlichtjes woor twee fietsen en nu maar afwachten wanneer de tweede fiets komt wel jammer want we gaan zondag op vakantie.
Mooi product en werkt ook prima
Goed product en snelle levering.
Communicatie en informatie over de…
Communicatie en informatie over de verloop van de bestelling perfect.
Levering te lang onderweg.
Levering te lang onderweg.
Verkeerde kleur geleverd !
Goed product geleverd
Slechte communicatie
Hallo,
Ik krijg een mail dat het product bezorgd is. Ik heb niets ontvangen!
Als het product bezorgd is, waarom wordt niet vermeld waar het bezorgd is? Had een briefje in de brievenbus gedaan met de informatie bij welke buren het afgegeven is! We waren gewoon thuis.
Ik wil weten waar mijn bestelling is afgeleverd of wil gewoon mijn bestelling ontvangen. Met een onduidelijke mail aangeven dat je het hebt afgegeven is wettelijk niet voldoende.
Ik hoor het graag. U mag ook gewoon het geld terugstorten als het niet gaat lukken om fatsoenlijk een bestelling te leveren.
Met vriendelijke groeten Aslan
Scherpe prijs en snelle levering
Makkelijk te bestellen, scherpe prijs en snelle levering.
Betreft een Reolink camera
Levering binnen een week
Levering binnen een week. Een prima product voor een nette prijs.