Patrick is netjes elke dag naar onze…
Patrick is netjes elke dag naar onze kat geweest zoals afgesproken. Ik vond het leuk dat ik foto’s kreeg toegestuurd. Patrick is aardig en laat het schoon achter.

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Professionele en betrouwbare kattenoppas in Tilburg. Het alternatief voor een kattenpension of kattenhotel.
Betuwestraat 15e, 5018AJ, Tilburg, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Patrick is betrouwbaar en Patrick is betrouwbaar en makkelijk met het maken van afspraken. Het is makkelijk contact met hem te leggen.

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Kattenoppas Tilburg is a professional, attentive and reliable cat sitter. Our cat was well looked after and played with. Communication and the arrangement of key handover and payments was quick and easy. We will use his services again.

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Super lieve en betrouwbare kattenoppas. Ik was erg benieuwd hoe het zou gaan omdat onze kat heel erg schuw is. De eerste dag kreeg ik al foto's en filmpjes van onze kat die de oppas heel erg interessant vond. Wij gaan binnenkort weer op vakantie en maken dan weer heel erg graag gebruik van de kattenoppas!

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Goede afspraken, mooie foto's en filmpjes en vooral blije katten +

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Betrouwbare lieve zorgzame oppas voor onze poes.

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Een zeer betrouwbare oppas die erg lief is voor onze kat. Ik zou hem zeker nog eens vragen.

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Prettig en goed contact gehad met Patrick. Komt afspraken na en reageert snel. Onze katten zijn goed verzorgd. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Patrick heeft meerdere keren voor mijn katten gezorgd en altijd naar tevredenheid.
Very professional and friendly! I really recommend and will for sure use more often!

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Zeer tevreden geweest. Klantvriendelijk en Frankie zag er gelukkig uit bij thuiskomst.
Ga zeker vaker gebruik maken.

Besvarelse fra Kattenoppas Tilburg
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.