Bestelling gedaan op 21 augustus. Levertijd 5 dagen, nog niets gezien. Mail gestuurd, geen antwoord. Ik ben benieuwd of ik nog eens iets ga zien of horen. Was voor verjaardag op 28 augustus.... Aan... Se mere

Drie artikelen besteld: 1. Ik kreeg een vervangend paar oorbellen, nadat ik via het contactformulier een klacht had ingediend, omdat de staafjes tijdens transport helemaal verbogen waren, klasse!... Se mere

er bleek een onderdeel van de bestelling niet binnen, dit werd correct gecommuniceerd. Bij nazending ontving ik tevens een klein presentje. Altijd leuk toch?

1. Dyr og kæledyr

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Elke maand een nieuwe doos met gezond, vernieuwed kattenvoedsel en de leukste speeltjes voor uw kat! Elke doos is weer een nieuwe verrassing!

4,2

God

Kleding valt ondanks maat label klein…

Kleding valt ondanks maat label klein uit. Meerdere mails verzonden maar geen enkele reactie. Jammer! Retour zenden is lastig als er geen enkele bon oud in het pakje zit.
De sokken zijn wel erg leuk

1. juli 2018

Hoi Natasja,

Het lijkt erop dat uw mail door de vingers van onze support is geglipt. We gaan aangeven dat ze nog op u moeten reageren.

Goede service

Artikelen worden vlug geleverd en een goede service als er iets fout is geleverd.

30. juni 2018

Beste C. Van der Veen,

Leuke site.Leuke kattenspullen…

Leuke site.Leuke kattenspullen Bestelling binnen een paar dagen in huis!
Goede informatie over de verzending.

28. juni 2018

Hoi Janine,

Team Kattenbox.com

Ik had bij Kattenbox.com wat leuke…

Ik had bij Kattenbox.com wat leuke kattenoorbellen gekocht, toen ik ze kreeg waren helaas de oorstekers krom dat ik ze niet in kon doen. Als ik ze zou buigen zou de steker afbreken, ik heb hun toen gemaild en zij kwamen met een hele goede oplossing. Ik zou al mijn oorstekers vergoed krijgen, en ik moet zeggen dat ik daar heel blij mee ben. De oorbellen zaten in een kartonnetje in een plastic zakje, misschien voor alle volgende klanten zodat het niet weer gebeurt alle oorstekers in een doosje versturen. Voor de rest ben ik ontzettend goed behandeld met mijn klacht, en hebben ze een passende oplossing hiervoor gemaakt. Ik zal als ik weer iets leuks zie het ook gelijk weer kopen, de service is ontzettend goed.

25. juni 2018

Hoi Jose,

Bedankt voor de review! We zijn blij dat u blij bent. :)
Fijne dag!

Groeten,
Team Kattenbox.com

Bestelling werd wel vlot bezorgd.

Bestelling werd wel vlot bezorgd.
Het bestelde, twee panty’s zaten los in een kartonnen doos zonder pakbon of instructies voor eventueel retour.
Prijs prestatie slecht

11. juni 2018

Hoi Kitty,

Jammer dat u het zo ervaren heeft. Goede leerpunten voor ons.
We vernemen graag als we iets kunnen doen om u tevreden te maken. We zijn daarvoor altijd bereikbaar op info@kattenbox.com

Leuk product lange levertijd

10. juni 2018

Hoi Esther,

We zijn inderdaad niet zo snel als grotere bedrijven, maar hopen hier snel verbetering in aan te brengen. Mooi dat u het in elk geval een leuk product vond!

Prachtige trui

Prachtige trui.
Precies wat ik verwacht had.
Mooie kwaliteit.
Fijn dat de buidel afritsbaar is en daardoor wasbaar.
Ik denk dat mijn dochter en schoondochter er heel blij mee zullen zijn.

3. juni 2018

Hoi Anneke,

Dit horen we graag! Mooi dat het zo goed is bevallen!

beoordeling

niets op de service aan te merkrn

27. maj 2018

Bedankt Gazia!

Snelle verzending

Snelle verzending, stevig ingepakt en leuke artikelen!

11. maj 2018

Hoi Anne,

Bedankt voor de mooie review!

Leuk shirt

Leuk shirt! Grappig tekst!

21. april 2018

Hoi Connie,

Bedankt voor de leuke review!

Leuke site

Leuke site. Product kwaliteit is matig

20. april 2018

Hoi Janine,

Bedankt voor uw review. Zou u via de mail kunnen aangeven wat er met het product aan de hand is? We denken graag mee in een oplossing.

Team Kattenbox.com

de maten van de kattenbuidel trui zijn…

de maten van de kattenbuidel trui zijn wel heel klein, ik heb normaal
XL en heb nu 3XL moeten bestellen en was maar juist van maat.

snelle levering goed verpakt

16. april 2018

Hoi Nadine,

Bedankt voor de mooie review. De truien vallen inderdaad een beetje klein, maar mooi dat het uiteindelijk toch bevallen is.

Zending in 2x toegekomen

Zending in 2x toegekomen, kan vermeden worden, nu 2x verpakking en transport voor in omvang kleine produkten.

11. april 2018

Hoi Anja,

Daar heeft u helemaal gelijk in. Alleen worden de tassen vanuit een ander distributiecentrum gestuurd. ;)
Bedankt voor de 4 sterren review!

Drie artikelen besteld:

Drie artikelen besteld:
2. De poezensweater had vlekken, die er na wassen uit waren.
3. De ketting met een katje was prima.

9. april 2018

Hoi Gerda,