Ondanks dat Ada eigenlijk een klantenstop heeft, is ze langs gekomen om te kijken naar onze paar maanden oude kitten. Ze heeft me laten zien hoe ik onze poes het beste kan scheren en ook nog extra in... Se mere
Virksomheden har svaret
Het eerste contact via mail was goed en duidelijk, zeer vriendelijke vrouw die echt aan alles (tafel, zachte ondergrond voor op de tafel, benodigde materialen) en wat lekkers om de kat tot rust te b... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer vriendelijke vrouw. Zij gaat op het tempo van de kat te werk. Zij geeft aan de kat te willen verwennen, en dat doet ze. Lekkere snoepjes en ondertussen lekker gekamd en geaaid worden. Zeker een a... Se mere
Virksomheden har svaret
Gediplomeerd (2018-HKI) kattentrimster aan huis. Regio rondom Zevenaar-Arnhem. Werkt katvriendelijk en vachtbesparend. Fear Free Certified en aangesloten bij het Kattentrimkeurmerk. Tevens gedragstherapeut voor katten en werkzaam in de gezondheidszorg. Missie: Elke kat letterlijk en figuurlijk lekker in zijn vel op een schonere, groenere planeet!
Sellersmaat 47, 6903 XK, Zevenaar, Holland

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Ada is geduldig, rustig en kundig. Met haar trukendoos wist ze onze poes op de juiste momenten af te leiden en goed te behandelen. Ik maak graag vaker van haar diensten gebruik

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Het is heel fijn dat Ada aan huis komt. Voor ons is King in een reismandje proppen een enorme opgave. Bij de factuur kregen we een zakje met kruiden waar hij helemaal lijp van is. We spelen er iedere avond mee. De behandeling is wel prijzig maar het is het ook wel waard.

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Ada is geduldig, vriendelijk en heeft een zachte hand. Onze kat lag uiteindelijk rustig op het kussentje te rusten, terwijl Ada de klitten er met vlugge, maar professionele, hand eruit aan het kammen was. De ervaring was voor de kat, en ons, erg prettig. Zeker een aanrader om Ada te contacten voor een trim beurt zonder stress.

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Ondanks onze poes heel boos was , en heel erg tegenwerkt bleef ze volhouden..erg tevreden over de behandeling.

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Wij, en onze katten Beer en Binkie, zijn heel blij met Ada. Ze heeft de katten weer een prachtige vacht bezorgd met heel veel geduld en kattenliefde.

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Vriendelijke kattentrimmer. Mijn kat is normaal gesproken erg gespannen en vooral onderweg. Gelukkig kon de afspraak aan huis en was mijn kat nadien zo relaxt dat ze heerlijk midden in de kamer op de grond ging liggen.

Fijne eerste ervaring.
Net verhuisd en voor mijn 2 🐱 zocht ik een trimmer aan huis.
Ging heel goed. Blij mee.

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Super geregeld op korte termijn een afspraak kunnen maken . Kat weer helemaal voorzien van een super vacht. Iedereen weer blij.

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Ada heeft onze kat rustig benaderd en haar op een prettige manier getrimd. Heel tevreden over :)

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Ik vind fijn, als eerst dat dienst bij ons thuis woordt geplaatst. En ik vind Ada, een hele rustige vrouw die dat rustigheid naar ons heeft overgedragen.
Ik zal zeker weer met haar een afspraak maken

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Prima service en een rustige benadering naar de kat.
Voor herhaling vatbaar

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Ada werkte lief en rustig én vakkundig met onze kat, die 1 bal van klitten was.

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Super! Ada heeft onze Loesje heel relax van haar klitten afgeholpen.
Ik dacht dat het een heel gevecht zou worden, maar niets van dat alles. Loesje was zelfs aan het spinnen tijdens de behandeling.
Als ik er niet zelf bij had gestaan zou ik het niet gelooft hebben.

Besvarelse fra Kattenadvies & Verzorging
Læs mere om andre typer anmeldelser.