Katoni.dk Anmeldelser

1. Shopping og mode

Om Katoni.dk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Katoni.dk er stedet, hvor alle de bedste danske og udenlandske online shops er samlet.

Katoni.dk er en shopping portal, der tilbyder dig et stort udvalg af tøj og sko til både mænd og kvinder fra alle de velkendte online shops.

Således er det nu kun nødvendigt at lede ét sted, når den bedste og billigste pris på drømmekøbet skal findes.

Shopping oplevelsen bliver ikke meget nemmere, og katoni.dk er fyldt med såvel gode tilbud som det sidste nye tøj og sko fra et væld af shops.

Igennem et godt og solidt design, brugervenlighed og et stort udvalg er katoni.dk garant for skøn og nem shopping.

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ville gerne give mere end 5 stjerner

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, gjorde jeg det.
Fandt nogle fine Prada solbriller i taxfree i Billund lufthavn, men fik dem ikke købt.
Via fantastiske Line hos Katoni blev jeg henvist til Miinto, der havde præcis den samme solbrille. Line var simpelthen så sød og behjælpelig, og jeg bestilte solbrillerne mandag eftermiddag og onsdag formiddag blev de leveret på min adresse. Fløjet fra Italien til Billund og kørt til mig, så kan det da vist ikke gøres meget hurtigere. Og så var de ovenikøbet 200 kr. billigere end i taxfree.

3. juni 2022
Katoni.dk-logo

Besvarelse fra Katoni.dk

Hej

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er altid dejligt, når vi kan hjælpe med at finde det, vores kunder leder efter.

Jeg er glad for, vi fandt de helt rigtige solbriller til dig. Så mangler vi bare sommervejret :)

/Line - Katoni

Vi fandt en jakke de desværre ikke havde,men de brugte alligevel tid på nettet og fandt et sted der havde den,så vores datter,kan få den jakke hun ønsker sig i fødselsdagsgave,fantastisk service

9. marts 2021

I får kun to stjerner af mig

I får kun to stjerner af mig. Jeg er lidt rystet over at I ikke tager ansvar når man spørg om forskellige produkter og leveringen af det. Så kan man godt sidde med et flot slips på et billede, men når man ikke en gang gider yde en smule service for en kunde. Så gider jeg ikke bruge meget tid på den webshop. Så er der mange flere derude.

8. september 2020
Katoni.dk-logo

Besvarelse fra Katoni.dk

Hej Stine,

Jeg er ked af, du havde en dårlig oplevelse. Det er det sidste, vi ønsker, vores brugere har.
Som jeg fortalte, da vi skrev sammen, sælger vi ikke produkter, men samler fra en masse webshops i Danmark for at give et større udvalg.

Når du klikker på et produkt på vores hjemmeside, bliver du sendt videre til butikken, der sælger produktet. Spørgsmål til levering osv. skal derfor helst stilles direkte til webshoppen, da det er dem, der sender produkterne afsted og derfor bedst kan informere om, hvornår de bliver leveret. Vi har selvfølgelig et ansvar for vores butikker, og jeg skulle have bedt om mere information fra dig, så jeg kunne have ydet en bedre service med leveringstiden.

Vi ærgrer os over, at du har haft en dårlig oplevelse, men håber, du fik dine varer til tiden.

Mvh

Frederik Drost

Nemt og hurtigt - kan klart anbefales

Der er mange steder at shoppe tøj. Ofte mister jeg overblikket. Men her er det virkelig nemt at finde finde fedt og billigt tøj. Jeg ledte efter at par nye bukser og endte med at købe 3. Måske det egentlig burde give 1 stjerne i stedet for 5 :) Det kan klart anbefales at kikke forbi Katoni.dk næste gang du vil shoppe tøj. Om ikke andet så for at få et overblik over hvad man kan få.

11. september 2014