Katja Gruppen

1. Rengøring af pudsede facader
  2. Højtryksrensning

Facaderensning, Facaderenovering, Fliserensning, Tagrensning, Tagmaling, Malerservice og Brolægning udført af professionelle og erfarne fagfolk til dit boligprojekt Med et højt serviceniveau er vi din optimale samarbejdspartner. Vi har mange kompetencer Hos Katja Gruppen har vi mange kompetencer, som du kan gavne fordel af. Et højt serviceniveau, konkurrencedygtige priser og en bred vifte af serviceydelser, gør os til din optimale samarbejdspartner. Kvalitetsbevidste fagfolk med mange års erfaring Som kunde hos os er du garanteret erfarne og dygtige fagfolk, der leverer resultater af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde samt kan nyde resultatet heraf i lang tid fremover. BEDSTE MATERIALER Vi anvender altid de bedste materialer samt de mest effektive teknikker, når vi udfører en opgave – det gælder også ved fliserens. På den måde er du sikret en høj standard samt en høj kvalitet, som du vil få glæde af i lang tid efter. VI LYTTER TIL KUNDERNE Ved enhver opgave lytter vi til dine ønsker og behov, så vi i fællesskab med dig finder den helt rette løsning. Desuden ved vi, at prisen er vigtig for vores kunder, hvorfor vi altid står klar med et konkurrencedygtigt tilbud på fliserens. KONTAKT OS FOR EN UFORPLIGTENDE SNAK Som din optimale samarbejdspartner står vi klar til at rådgive og vejlede dig frem til den rette løsning for dit projekt. Uanset størrelsen på din opgave har vi den faglige viden og værktøjerne til at hjælpe dig. Af den grund skal du ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak om dit projekt. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 27 91 66 67 eller skrive til os på mail info@katja-gruppen.dk. Derudover kan du benytte dig af vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Svindlet mig for over 40.000 kr!

Indgik en aftale om at lave tømrer arbejde for Katja Carlsen i hendes daværende solcenter. Jeg udførte arbejdet på timeløn. Hvor Katja Carlsen selv var til stede. Jeg hentede masser materialer til projektet, samt maling hun skulle bruge.

Da jeg sendte fakturaen for 2 mand i 5 dage. Samt marterialer.

Var Katja meget tilfreds med arbejdet.
Men ville kun betale 5000kr. På trods af hun havde fået mig til at købe marterialer for 8000kr.

Kontaktede derefter folk der kendte hende og fandt derefter ud af hun er en kæmpe svindler. Hold jer langt væk 🙏🙏🙏

20. marts 2024

AFPORESSNING OG DÅRLIGT ARBEJDE

Vi indgik et samarbejde med Katja Carlsen fra Katja Gruppen. Dette var nok det dummeste vi har gjort. Ud over at kvaliteten var elendig, og meget af arbejdet skulle gøres om så viste det sig at firmaet ledes af en kendt konkursrytter. Hun nærmest afpressede os, med at vi skulle betale hende for at fortsætte. Dette hverken uden at have faktureret og eller aftalt betaling. Da vi så sagde at vi skulle gennemgå arbejdet troppede hun op på pladsen og truede håndværkerne, samt teede sig åndsvagt.
Sagen er politianmeldt, og kender hende vist godt.

22. maj 2023
Katja Gruppen-logo

Besvarelse fra Katja Gruppen

Hej Thomas, hvem du så end er.
Den eneste Thomas jeg lige kan komme i tanke om er en ung mand der sidder inde hos trekantens byg der sammen med deres stifter Ahmed Akileh lige er blevet dømt i retten med en anden ved navn Per Ulrik Kampf hvor de har fået flere års fængselsstraf for at snyde /hustle små firmaer til at arbejde for dem og derefter lukke firmaerne ned og aldrig betale dem. Det er korrekt at jeg mødte op på kundens adresse hvor både Kunden/ejeren altså bygherre og byggelederen steven var til stede. Udover mig selv var der endvidere flere andre små virksomhedejere tilstede. Jeg husker et murerfirma og et Isoleringsfirma der var der og alle med samme Agenda, nemlig at få betaling for det arbejde de havde udført for Trekantens Byg ApS. Jeg har sendt beviser ind til Trustpilot hvor der åbenlyst står at Politiet har varetægtsfængslet tidligere nævnte Peter Ulrik Kampf og at han er blevet i dømt 3.5 års fængsel. Og du "Thomas Mikkelsen" som jeg stadig ikke aner hvem er, skriver at kvaliteten var elendig, og meget af arbejdet skulle gøres om! Det lyder da meget mærkeligt da både Bygherrer og byggelederen begge har rost vores arbejde til skyerne, lige indtil at i fik regningen og ikke ville betale. Derfor troppede jeg op på pladsen for at få en forklaring på hvorfor vores faktura ikke var betalt. Nu skal vi ikke glemme at alle os, "de små firmaer", var tilstede og bad om en forklaring. Desværre fandt mange af os "de små firmaer" for sent ud af at Per Ulrik Kampf er en selskabtømmer og nu heldigvis er blevet dømt for det. I øvrigt kan jeg tydelig huske at bygherrer stod og lignede et stort spørgsmålstegn, for som han selv forklarede, havde han betalt stort set for alt der skulle laves men. som ikke var blevet lavet endnu.
Desværre har jeg ramt ind denne typer firmaer igen og igen i 2022 og 2023 og har nu måtte tage konsekvensen af det og været nødsaget til at lukke Katja-Gruppen ApS ned. Så tak til alle jer Selskabstømmere for at knække nakken på os små erhvervsdrivende. og til det sidste punkt hvor der bliver skrevet at "uden at have faktureret og eller aftalt betaling" Jeg har alle aftaler og fakturaer liggende hvis der er nogen der er i tvivl.