Desværre havde ejeren sat en stakkels ung pige alene i butikken og hun kunne naturligvis ikke følge med. Vores mad var 15 min forsinket. Og 2 ribenssteg burger menuer til en pris af 252,- var usp... Se mere
Jeg har netop afhentet 2 bøfsandwich og en stor pommes frites. Kæmpe skuffelse 😳 Bollerne var kolde og seje, bøfferne var svedne, der var ingen sovs, hvilket må siges at være kendetegnet for bøfs... Se mere
Bestilte en stor ribbenssandwich og alt andet end bollen og ribbenssteg en var egentligt ok, men bollen var af den aller billigste type; hvid luftholdig og gik meget nemt i stykker og skiverne af ribb... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vælg menuer af Dansk take away fra Kastet Grill & Burger i Aalborg; Bestil online, læn dig tilbage og nyd et velfortjent måltid!
Danmark
- kastetgrill9000.dk
Andre kiggede også på
En bøfsandwich der smager
En bøfsandwich der smager, som at stikke tungen ud af vinduet. Det eneste der havde smag, var rødbederne.. Bøfferne var lige så tørre som Sahara's ørken. Plus ventetid på 15 min, en ung gut der stod der, som lignede en der ikke havde styr på det.. Never again...!
Uspiselig
Og 2 ribenssteg burger menuer til en pris af 252,- var uspiselige.
Hvem kommer sennep i en flæskesteg burger?
Og bollen var tør som en tvebak..
Vi kommer ikke der igen...
Jeg har netop afhentet 2 bøfsandwich og…
Bollerne var kolde og seje, bøfferne var svedne, der var ingen sovs, hvilket må siges at være kendetegnet for bøfsandwich 😳
Engang var Kastetvejens grill virkeligt Mestre i bøfsandwich.
Det er slut for mit vedkommende. Ikke nogen god oplevelse😳
Mvh
Iskold burger
Bestilte All American burger til afhentning. Aldrig har jeg fået en mere kedelig og trist burger. Den var iskold og osten var selvfølgelig overhovedet ikke smeltet og bollen var koldere end kold. Det var virkelig en sørgelig oplevelse. 77 kr. lige ud af vinduet. Det var sidste gang jeg satte mine ben i Kastet Grill.
Dårlig behandling af råvarer og personale!!
Staklen I butikken var helt alene om både at betjene, lave mad og tage telefon. Han var helt i top, men oplevelsen derudover var i bund, priserne vanvittige, maden halvskidt (og bestemt ikke pga tilberedning, men sikkert pga ejers prioritering af dårlige råvarer). Ingen løgringe i burgeren, tror betjenerne er blevet pålagt at spare), al for lang ventetid (den søde mand skulle jo gøre det hele SELV???), hjemmesidens priser og info stemte overhovedet ikke overens med butikkens. Åndssvag butik. Kommer i den grad ikke igen (medmindre jeg gerne ville have virkelig sprøde, virkelig lækre pommes, for dem var ham den ene stakkel søreme god til!!)
forbrugerrettigheder og efterlod os skuffede og utilfredse...
Min veninde og jeg besluttede os for at bestille takeaway fra Kastet gril & burger, men hvad der skulle have været en fornøjelig aften med velsmagende mad, blev i stedet en skuffende og ubehagelig oplevelse.
Da vi åbnede vores bestilte burgere, blev min veninde desværre konfronteret med en usmagelig overraskelse: der var et fremmed hår i hendes burger. Denne opdagelse fjernede straks hendes appetit, og jeg var nødt til at stoppe med at spise min mad af frygt for at finde noget lignende.
Vi ringede omgående til restauranten for at rapportere problemet og anmode om enten en erstatning eller en refusion. Desværre blev vi overraskende beskyldt for at lyve om hårproblemet, hvilket var yderst skuffende og uværdigt for en etableret restaurant.
Efterfølgende blev vi bedt om at returnere både maden og det uønskede hår personligt til restauranten, hvilket vi, selvom vi fandt det ubehageligt, valgte at gøre for at få løst problemet. Da vi ankom til restauranten med maden og håret, blev vi mødt af en arrogant og uhjælpsom medarbejder, der ikke tilbød os hverken ny mad eller tilbagebetaling.
For at dokumentere vores oplevelse besluttede vi at optage en video. Desværre blev vi efterfølgende truet med en politianmeldelse fra restaurantens side, medmindre vi slettede videoen. Af frygt for juridiske konsekvenser valgte vi at slette videoen.
Det skal bemærkes, at vi kun blev refunderet for den ene burger og ikke for de tilhørende pomfritter eller resten af de bestilte elementer. Dette var ikke i overensstemmelse med almindelige forbrugerrettigheder og efterlod os skuffede og utilfredse.
Samlet set var vores oplevelse på Kastet gril & burger særdeles skuffende og ubehagelig. Vi havde håbet på en positiv madoplevelse, men i stedet blev vi mødt med manglende hygiejne, en uhjælpsom attitude og trusler om politianmeldelse. Vi opfordrer restauranten til at tage denne anmeldelse alvorligt og stræbe efter betydelige forbedringer både i deres servicekvalitet og kundehåndtering. 😓
Intet pænt at sige..
. Jeg fandt et fremmedlegeme i min mad, nærmere bestemt en hårstrå, hvilket resulterede i, at min veninde tog initiativet til at kontakte virksomheden for at udtrykke vores utilfredshed. Denne uventede opdagelse af en fremmed genstand i vores mad naturligvis satte en dæmper på vores appetit, og jeg valgte at fjerne håret ved at skylle det ned i toilettet, da jeg ikke var sikker på, hvordan jeg ellers skulle håndtere situationen. I første omgang forsøgte vi at tage et billede af det pågældende hår, men det viste sig senere, at dette ikke var tilstrækkeligt, da vi blev bedt om at levere selve genstanden personligt. Jeg udtrykte min undren over nødvendigheden af at hente håret op fra toilettet, og jeg blev vejledt til at gøre det.
Derfor måtte jeg fiske hårstrået op fra toilettet og derefter besøge forretningen. Desværre oplevede jeg, at min henvendelse blev mødt med en vis tøven fra medarbejderens side, da hun åbnede den indleverede genstand, idet hun var klar over, at det stammede fra toilettet. Dog blev hun efterfølgende overbevist om at inspicere genstanden, da jeg blev tvunget til at fjerne den fra toilettet. Situationen førte til en uheldig følelse af, at vi blev anklaget for at lyve om hændelsen, hvilket naturligvis øgede vores frustration og utilfredshed.
Som reaktion på vores ophidselse blev vi bedt om at slappe af af en medarbejder, som selv udviste en mindre end optimal holdning, hvilket dog ikke bidrog positivt til at berolige os. På trods af vores anmodning om at få refunderet alt det mad, vi havde købt, blev dette afvist, vi besluttede alligevel at returnere hele vores bestilling, da vi ikke længere havde nogen appetit på grund af den ubehagelige oplevelse med fremmedlegemet i maden.
Det er værd at nævne, at tidligere oplevelser med fejl i maden fra samme etablissement blev håndteret mere tilfredsstillende, da vi tidligere havde fået fuld refusion uden problemer. Den ujævne behandling fra gang til gang er et aspekt af kundeservice, der efterlader noget at ønske. Det er afgørende at forstå, at i tilfælde som dette, hvor en fremmed genstand findes i ens mad, er der begrænset plads til diskussion, og det kræver en hurtig og effektiv løsning uden modsigelser. Desværre var vores oplevelse ikke præget af en sådan proaktiv tilgang.
Efter at have sagt dette, må jeg bemærke, at min veninde tidligere har oplevet at finde hår i en burger fra samme etablissement, og jeg har også haft en tidligere oplevelse, hvor en sandwich, der skulle indeholde ribbenssteg, fik mig til at tvivle på, om der faktisk var inkluderet ribbenssteg eller om det blot var bacon. Af alle disse årsager har vi besluttet, at vi ikke længere vil besøge dette spisested, da det er vores opfattelse, at kundeservice og kvaliteten af maden efterlader meget at ønske.
Super service og sød
Super service og sød , venlig betjening go mad
Dårlig og dyr mad
Dårlig og dyr mad. Pomfritter der havde fået alt for lang tid i frituren, og burgere der var fyldt med så meget dressing at de ikke kunne spises uden at have dressing over det alt. Ikke pengene værd..
Elendig service
Bestilte mad med ca en times varsel til afhentning. Betalte ved bestilling.
2 min før vi skulle hente maden, ringer de og siger, at der er udsolgt!! Jeg havde ellers talt med dem ifm med bestilling.
For at få mine penge igen, mener de så, at JEG skal gå igennem support hos deres betalingsleverandør. Kæmpe scam.
Elendig mad og service
Elendig mad og service.
Vi bestilte mad til afhentning, estimeret tid var 60 minutter, hvilket er OK da det er sommer, dog var maden ikke klar og vi endte med at vente yderligere 20 minutter.
Maden var mere eller mindre rå, pomfritterne var uspiselige, manglende pølser i pølsemix, rå grillkylling osv..
Da vi konfronterer restauranten med dette var svaret, at det kunne han ikke gøre noget ved, og så vælger han at smække røret på.
Kastet grill kan IKKE anbefales, hold Jer langt væk, de har absolut ingen faglig stolthed.
magen til ringe service og mad skal man lede længe efter!
vi havde bestilt en kebabmix fra kastetgrill i aalborg. da vi modtager maden, er kebab'en blevet total skamstegt, samt at de kebab stykker kan tælles på en hånd, med en vægt på 33 gram. vi ringer derfor derned, hvor vi får afvide at de hver gang tager 150 gram kebab. Damen i telefonen er meget flabet, og virker meget uforstående over det jeg fortæller. Der er ingen mulighed for at der kunne blive lavet noget ekstra kebab, eller blot en ny kebabmix, som kunne være på sin plads. det blev kun til et "jeg har ikke tid til at snakke, farvel". jeg fraråder alle stærkt ikke at købe deres kebabmix, man får kun en bakke pomfritter.....
Dårligste mad jeg nogensinde har betalt…
Dårligste mad jeg nogensinde har betalt for. Bøffen i burgeren var kulsort, og der var ingen dressing eller pickels i den, til trods for dette fremgår af menuen.
Kan ikke anbefale at købe mad ved Kastet Grill og Burger, med mindre man mangler sine smagsløg og værdsætter mad der kunne være lavet af en kat.
Dårligste service nogensinde
Har aldrig oplevet så dårlig service noget sted før. Bestilte en bacon cheese. Fik den uden bacon og uden ost. Bestilte også en all American hvor der skulle have været løgringe i. Det var der så heller. Ingen af vores dips var med. Bestilte samtidig nogle sideorders. Det var så også forkert. Skrev til Wolt og brokkede mig. Fik en ny ordre leveret. Den var så gudhjælpende også forkert. Altså hvad sker der lige kastet grill?
De påstår så de havde lagt en note med hvor de forklare grundet helligdage, så havde ikke løgringe. Derfor nægter de så at kompensere for deres egen inkompetente kunnen
Ringeste service til dato
Ringeste service til dato. Dette er anden episode vi har, denne gang elendig. Vi bestiller først og de ringer og siger det er en halv time forsinket, fair. Efter dette tager vi op til grillen for at få vores mad, da vi så kommer ind i butikken og får at vide de først er igang, det tager yderligere 20 min. Da vi så har ventet yderligere 20 min kommer vi ind og får at vide de ikke har haft tændt for frituren og der vil gå yderligere 20 min. Vi vælger at vente igen hvortil de så ringer 1 min efter og vi får at vide vi ikke kan få vores mad pga de ikke har ost, bacon og ribenssteg, hvilket der var bagved desken da vi kom derind. Kæmpe skamplet
Absolut den ringeste pølsemix…
Absolut den ringeste pølsemix nogensinde! Og jeg har spist mange. Består af 90 procent pomfritter til 89kr. Bliv væk. Og ringer man til dem er de ligeglade
Katarina som ejer kastedvej grill
Katarina som ejer kastedvej grill, har snydt min datter for 3 måneders løn
Magen til dårlig service
Magen til dårlig service. Kommer ned 10 minutter før jeg skal hente mine bøfsandwich, de står klar og pakket.. Og hende bag disken står kommer med en lad holdning til min kommentarer. Kommer hjem til burger med sovs der ikke engang kan dække den øverste bolle.. Har betalt ekstra for at få en buffalo bolle som jeg ikke har fået. Ikke til at komme i kontakt med restauranten
Skuffelse af en anden verden
Skuffelse af en anden verden
Vi bestille 2x grill kylling med pommes, ketchup og remo.
Vores kylling var slimet, pomfritterne havde ikke fået salt og var undertilberedte.. Vi fik oven i købet ikke noget ketter eller remo🫠
Det tog 45 minutter, at lave og bringe (vi bor 500m længere nede af gaden) og så var det den omgang vi fik🥲
Den ene 1/2 kylling var rå inde ved knoglerne, og derved var maden uspiselig
De værste 170kr jeg længe har brugt
Kedelig smagsoplevelse
Jeg bestilte en bøfsandwich menu til 117 kr...
Bøffen var uden smag og sovsen endnu værre...KOLD KOLD KOLD sovs, tyk og uden smag....Det var dyre pommes frites jeg fik, da bøffen kun var god nok til skraldespanden !
Jeg vil ikke støtte dén forretning mere 🤑