Als klant vanuit Belgie besteld met geldig btw nummer, en hiervoor een correcte account aangemaakt. Hierdoor mag geen btw aangerekend worden (intracommunautaire btw). Bij het bestellen wordt ook geen... Se mere
I have ordered karting supplies from this shop several times already, they are well stocked and the prices are cheaper than in my home country. Fantastic customer service, very fast order processing,... Se mere
Heel tevreden van de klantendienst na bestelling. Desondanks de retourperiode verleden was heb ik toch nog kunnen wisselen voor een andere maat. Ik had artikel gekocht als kerstkado en hiervoor hadden... Se mere
Bestelling tussen kerst en oud-op-nieuw gedaan. Binnen een uur al een email met de informatie dat de zending ingepakt en verzonden was - en inderdaad de dag erna geleverd. Dus erg tevreden. Uit het ve... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Online webshop voor de kartsport.
Wildersekade 90D, 3053 KA, Rotterdam, Holland
- kartingshop.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Snelle verzending!!
Vragen worden snel beantwoord en de verzending is erg vlot!
Kortom zeer tevreden.
Velgen besteld woensdag en zaterdag…
Velgen besteld op woensdag en zaterdag ontvangen netjes paar keer gebeld van wege de slechte reviews maar vriendelijk contact gehad ik ben tevreden ga zo door top
Wel betaalen maar niks krijgen zucht
3 weken geleden een paar sparco meca 3 handschoenen besteld nog niks binnengekregen ,vorige week gemaild nog geen gehoor ? Mocht je hier willen bestellen ? Doe het niet en ga naar een betrouwbare webshop
Slecht bedrijf
Ik heb een tweedehands kart bij dit bedrijf gekocht. Meneer publiceert echter elke 4 maanden exact dezelfde foto's van de kart die ik gekocht heb met een lagere prijs. Ik weet niet wat meneer hier van plan is, maar in mijn ogen is dit een raar bedrijf.
Duurt lang
Lang wachten op een kleine bestelling volgens mij gaan ze maar 1x per week naar het postkantoor.. Volgende x maar ergens anders bestellen.. Helaas!
Lang wachten op mijn bestelling en …
Lang wachten op mijn bestelling en slechte service