Virkelig en dårlig chef og service ..
Virkelig en dårlig chef og service ... Min nabo datter bliver påkørt på hendes pgo hot 50 scooter. De køre ned til ham med den og han går den igennem med forsikring alt plastik skal skiftes plus håndtag . Han ringer så til min nabo og siger han ikke kan få den farve plastik da det er en speciel model ( og jo kan man men det er dyrt ) så han spøg så om de ville have en anden farve det siger de ja til for de har ikke forstand på det . De får den så tilbage og jeg tager lige et kik på den og var virkelig skidt det han hade lavet . Han har sat et billigt uoriginalt plast på og Kina håndtag på . Da de så ringer og siger det jo ikke kan være rigtig for den falder jo en del i værdi ved at den ikke er originalt . Så siger han at det var jo dem der valgte at få uoriginalt .og nej det giver jo ikke mening for det er en forsikring sag og man gider det ikke have billige Kina dele på . Den skal jo bar laves originalt ..nå så køre jeg ned med den for han har så også leveret den med flere fejl en forlygte der var ødelagt en bremse lyskontakt der var mast efter de hade skifte bremse klinge og den kunne ikke dreje til Højer side for der gik den imod plastik . Men igen virkelig ubehøvlet svar fra ham og total lige glad . Og inden jeg leverede den til ham vasket jeg den . Der jeg henter den ser den ud som den har stået ude et stykke tid . Og aldrig har jeg mødt en der er så avgant over for kunder . Og de står tilbage med en scooter jeg så må lave færdig og den er faldet 2-3000 kr i værdi for alt er uorginalt .. så nejjjjjjjj brug ikke Karsten cykler