Karetmagerenshus Anmeldelser 12

4,1

4,1

God

Dejlig påskefrokost

Vi var til påskefrokost hos Karetmagerens Hus søndag den 5. april, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse. Maden var utrolig velsmagende, tydeligt hjemmelavet og serveret i de smukkeste omgivelser. Personalet var utroligt imødekommende, opmærksomme og venlige, hvilket virkelig gjorde besøget ekstra behageligt. Den fine opdækning med stofduge skabte en hyggelig og elegant stemning, og drikkevarerne var desuden til meget rimelige priser.
Alt i alt en oplevelse, der overgik vores forventninger – vi kommer helt sikkert igen og kan kun give de varmeste anbefalinger.

5. april 2026

Rigtig god brunch

Vi har i dag besøgt Karetmagerens Hus til brunch og fik en rigtig dejlig brunch buffet med gode og varierede retter samt kaffe/the og juice og ingefær shot. Alt i god kvalitet. Betjeningen var super venlig og servicerende. En god oplevelse i de fantastiske rammer, som huset præsterer.

29. marts 2026

Manglende tilbagebetaling - ingen respons

Vi havde booket karretmagerens hus til arrangement d. 4/5-2024. Vi blev via mail orienteret om, at de ikke længere forpagtede lejemålet, hvorfor de ikke kunne afholde vores arrangement. Vi har betalt 5000 kr i depositum, som vi blev lovet tilbagebetalt såfremt vi ikke ønskede at vente på, at de fandt andre lokaler. Siden 1. Februar er hverken opkald eller vores mails blevet besvaret, og vi har endnu ikke modtaget vores depositum. Nu skal vi ikke alene finde et nyt sted at afholde vores børns barnedåb, men også finde 5000. Kr, som lige nu er i andre hænder end vores…. Og vi er desværre ikke alene om det. Dårlig stil!

23. marts 2024

Vi holdte vores bryllup på…

Vi holdte vores bryllup på Karetmagerens hus og hold op, hvor er vi overvældet over hvor fantastiske og dygtige De er.
Det var hele dagen, som om De kunne læse vores tanker og vi vil til hver en tid holde alt derude, hvis vi skal holde fest❤️

30. december 2023

Vi afholdte vores bryllup hos…

Vi afholdte vores bryllup hos Karetmagerens Hus. Inden arrangementet havde nogle gode møder og snakke omkring menuen og hvordan hele dagen skulle forløbet. Det var rigtig professionelt, men god kommunikation og alt bliver noteret ned, og sendt efterfølgende på mail. Det gav en tryg fornemmelse.
På dagen var der styr på tingene, tjenerne var servicemindet og meget venlige. Maden var helt fantastisk, det er den i øvrigt hver gang vi tager der ud for at spise. Tak for fordi I var med at gøre vores bryllup uforglemmeligt. Vi glæder os til at holde fest hos jer igen.

1. juli 2023

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse

Vi var idag på karetmagerens hus og fik deres stegt flæsk. Der var ikke en finger at sætte på noget. Maden og serveringen var fantastisk. Kan klart anbefales ☺️

29. marts 2023

Jeg fejrede min fødselsdag den 15…

Jeg fejrede min fødselsdag den 15 august i Karetmagerenshus.
Aldrig har jeg oplevet en så fantastisk skøn dag .
Alt fungerede perfekt. Maden var topklasse, omgivelserne smukke og personalet var venligt og professionelt.
Jeg vender med glæde tilbage.

31. august 2022

Min ven store dag svendegilde med fri…

Min ven store dag svendegilde med fri fadøl jeg har aldrig været så tørstig i mit liv tjeneren gemmer sig vores fadøl er så flade uden skum har personlig aldrig prøvet noget lignende skrækkeligt spørger på et tidspunkt en tjener pænt om jeg kan få skum på min fadøl han svarer tørt nej det kan du ikke har ikke ord for hvad jeg føler nej nej nej🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

2. april 2022

Vores forældre/svigerforældre ville…

Vores forældre/svigerforældre ville glæde os med en middag på vores bryllupsdag som også er Mortens aften. Alt var bestilt lang tid I forvejen, bord i jægerstuen ved pejsen og gammeldags andesteg, ingen af delene var opfyldt. Bord I salen og andesteg al la 2021, det var ikke det som vi var blevet lovet! Desserten var langt mere end det vi havde betalt for, der vandrede en stor flot grøn Bille rundt på tallerkenen, glad og fro. Vi fik et undskyld og det er jo den slags som kan ske, når man så og side befinder sig i skoven. Nu skal det siges at jeg selv er tjener og har arbejdet på Karetmagerens Hus i over 5 år, vi har ALDRIG NOGENSINDE serveret så levende mad, pyha.....
Vibeke og Søren Nielsen

10. november 2021