Karebeauty Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Norsk nettbutikk lokalisert i Bergen. Vi tilbyr naturlige Koreanske skjønnhetsprodukter av høy kvalitet.

Kontaktoplysninger

God

TrustScore 4 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Karebeauty er en fantastisk bedrift ❤

Karebeauty er en fantastisk bedrift!
Dette er en liten gründerbedrift i Bergen, utelukkende drevet av driftige damer ❤

Jeg har fått gode råd når jeg har hatt behov for det, og syns det meste av produkter har passet bra. Man prøver seg litt frem og finner sine favoritter.
Prisene er ikke ille med tanke på hva man får for pengene. Produktene er drøye i bruk og av høy kvalitet. Jeg kan være enig i at enkelte av produktene har litt mye lukt, men da styrer jeg bare unna de jeg føler blir for luktsterke for meg.

Kundeservicen er helt upåklagelig! Jeg har opplevd at leveranse levert utenfor døra har blitt stjålet før jeg har rukket å komme hjem. Karebeauty har da vært utrolig hjelpsomme og serviceinnstilte. De er alltid raske med svar, og som kunde får man fine fordeler, syns jeg.

Jeg har lest gjennom andre anmeldelser og føler at jeg må kommentere litt på det her samtidig.

Produktene er veldig bra, men det vil jo være sånn at de kan aldri vite 100% hvordan din hud er, selv om du beskriver for de på chat f.eks, og de må da anbefale utfra det du forteller. Hvis det er enkelte ting du glemmer å nevne ang huden din - som du selv kanskje ikke tenker er viktig, eller ikke tenker over til vanlig - så kan det være en årsak til at produktene du får anbefalt ikke passer helt allikevel. Sånn er det jo med alt vi kjøper, om det er på nett eller i butikk. Og denne type produkter kan ikke tas i retur når de er åpnet, det gjelder i alle nettbutikker og fysiske butikker som selger denne type varer. Hvis man tenker seg om, så er jo det helt logisk, for det er jo ikke varer man kan selge på nytt og ville blitt rent tap for enhver bedrift. Men dette er populære produkter, så det burde være mulig å få solgt de på f.eks Tise eller Finn, om enn til noe redusert pris så klart.

Noen kan reagere med "purging" hvis de starter med nye produkter og innfører for mange nye produkter på én gang. Det vil si at huden da blir verre først, før den blir bedre. Ved "purging" får man gjerne utbrudd av f.eks kviser i en periode, frem til huden blir vant til de nye produktene. Det gjelder uansett om det er produkter herfra, eller om du kjøper en hudpleieserie fra andre steder. Det er ikke all hud som takler innføring av flere nye produkter på én gang, og det er umulig for både Karebeauty og andre som selger hudpleieprodukter, å vite om det gjelder akkurat din hud. Det er så klart frustrerende mens det står på, men kan ofte da være lurt å innføre et og et produkt av gangen, og la huden venne seg til det første produktet før neste produkt innføres 😊

16. juli 2026

Vanvittig god kundeservice!👏🏻🌸

Vanvittig god kundeservice!👏🏻🌸 Også ekstremt rask og god kommunikasjon og levering! Gode priser for gode produkter. Liker også at det finnes rabattkode, som gir provisjon til personer (influenserer) som faktisk viser produktene i bruk og resultatene. Dette gir truverdig markedsføring, noko som er eit stort pluss!

5. juni 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

God kundeservice og rask levering.

Kundeservice er helt topp, rask levering og fin nettside. Fikk tips om å kjøpe produkter mot min tørre hud som også er sensitiv. Kjøpte produktene og har testet dem litt men jeg får masse kviser etter å ha benyttet produktene. Ganske skuffet over det etter å kjøpt en hel hudpleie serie. Samboer reagerte også på hvor uren huden min så ut etter å ha testet i noen uker.

25. marts 2026

Flotte nettside

Flotte produkter. Veldig god kundeservice. Får raskt gode svar på henvendelser ved spørsmål om anbefalinger, fremgangsmåter og leveranse. Har veldig godt utvalg. Jeg opplever at produktene holder det de lover og viser resultater.
Hvis jeg skal trekke på noe, så er det mange produkter som inneholder parfyme og noen fargestoff. Dette er unødvendige ingredienser i hudpleie etter min mening.
Alt i alt kjempe fornøyd med KaRebeuty!

18. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kjøpte produkter som skulle roe ned…

Kjøpte produkter som skulle roe ned huden. Jeg reagerte med kløe og utslett. Har aldri reagert slik på noen produkter tidligere. Tok kontakt med Kare beauty for å klage. Men fikk beskjed om at jeg ikke hadde noen reklamasjonsrett når produktet var åpnet. Så ingen annen løsning enn at jeg må betale for produkter til 1200,- jeg ikke kan bruke og beskjed om at jeg kunne få tilsendt noen prøver på andre produkter jeg kunne prøve.

Sterk parfymelukt fra renseproduktene spesielt. Noe som overrasket meg på produkter som skal roe ned sensitiv hud. Veldig misfornøyd med denne type kundeservice. Dette kunne blitt løst på en bedre måte, for å kunne beholde en kunde. Aldri opplevd en så lite løsningsorientert nettleverandør

9. januar 2026

Utrolig gode produkter

Utrolig gode produkter, enkelt å finne produkter som passer til min hud. Nettsiden er lett å navigere og fikk varene i posten iløpet av noen få dager. Veldig fornøyd med salgsopplevelsen!

1. juni 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.