Kapsel System AB Anmeldelser

1. E-handelsservice

Kapsel är ett svenskt beredskapssystem för hemmet. En väska, tre kapslar, 30+ komponenter. Allt du behöver för sju dygn utan ström, vatten eller värme. Väska och de tre kapslarna - Kraft & Ljus, Vatten & Hälsa, Personligt & Skydd - är framtagna tillsammans med rådgivare från Försvarsmakten och kvalitetssäkrade i Borås. Varje komponent är vald med omsorg, testad och hopsatt för att fungera när det gäller. Skalbart från en person till sex. Ett system räcker för 1–3 personer, två system för 4–6. Byggt för att stå framme i hemmet. Framtaget för att tas med när det krävs. Kapsel följer MCF:s rekommendationer för hemberedskap och är gjort för att passa in i moderna hem - inte gömmas undan i ett förråd. Designen är stram, materialen håller, och innehållet är genomtänkt ner till minsta detalj. Bakom Kapsel finns ett team med bakgrund från bland annat IKEA, design och svensk industri. Vi bygger för riktiga hem och riktiga händelser. Strömavbrott. Stormar. Vattenavstängningar. Det som faktiskt händer i Sverige, oftare än vi tror. Vi tror inte på skrämselbilder. Vi tror på saker som fungerar när de behövs. Det är därför vi finns. Byggt för när det händer.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

The Kapsel system is well thought out…

The Kapsel system is well thought out and attractive . I am proud to have it in my front closet and hope that I never need it! Thanks for creating a beautiful container for these useful items.

7. juli 2026

Besvarelse fra Kapsel System AB

Thank you for trusting us with your home preparedness, Peggy. We’re happy you are satisfied and if you have any questions, please let us know!

Bra helhetskvalitet

Bra helhetskvalitet. En solid produkt att utveckla vidare. Trevligt att få vara med från början samt stötta ett ungt företag.

Jag ser fram emot att tillsammans med Kapsel kunna utvidga innehållet.

8. juni 2026

Hej!
Vi uppskattar all feedback för att växa och leverera bästa möjliga hemberedskap.

Tack igen för att du blivit en del av Kapsel.

Problem kan lösas

Eventuella problem aktualiserades och delvis löstes med Kapselsystemet. Dessutom fick jag ovärderlig hjälp med leveranserna

21. maj 2026

Hej Georg,
Vi är glada att du fick hem din Kapsel, och självklart finns vi vid hjälp när det behövs!

Otroligt

Snygg design
Lätt att transportera

7. maj 2026

Hej Carina,
Tack för din recension och det gör oss glada att du är nöjd med ditt köp!

Snabbt, komplett och snyggt

Jag fick leveransen inom utsatt tid, vilket är positivt. Men framförallt är jag sjukt nöjd med utseendet på väskan/väskorna och även på kvalitetskänslan, både på väska och innehåll!

15. april 2026

Hej Daniel,
Detta gör oss glada att höra!
Leverans och kvalitet är viktiga prioritering för oss.
Hör av dig om du har några funderingar.

Grymt bra koncept och innehåll

Grymt bra koncept och innehåll
Mindre bra leveranshantering som kommer förbättras efter inpit.

20. april 2026

Hej Cecilia,
Tack för detta! Och efter din feedback har vi nu gjort så att vi har ett och samma emballage för hela leveransen över 2 personer.

Stort tack igen för att du är en del av Kapseln