K.A.P. Gulvservice

3. Slibning og boning af gulve
  4. Leverandør af træ- og laminatgulve
  5. Trægulvlægning
  6. Omlakering af trægulve

K.A.P. Gulvservice er en virksomhed med mere end 19 års erfaring inden for gulvbranchen. Vi er stolte af at have opbygget et solidt ry som en af de førende gulvservicevirksomheder på Sjælland. Vores ekspertise og erfaring giver os mulighed for at udføre enhver form for gulvservice, uanset om det drejer sig om slibning, lakering, oliering, sæbebehandling eller ludbehandling. Vi tilbyder en komplet gulvservice fra start til slut, inklusiv afmontering og bortskaffelse af gamle undergulve og montering af nye gulve. Vi bestræber os altid på at imødekomme alle kundens ønsker og behov og sikre, at kunden er fuldt tilfreds med det endelige resultat. Vi er stolte af vores høje standarder for kvalitet og service, og vi tager altid ansvar for vores arbejde. Efter endt arbejde gennemgår vi altid resultatet og sikrer os, at alt er udført til perfektion, inden vi betragter opgaven som afsluttet. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores professionelle gulvservice til både private og virksomheder i hele Sjælland. Vi har altid gratis rådgivning og vejledning til rådighed i forbindelse med et uforpligtende tilbud, og vores gulvkonsulenter er altid klar til at hjælpe og rådgive dig om de bedste løsninger til dit gulv.

Har fået udført det smukkeste…

Har fået udført det smukkeste parketgulv. Top professionel rådgivning og veludført arbejde….Jeg har selv arbejdet som entreprenør i over 20 år. Hermed giver jeg mine største anbefalinger!

8. marts 2023
K.A.P. Gulvservice-logo

Besvarelse fra K.A.P. Gulvservice

Kære Søren,

Tak for din positive anmeldelse af vores arbejde med dit parketgulv! Vi sætter en stor ære i at levere professionelle og veludførte gulvløsninger til vores kunder, og det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi er taknemmelige for din anbefaling og vil fortsat stræbe efter at give vores kunder den bedst mulige service og kvalitet.

Venlig hilsen,

K.A.P. Gulvservice

Jeg fik slebet og lakeret gulv

Jeg fik slebet og lakeret gulv. Det er blevet vidunderligt. KAP gulvservice kan stærkt anbefales herfra🤩🙌🏾

14. februar 2023
K.A.P. Gulvservice-logo

Besvarelse fra K.A.P. Gulvservice

Tusind tak for anmeldelsen! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores arbejde. Vi sætter en stor ære i at levere kvalitetshåndværk, og det glæder os at høre, at resultatet er blevet vidunderligt.
Endnu engang tak for din anbefaling af K.A.P. Gulvservice