Kapellangaarden Spa & Wellness Anmeldelser 9

3,5

3,5

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

Alle krav og ønsker blev indfriet, for skræddersyet spadag

Jeg havde arrangeret en skræddersyet ønske-spadag for min veninde og jeg havde en del krav og ønsker til dagen.
Vi er begge gravide, så der var her igen nogle særkrav. Alle mine ønsker og krav blev indfriet, og der var styr på det hele i de 3,5 time vi var der. Vi kunne blot læne os tilbage og nyde det.
Alle behandlingerne blev desuden udført topklasse.
Kæmpe anbefaling her fra!

17. april 2026

Vi havde fået en go more gave "Spa og…

Vi havde fået en go more gave "Spa og Wellness for 2" som bl.a. dækkede Spa og massage på Kapellangaarden.

Dårligste massage til dags dato. Vi havde to forskellige massør, og havde begge to samme dårlige oplevelse.
Olie massage, som intet kunne mærke ved. Det var mildere end at blive nusset. Vi kommer aldrig tilbage

29. november 2025

Besvarelse fra Kapellangaarden Spa & Wellness

Vi forstår ikke jeres kritik, for da I forlod Kapellangaarden lørdag den 29/11-25 gav I udtryk for at I havde haft en god oplevelse.

Under massagen var der heller ikke uoverensstemmelse mellem massørerne og jer, ligesom I ikke bad om at der evt. blev taget hårdere fat.

I bestilte en wellness massage - som er en blød massage - hvilket I fik.

Vi er altid lydhøre for ris og ros, specielt hvis man kontakter os direkte eller inden man forlader stedet.

Med venlig hilsen,
Kapellangaarden Spa & Wellness

Forkælelse, velvære og hygge

Vi kommer helt sikkert igen! Vi har haft en skøn mor/datter tur, hvor vi bla. fik massage og ansigtsbehandling. Vi følte os straks taget rigtig godt imod og forkælet hele vejen igennem. Omgivelserne er hyggelige og personalet er meget imødekommende og professionelle.

28. april 2021

Havde købt en Smartbox "Spa og Wellness…

Havde købt en Smartbox "Spa og Wellness for 2" som bl.a. dækkede Spa og massage på Kapellangaarden. Det viste sig desværre, at der var fejl i boxens tilbud, men Goy viste sig sød og imødekommende og tilbød os en tilpasset "pakke" med såvel adgang til spa'en som til 30 min massage.
Jeg var der i går med min svigerinde - og vi havde en helt fantastisk oplevelse. Spa'en var virkelig hyggelig og "autentisk", og massagen vi fik bagefter (udført af Goy og Somjai) var helt vidunderlig. Vi har begge prøvet forskellige massører før, men vi følte begge, at dette var den bedste hoved/overkropsmassage, vi hver især har fået. Der blev masseret igennem (vi blev naturligvis på forhånd spurgt, om vi havde mod på en dybdegående sportsmassage) og det føltes skønt både undervejs og bagefter, da vi sad og fik en kop kaffe ;-)
Kan virkelig anbefales.

9. februar 2020

Pearlsmile / tandblegning.

Fik lavet Pearlsmile. Den meget unge pige mente jeg var gået mindst 5 skalaer til den lyse side. 🤔
Jeg og min familie/omgangskreds kan ikke se nogen forskel på mine tænder. Så det var 30 dyre minutter.

1. februar 2020

Kære Susanne,

Vi er kede af at du ikke fandt resultatet af behandlingen tilfredsstillende. Der er flere ting, man skal være opmærksom på:

Før Pearlsmile-behandlingen, fastslås tændernes farvetoning. Det gøres igen efter behandlingen, så man kan se hvilken effekt den har haft. Alt efter tændernes modtagelighed overfor behandlingen, kan man nogle gange nå helt op på 9 toners hvidere tænder. De fleste vil dog ligge i den lavere ende, specielt når det er første gang og kun en ½ times behandling. Derfor anbefales også 1 times behandling første gang.

Vores medarbejder har vurderet at du har fået 5 toner hvidere tænder efter behandlingen. At din familie/omgangskreds ikke umiddelbart kan se det, kan bl.a. være fordi de ikke har haft et direkte sammenligningsgrundlag og måske samtidig har haft en forventning om en tydelig ændring. Vigtigt er det også at man hverken spiser eller drikker i 2 timer efter behandlingen, samt afholder sig helt fra evt. rygning og indtagelse af føde- eller drikkevarer, der normalt misfarver tænderne, i 2 dage efter behandlingen (såsom kaffe, the, cola, rødvin, etc.). Ellers kan behandlingen være "spildt".

Sidst, men ikke mindst, så er der ingen behandlinger/produkter der kan ændre på tændernes naturlige farve, "kun" rense for misfarvninger. Har man derfor naturligt "gule" tænder, så kan det altså desværre ikke lade sig gøre at få et kridhvidt tandpastasmil.

Vi lever dog af tilfredse kunder, så hvis du er frisk på det, vil vi gerne give det et forsøg mere. Denne gang en behandling på 1 time, u/b naturligvis. Book en tid til ny behandling (1 time) og henvis til din tidligere behandling og denne besked. Hvis du synes at resultatet denne gang er tilfredsstillende, anbefales behandlinger med jævne mellemrum samt brug af Pearlsmile tandpasta for at opretholde resultatet.

Med venlig hilsen,
Kapellangaarden Spa & Wellness

Intet mindre end fantastisk!

Det er et helt fantastisk sted! Intet mindre end 5 stjerner kan gøre sig gældende her. Jeg fik mit livs bedste ansigtsbehandling af Goi med hånd- og arm massage 💆 Så vidunderligt! Jeg glæder mig til at komme tilbage i den hyggelige og velduftende spa til fred og ro.

27. juni 2018

Dårlig service

Havde fået et gavekort der desværre kun gjaldt i et år. Dette opdager jeg 8 dage efter udløb. Ringede straks da jeg fandt ud af det, og spurgte pænt om der var nogle muligheder for at indløse det. Gavekortet var købt til 1.000 kr.
Fik svaret, at det var bare ærgerligt. Synes godt de kunne have vist den service, måske mod en betaling på et symbolsk beløb, at jeg kunne bruge det. Dette er selvfølgelig min egen fejl, at jeg ikke får det brugt inden for det år, men har aldrig modtaget et gavekort der kun gælder i et år...
Det synes jeg er mega dårlig service!!!!

14. oktober 2016

Kære Berit,

Siden din anmeldelse har jeg overtaget Kapellangaarden Spa & Wellness. Jeg er ked af din dårlige oplevelse med den tidligere ejer. Hvad kan jeg gøre for at gøre det godt igen og du kan give os en positiv anmeldelse?

Hilsen Goy