3,9

God

Kæmpe tilfredshed

Vi fik lavet ny sprayhood, lazy jack, ratcover, sidestykker og "lommer". Til største tilfredshed og i en fremragende kvalitet.

Og da en af lommerne gik i stykker kvitterede Kapell & Annat med at udarbejde nye og forstærkede - uden beregning.

Respekt herfra

16. marts 2026

Overdækning til 35 fods sejlbåd med mast

Bådoverdækning, imponerende præcist opmålt og udført.
Aftalte på bådudstilling 1924 i Ishøj DK ønske om tilbud på overdækning af 35 fod sejlbåd med mast. Accepterede tilbuddet og forventet levering sidst i 1924 som dog blev nogle uger forsinket. Men modtog overdækningen på min adresse og båden var overdækket 1'ste december. Efter påsætningen kunne jeg se en imponerende præcision og udførelse af de mange tilpasninger ved sceptre, pullpit, pushpit, mast, bom, stævnplatform og andre steder. Der blev efterfølgende opdateret lidt beskyttelse omkring spillene i cockpittet og sprayhood bøjlerne uden betaling. Så nu har jeg en overdækning som passer præcist med rigtig mange veludførte detaljer. Kapell & Annat kan absolut anbefales.

27. maj 2025

Kapell och Annas løber fra deres ansvar og sjusker

Der bliver leveret en kaleche til min motorbåd som virker til at have fejl i materialet…?
Første gang en fugleklat tørres af kan det ses på kalechen. Her skal det siges at jeg er på båden hver dag, så det er ikke noget der har fået lov at sidde længe.
Beskeden til mig er at jeg må have vasket det forkert af… Jeg har bare gjort som jeg har gjort med alle mine foregående kalecher hvor der aldrig har været sådanne problemer.
Jeg ender dog med at få nyt tag og tagluger.
Det viser sig så desværre at der er blevet brugt noget lim som “smelter” når solen skinner…
Nu har jeg så fået tilsendt nye tagluger som skulle være uden den forkerte lim.
Jeg skal pludselig selv montere de sidst tilsendte tagluger, på trods af at jeg har betalt Kapell-annat mange tusinde kroner for montering…
Herudover passer længden på lynlåse ikke efter jeg har måttet have nyt tag til kalechen…
Jeg er træt af den dårlige service og af at Kapell-annat ikke står ved deres ansvar. Jeg har betalt for montering. Det er ikke min fejl at der bliver brugt forkert lim, ergo kan det ikke være mig som skal stå for monteringen…
For at det ikke skal være løgn, er lynlåsene i kalechen fuldstændig bleget af solen og det hele er stadig megét nyt. Man kan frygte for hvordan det ser ud og holder om 5 eller 10 år…
Mit råd er at handle andet steds

1. september 2025

En uheldig fejllevering, rettede Kapell&Annat op, på fornemste vis. Vi fik særdeles god service og profesionelle håndtering. I får 4 stjerner, fordi der var en fejl - men jeres efterfølgende service var til 5 stjerner.
Blue Falcon DK

10. juli 2025

Fantastisk service :-)

Fantastisk service :-) jeg havde bestilet en bøjle til mit cockpittelt, og Isak var så flink at få den med til Dragør, da de alligevel skulle dertil på fredag :-)
Isak svarede på min mail inden for få timer.
Kan varmt anbefalt Kapell & Annat.
Mvh Peter

21. maj 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto