KAOS Design Studio Anmeldelser 14

3,3

3,3

Middel

Respektløse

Respektløse, uprofessionelle, utroværdige, aggressive og begærlige, det sætter vist rammen for vores oplevelse med Kaos Design.

Men skrive kæmpe regninger med påstand om tabt fortjeneste, det er én af deres spidskompetencer 😳

Og nej, vi nåede heldigvis ikke at blive kunde hos Kaos Design. Der selvom I skriver I ikke handler direkte med slut kunder, så afholder I jer ikke fra at sende krav på 15.000,- + moms for tabt fortjeneste til slut kunder….?

14. oktober 2024

Kære Bo

Vi vil efter bedste evne forsøge at besvare dit indlæg.

Dine mange og personlige tillægsord om os og din oplevelse med os som virksomhed her på Trustpilot, beskriver retvisende hvordan din kommunikation har været overfor os, siden du valgte at kontakte os.
Vi gør altid vores bedste for at give en god og professionel oplevelse og vil derfor også gerne knytte en kommentar til dit indlæg.

Vi har ikke dig personligt som kunde hos os, men kan i vores system se at en Bo Nielsen fra Lundsby Renewable Solutions A/S, har haft kontaktet os i forbindelse med opgaven hos Sara og Nicolas Sefidi. Vi antager at det er dig?

Vi har korrekt jævnfør din udtalelse, fået en forespørgsel på en renovering af et badeværelse hvori der både blev aftalt opstart og bekræftet et tilbud på det ønskede projekt.

Sagen blev at vi ugen op til aftalte projekt, som efter jeres ønske skulle være med hurtig opstart, forsøgte at få fat i Nichlas på både telefon og mail, for aftale om nøgle udlevering, dog uden held.
Det lykkedes først på selve dagen for opstart, at få kontakt hvortil beskeden lød, at man pludselig ikke ønskede at skulle gennemføre renoveringen, da der var opstået nogle uforudsete ting.

Der blev ikke meldt afbud til den ellers indgåede aftale, og det er korrekt at når der er en indgået aftale og man ikke gør sig den ulejlighed at melde fra igen, så forbeholder vi os retten til jf. Entreprise loven at fakturere det tabte. I det her tilfælde var der afsat mandskab til opgaven, da der var aftalt opstart.

Vi forsøgte at imødekomme jeres ’uforudsete udfordringer’ ved at tilbyde at tilrettelægge projektet, så det passede jer, det blev afslået.
Din påstand om at vi ikke handler med slutkunder og bare fakturerer ublu er usand.
Vi har desværre ikke haft succes med at imødekomme jer og det er åbenlyst i din anmeldelse, at saglig kommunikation desværre er umulig.

Rigtig god oplevelse fra start til…

Rigtig god oplevelse fra start til slut. Vi ønskede en ‘light’-renovering af vores miserable kælderbadeværelse, og søgte inspiration hos KAOS-design. Kate var super behjælpelig, konkretiserede hurtigt pris og muligheder, og efter ét besøg i deres showroom var vi solgt. Herfra var Michael hurtig til at udføre opgaven, koordinere med VVS’er og kommunikere med os omkring praktikaliteter undervejs. Og tidsrammen og budgettet fuldstændig overholdt som aftalt. Resultatet er super flot - vi føler vi har fået et flot sprit-nyt badeværelse til en meget rimelig pris. Vores varmeste anbefalinger!

8. november 2024

tak for de pæne ord

Supergodt og superflot

Hold da magle for en god oplevelse ...
Lige fra første besøg i showroomet, hvor vi blev taget utrolig godt i mod af en yderst kompetent dame, henover besøg af eksperten, tilbuddet og udførelsen.
Superflot og supergodt, minimal svineri og et fantastisk resultat - den farvemarmorering er bare ramt "spot on"
Rigtig god sæbe til at forsegle gulvet med - det virker, gulvet i brusekabinen kan skrabes helt tørt !!
Og det bedste da regningen kom - prisen svarede fuldstændig til tilbuddet
Michael og hans staf kan klar anbefales :-)

20. april 2024

🙏🏻

Fantastisk service og færdigt resultat 🙏🏻

Vi har fået lavet en væg i vores stue og køkken fra Kaos. Super god, professionel og venlig service og sparring fra både håndværkeren og KAOS.☺️
Vi er mega glade for hele processen og ikke mindst vores vægge 🙏🏻
Vi glæder os allerede til næste projekt, som er badeværelserne 🤩

25. marts 2024

Besvarelse fra KAOS Design Studio

🙏🏻 vi ser frem til næste heat af projektet

Dyrt og dårligt udført arbejde, og mange dårlige undskyldninger

Vi har desværre valgt at arbejde med Ny Emalje, som er Certificeret partner med KAOS Design Studio, Opgaven: microcement arbejde på væge og gulv i vort badeværelse og en væg i køkkenet. Vi er mildest talt chokeret over resultatet. Det ser ikke ud som om det er fagfolk som har udført opgave. Alle hjørner og kanter er fulde med hakker og revner, overfladen som skulle være glat, er rug som sandpapir mange steder, alle kanter mellem gulv og væge, og imellem væggene, samt mellem dør og vinduesrammer er ujævne. Og der er en stor revne hele vejen ned langs med glasdøren, som er opstået, da Ny Emalje monterede glasdøre inden cementen var tør / hærdet. Det ser rædselsfuldt ud, og det færdige resultat bære præg af, at de har haft påtaget sig en opgave, som de enten ikke har haft tid til at udføre, eller som de ikke er kvalificerede til at udføre.

Da vi aftalte opgaven med Ny Emalje fik vi oplyst, at de skulle bruge 4-5 dage på opgaven - en opgave som det viste sig, tog mere end 3 uger, og som endnu ikke er færdiggjort. De skulle starte mandag, men udskød opstarten fordi de hævdede ikke at have modtaget de materialer som de skulle bruge. Efter et par dage gik de igang, men måtte stoppe igen, da de ikke havde fået materiale nok til at kunne fuldføre opgaven. Så havde de ikke ledige folk, og så var der sygdom etc. Vi kontaktede deres leverandør KAOS Design Studio, og ifølge dem, så har der ikke været nogle leverance problemer, og Ny Emalje har modtaget alle materialer til den aftalte tid. Hvilket betyder at deres forklaring på forsinkelserne er direkte usand.

I det meste af periode hvor opgaven skulle stå på, efterlod deres håndværkere døren til badeværelser og de store glasvæge og glasdøren til vores bruseområde, ubeskyttede på græsset i haven og den ene væg havde de lagt på køkkengulvet. Vi har VVS, malere og gulvfolk som har skulle udføre opgaver i vort hus i denne periode, og det har været til stor gene for dem, og de er blevet forsinkede pga. Ny Emaljes manglende planlægning.

Vores badeværelse og køkken ligner på ingen måde de foto, som jeg har afleveret til Ny Emalje som reference, eller de foto, som de selv bruger som reference for deres arbejde. Det som de før opgaven blev påbegyndt, beskrev som luksusfølelse, ser kort sagt forfærdeligt ud.

Jeg har fremsendt en del foto af de mange fejl og mangler, samt flere skriftlige klager, men det til trods, så påstår Ny Emalje: At sådan skal det se ud, og det er hvad man kan forvente.

Ny Emalje skulle komme til et møde for at gennemgå og aftale afslutning af opgaven i fredags, men dagen før om eftermiddagen, aflyste de mødet med henvisning til, at vi ikke havde betalt fakturaen på opgaven, og at de mente at alt yderligere arbejde høre under garantien. Jeg havde allerede to gange oplyst dem om, at vi ikke havde modtaget nogen faktura bl.a. pr mail.

Ny Emalje er certificeret partner med KAOS Design Studio, som producere microcementen som de benytter, det er også dem som har “uddannet” Ny Emalje, og som anbefaler dem på deres hjemmeside.

Jeg har forespurgt mig hos 2 andre certificeret partner til KAOS Design Studio. Og begge virksomheder har uafhængigt af hinanden erklæret, at de er uenige i Ny Emaljes udtalelser om, at opgaven er udført på en korrekt måde, og de er begge enige i, at kvaliteten af det udførte arbejde er rigtig dårlig.

Ny Emalje begrunder også aflysningen af mødet med, at den ene ejer af KAOS Design Studio følte sig chikaneret af at vi har kontaktet dem, for at få en udtalelse om den påståede leveringsforsinkelse samt kvaliteten af den udførte opgave, og min udtalelse om, at vi agter at poste en artikel om projektet efterfølgende. Vi undrer os noget over den udtalelse, men på den anden side, kan vi se på Trustpilot, at det ikke er første gang, at KAOS Design Studio reagere på samme måde, når nogen har givet dem og deres certificeret partner dårlig anmeldelse. Personligt var jeg selv noget skuffet over ejerens noget nedladende 14 minutter lange telefoniske foredrag om, hendes syn på professionalisme, og hendes mening om, hvad der skrives på de sociale medier - det var tydeligvis noget hun hellere ville bruge tid på, end at besvare mine spørgsmål vedr. finish på det arbejde deres partner virksomhed havde leveret, om microcement skulle være rug og fyldt med huller, om man kan forvente hakker og revner i alle hjørner og kanter, og om der ville være kommet store revner ved glasset, hvis cementen havde været hærdet, før at glasset var monteret igen etc.

Sidst men ikke mindst, så blev mødet aflys af Ny Emalje, på grund af, at de ikke syntes at vi brugte en god tone over for dem, og at de mente at det var på tide at de satte foden ned. Det har Ny Emalje så gjort, med krav om betaling for et meget forsinket og uafsluttet projekt - Hele forløbet har været en helt igennem dårlig og dyr oplevelse.

19. april 2024

Kære Lisbeth Erichson

Det er korrekt at du har kontaktet vores virksomhed og talt med undertegnede. Jeg forsøgte, desværre forgæves, at forklare dig at vores job som producent i en sag som denne, består i at vurdere om der eventuelt er fejl i produktet eller udførslen.
Vi kan ikke vurdere om du synes det er pænt og udført som aftalt med din håndværker.
Vi er byggevare leverandør og har ikke deltagelse i processen fra a-z hos dig, vi har leveret materialer til opgaven, efter bestilling.

Vi er super kede af at høre at du ikke er tilfreds med resultatet, og håber fortsat, at du som anbefalet fra både undertegnede og udførende, vil løse det gennem dialog i en god og gensidig respektfuld tone.

Alt for dyrt

Alt for dyrt. Kosmos priser. Kan ikke returnere ubrugte varer.Meget dårlig service,ingen respekt for kunde. Der arbejder en iskold kvinde.👎🏻
PS. JanDun det er mit profil navn.
Det mig har betalt for produkter som privat kunde direkte fra min bankkonto til Kaos konto.
Beskrivelse KAOS-beton-badevære.
Rentedato 16.05.2023
Yderligere oplysninger Bgs KAOS-beton-badevære

29. maj 2023

Besvarelse fra KAOS Design Studio

Hej Jan Dun / Tomasz Rompa som er dit korrekte navn.

Nu har du en gang tidligere skrevet en anmeldelse af os, selv om du ikke har handlet med os på noget tidspunkt.
Du har formentlig købt noget gennem en ekstern samarbejdspartner, og da vi er producent kan vi selvfølgelig ikke tage varer retur som er tonet direkte til en kunde. Vi må igen henvise til at grossist betyder, at nogle af vores produkter købes i større mængder end der skal bruges til en enkelt opgave, hvorfor der vil være overskud af produkt som så bruges på næste opgave.

Vi stiller os naturligvis uforstående overfor at du kan lave en anmeldelse af os, efter som du ikke har handlet med os. Ærgerligt at Trustpilot tillader falske og utroværdige anmeldelser fra ikke-eksisterende kunder, men det gør de åbenbart.

Vi har flere gange opfordret dig til at sende os et kopi af din faktura med dit firmanavn påført så vi kunne følge op på din henvendelse. Det har du efterfølgende gjort og vi kan dermed konstatere at det ikke er dit navn og firma på fremsendte faktura.

Den fremsendte faktura, er ikke udskrevet til dig, men netop en virksomhed der har taget kursus herude, hvorfor du er i besidelse af denne ved vi ikke. Det er selvfølgelig noget vi skal undersøge nærmere.

Fakturen er ikke mærkelig som du beskriver den, men IKKE udstedt til dig.
Som virksomhed med brancherelevant baggrund, kan man til enhver tid spørge på priser, og få et tilbud på en konkret opgave inden man bestiller. På den måde kendes materialeprisen på projektet, så der ikke kommer overraskelser. Der udleveres prislister på kurset til vores certificerede partnere.

Jeg har taget kursus igennem KAOS…

Jeg har taget kursus igennem KAOS Designspartel, produkterne er super nemme at arbejde med, kurset gjorde at jeg var fuldstændig klar til at udføre opgaver med deres produkter, da jeg blev vejledt og klædt godt på igennem 2.dages intensiv arbejde med produkterne samt teknikker til korrekt udførelse. Kæmpe anbefaling herfra. Det har ændret en del i hvilke opgaver jeg nu kan tage ekstra ind i min virksomhed.
Mvh Michael Rosholm
M.Rosholmmalerfirma ApS

9. februar 2023

Besvarelse fra KAOS Design Studio

Det bliver fedt at følge dig og dine opgaver i fremtiden vi er sikre på at vi får et godt samarbejde.

Meget dårlig service, uhøflig dialog samt alt for høj pris

Meget dårlig service, op mod 4 gange dyrere end hvad andre havde anslået at opgaven skulle koste. Og svært at få oplyst hvorfor det pludseligt var blevet så dyrt. dårlig dialog med bogholderiet hvor man ikke bliver behandlet pænt og høfligt som kunde.
……………………………………………………..
Efter at have læst jeres tilføjelse kan jeg blot tilføje, selvfølgelig rummer min anmeldelse sandheden (som jeg har oplevet den), det er min beskrivelse af min oplevelse, der er intet usandt ved denne, men den er jo selvfølgelig subjektiv.

Årsagen til vi valgte den pågældende montør var at der var nogen i andelsforeningen der mente at det var det bedste valg da han efter sigende skulle kende den gamle formand, og at det skulle være ham der i sin tid satte dør tlf op. Derfor dette valg trods vi ikke kunne få noget overslag omkring pris på forhånd.

Vores oplevelse har jo så efterfølgende været at dør tlf gik i stykker under en mdr efter den pågældende reparation, vi valgte her selvfølgelig en anden reparatør som har repareret den igen til en fjerde del af den pris i forlangte, og dør tlf virker nu ubeklageligt.

Jeg har efterfølgende været nød til at blokerer jeres medarbejder på min tlf pga gentagende chikane sms han ikke ville stoppe trods jeg gentagende bad om blot at afslutte kommunikationen.

Jeg har aldrig oplevet en adfærd så uprofessionel, har været forbløffet, og er glad for vores andelsforening ikke længere samarbejder med jer.

23. oktober 2023

Hej Veronica

Vi er kede af din oplevelse og ikke mindst din anmeldelse som ikke helt rummer sandheden omkring forløbet eller behandlingen.

Undertegnet (montøren) var selv til stede på kontoret omkring din mail og opringning til bogholderen, som pænt og høfligt forklarede at hun ville snakke med mig omkring regningen og få mig til at ringe dig op. Dette er gjort og dertil er også skrevet et par mails med flere uddybende forklaringer til dig.

Der kan ikke have været problemer for dig, for at få oplyst hvad det var det kostede og hvorfor prisen var som den var. Jeg var i telefon kontakt med dig samme dag som du skrev at du ik forstod regningen og forklarede dig punkt for punkt regningen og hvad prisen indebar, os at man var nødt til at være to mand på opgaven da du ikke kunne være til stede og være behjælpelig med at svare dørtelefonen oppe på den lejlighed vi fik adgang til, man kan som bekendt ikke være to steder på en gang.

At du skulle have fået en pris fra en anden på 1/4 del af regningen passer simpelthen ikke, for hvordan kan du have fået en pris fra en som ikke har været ude og kigge på problemet? Og hvis han har, så ville det jo ikke være nødvendigt at tage fat i andre så kunne han lige så godt lave reparationen da han var der og havde adskilt det hele.
Han kan jo ikke vide hvad der var galt og dermed på ingen måde give en pris, til den information kan vi så tilføje at hvis det passede med hans pris ville selve låseblikket som var brændt af have været dyrere end det tilbud du har fået af ham så der ville han have penge med på arbejde, ydermere kan han jo hellerikke have set at der ligeledes var et problem med ledningsnettet il døren som løber i falsen som var "gnavet" over som har skabt hele problematikken, og hertil blev du os informeret omkring at man burde skifte dette så det ik sker igen, med det ønskede I ikke.
jeg tænker den udskiftning du nu snakker om er det sidste som beskrives her, vi lader historien tale for sig selv, med dine usande og ikke holdbare forklaringer og ønsker jer alt godt i fremtiden.

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at…

Jeg havde for nylig fornøjelsen af at opdage de bemærkelsesværdige designmuligheder med Design Spartel udviklet af Kaos Design.
Jeg vil også fremhæve Kaos Designs fremragende kundeservice. Deres team er yderst hjælpsomme, vidende og lydhøre. De har været utroligt støttende og imødekommende under hele processen, fra rådgivning om farvevalg og finish til levering og installation. Jeg følte mig virkelig taget hånd om som kunde.

14. maj 2023

Besvarelse fra KAOS Design Studio

Dejligt at høre, vi gør os umage med alle kunder, du er altid velkommen igen :o)

Vi har fået de lækkereste badeværelser…

Vi har fået de lækkereste badeværelser og entre med Designspartel ( Microcement).
Det er fra første lag 100% vandtæt og så er det super lækker at gå på.
Vi er så glade for det produkt samt den samarbejdspartner som udførte opgaven.
Rådgivningen hos Designspartel var super kompetent og vi følte os helt trygge i vores valg.

Derfor vil vi gerne give vores største anbefaling herfra.

9. februar 2023

Besvarelse fra KAOS Design Studio

det er vi glade for at høre

Jeg kan kun sige at vis du er…

Jeg kan kun sige at vis du er selvstændig og vil udføre microcement, så er det designspartel du skal bruge. 100%iorden microcementen & er vandtæt fra starten, meget nemmere at arbejdet med og super resultat👍
Super god service vær gang.

16. januar 2023

Besvarelse fra KAOS Design Studio

vi er så glade for at have dig med om bord på vores team af certificerede partnere, du laver så mange fede opgaver

Utrolig ringe produkt og dårlig service af leverandøren

Vi fik som privatkunde lagt microcement af en certificeret forhandler (malermester) på vores badeværelsesgulv og i vores bruseniche. Det måtte laves om af flere omgange da det ikke vedhæftede fliserne og et tab af en parfumeflaske blev katastrofal da det efterlod en stor plamage/skjold hvor farven ændrede sig på trods af at parfumen blev fjernet umiddelbart efter den blev tabt. I november kunne vi se at gulvet generelt løsnede sig fra fliserne (høganæs fliser) over hele gulvet og fra væggene i brusenichen og kontakt til Kaos Design Studio betød blot at vi blev gjort klart at de ikke handlede med private så der var ingen gode råd at hente medmindre vi ville betale for deres konsulent bistand. Jamen hallo, jeres produkt havner altså også i private hjem og det er Jer der har fremstillet varen. Vores malermester har nu testet microcementen som ikke kan ikke tåle parfume, håndsprit, glasrens mv. da det efterlader grimme skjolder på gulvet. Gulvet kan fjernes med de bare hænder og med en malerspartel, det bliver ridset og skrammet på trods af at der ikke bæres sko og på trods af filtdutter under flytbare møbler (vasketøjskurv). Hele gulvet skal nu laves om og denne gang bliver det næppe med Jeres produkter. Et badeværelse der er renoveret for 36.000,00 kr. skulle gerne have en levetid på mere end 3,5 måned. Og til trods for jeres lidt uartige bemærkninger om "fliser i sand" så er jeres produkt lagt på et fast flisegulv.

31. oktober 2022

Hej Helle

Vi er kede af at høre du oplever problemer med dit gulv.
Da du har fået udført arbejdet af en håndværker og det er dennes opgave at sørge for at forberede underlaget til Designspartel, samt at dette er korrekt udført, bæredygtigt m.m. vil det være den rigtige vej, at kommunikere med den udførende som kender dit forløb. Vores produkt har en stor vedhæftning til selv svære underlag men hvis disse ikke er udført korrekt vil det give problemer i sidste ende ( hvis du lægger fliser i sand vil disse os ligge løst )

Nu er vi ikke bekendt med opgaven, omfanget eller det udførte, men er klar over at du ville købe produkter direkte af os til udførslen. Det er korrekt at vi IKKE sælger direkte til slutbrugeren. Det kræver et branche relevant cvr. nr at kunne købe vores produkter samt håndværksmæssigt 'know how' for at kunne udføre processerne korrekt. Om I af omveje alligevel har fået fat dem og selv udført det ved vi ikke, for noget tyder på at noget er galt hvis det er korrekt det du beskriver her.

Normalt har flader udført med vores produkter så fremt de er udført korrekt, et stort slid og kemikalie resistens. Med almindelig sprit på 93% vil fladen ikke blive påvirket, test på op til 10 minutter viser ikke tegn på misfarvning, hvad din parfume indeholder ved vi ikke.

Hvis gulvet som du beskriver det, løsner sig over det hele og kan pilles af med de bare hænder, så er der noget der skal undersøges i underlaget og forberedelsen/udførslen af dette, for er der ordentlig vedhæftning ned af til, vil det på ingen måde være muligt, at kunne tage det af igen medmindre dette gøres mekanisk.

Alt i alt lyder det som om gulvet ikke ligger på et bæredygtigt underlag. Vi vil derfor anbefale dig at tage fat i det firma som har udført opgaven, det er dem som skal stå for jeres dialog og/eller en evt. reparation. Skulle den udførende have behov for produkt teknisk sparring, henvender de sig til os. Sammen arbejder vi altid mod den korrekte og holdbare løsning.

Alt i alt så håber vi at du kommer i hus med projektet, gennem dialog med den udførende.

Dårlig design spartel (micro cement)

Hold jer langt væk fra deres design spartel (micro cement). Efter jeg fik det lagt, fik jeg ridser i gulvet til trods for der var almindelige plastik dupper på stolebenene! Kaos-design sagde det kunne de ikke gøre noget ved og de selv kørte rundt med kontorstole på lignende underlag.

4. september 2022

Hej Morten
Vi er selvfølgelig kede af din oplevelse af vores produkt udført af en samarbejdspartner, men er også bekendte med at du har taget gulvet i brug inden hærdningstiden var ovre. Inden fuldhærdning er fladen blød og modtagelig, det er en del af hærdningsprocessen at fladen bliver hård og slidstærk. Ligeledes var du vejledt i anbefalingen om filt dupper under stole med spidse ben.
Gulve som er udført korrekt og behandlet korrekt er ekstremt stærke, det er korrekt vi bruger gulvene hos os selv uden underlag med hårdt slid, uden de bliver skadet.
Igen vil vi rigtig gerne hjælpe så fremt der skulle være sket en fejl, men må henvise til vores vejledninger for brug, vedligeholdelse og ibrugtagning.
Venlig hilsen Michael