Prachtige schilderij die mij woonkamer een mooi tintje heeft gegeven, heel blij mee!! Bedankt Kanwall en een echte aanrader als je ook eigen designs wilt laten maken supervriendelijk en behulpzaam... Se mere

Ik zou het zeker aanraden om er te bestellen, en ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Ik had er nog nooit besteld maar het leek wel goede kwaliteit en valt in het echt niet tegen. Het was z... Se mere

Kanwall is een jong bedrijf dat een enorm belang aan klantenservice hecht. Schilderijen werden netjes verpakt. Vragen worden spoedig opgevolgd, de baas staat bijna 24/24 paraat. Aan te raden!

1. Galleri
  2. Kunst og antikviteter
  3. Kunsthandler
  4. Dekorerings- og boligindretningsbutik
  5. Museum for moderne kunst
  6. Malearbejde

Kanwall ontwerpt en maakt luxury art voor iedereen met een visie op design. Voor de mensen die altijd zoeken naar nieuwe manieren van expressie. Voor de mensen die geen genoegen nemen met middelmatigheid en zich het liefst omringen met excellentie. Wij geloven in de kracht van kunst. Met een kunstwerk kan de mens zichzelf uitdrukken — kan men visies, ideeën, passies en inspiratiebronnen een plaats geven. Kunst kan vermaken, uitdagen, indruk maken en vervoeren. Het enige dat nodig is, is de kunst die bij je past. Wij staan garant voor een hoogwaardige productiekwaliteit, persoonlijke klantenservice en snelle levering. Elke bestelling die bij ons binnenkomt behandelen we dan ook met de grootst mogelijke zorg zodat het canvas straalt aan de muur.

4,3

Na 5 dagen heb ik mijn pakje nog steeds…

Na 5 dagen heb ik mijn pakje nog steeds niet ontvangen. Ze gingen mij terug een pakje opsturen dat nog tijdig geleverd zou worden. Ik heb van hen niets meer vernomen. Ook geen antwoord op mijn vraag of en wanneer het nieuwe pakje geleverd zou worden. Werkende mensen kunnen geen hele dag op een pakje zitten wachten en niet eens weten of het al dan niet komt

30. oktober 2024

TOP !

Helaas zaten er enkele printvlekken op mijn canvas, maar ik heb direct een nieuwe gekregen, zonder gedoe.

Topservice!!

24. oktober 2024

Puntgaaf

Kiezen, bestellen, levering, communicatie. Alles loopt als de gesmeerde bliksem. Erg prettig. Groot canvas doek is toch erg kwetsbaar bij vervoer, maar goed verpakt komt het puntgaaf aan. Dikke 10.

3. november 2023

Ik vond de communicatie snel en goed

Ik vond de communicatie snel en goed
Het verzenden had wat sneller gekund . Maar was wel bekend

Ik vond het schilderij zelf mooi maar geweer was niks van 3 d vond dat er helemaal niet op lijken

Dus leuke prijs gehad maar niet echt 3 d voor het geld me zoon wilde hem toch houden . Ik vond het voor wat ik gekregen heb ( en bedoel echt het 3d ) te duur

3. april 2023

Aanrader

Top product, snelle levering en aardig personeel! Bij aankomst product nog mooier dan verwacht. Alles precies naar wens gemaakt. Ik vind het een aanrader.

21. marts 2023