Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Als je wel kayak ervaring hebt en je wilt op je oude dag met een "inflatable canoe" dobberen, ben ik blij hier binnen te zijn gelopen! Vriendelijk, deskundig (nemen de tijd voor en denken mee). T... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het artikel is precies als afgebeeld. Het is een waterdicht artikel, wij vinden enkele vouwen wel heel scherp en hopen dat het artikel wel wat langer meegaat want de uitvoering ervan is duurder dan... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bestelde artikelen zijn vlot door kanoshop geleverd! Ik had de yak long john in twee maten besteld. Helaas had het model niet de gewenste pasvorm en heb ik beide pakken retour gestuurd. De afhandel... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is altijd fijn om bij Kanoshop … te shoppen. Heel leuke shop en super vriendelijke bijstand en bediening. Mooie kortingen op het ruime aanbod kajaks, kano’s, sups en andere benodigdheden. Ik kom s... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Kano- og kajakbutik

Om Kanoshop.nl

Skrevet af virksomheden

In 1975 opgericht en sinds 2004 bekend onder de naam Kanoshop. Altijd opzoek naar nieuwe producten, diensten en service. Sindsdien is Kanoshop uitgegroeid tot specialist op het gebied van verkoop, import en distributie van kano's, kajaks en kano-uitrusting binnen Europa!

Over Kanoshop.nl

Winkelen zonder zorgen en eenvoudig vanaf elke locatie. Dat is kanoshop.nl, de online winkel van kanoshop. Op kanoshop.nl vind je alle producten snel en overzichtelijk, voorzien van informatie en tips waarop je moet letten bij jouw keuze.

Snel besteld en snel thuis

Door onze overzichtelijk site heb je het juiste producten snel gevonden, kan je de actuele voorraad zien en het product meteen bestellen. Jouw bestelling wordt dan binnen 2 werkdagen naar je verstuurd en je kan de vorderingen van jouw bestelling online zelf bijhouden. Het is zelf mogelijk om boten en peddels via de verzendservice te verzenden.

Keuzehulp van kanoshop.nl

Thuis winkelen en toch over de kennis en informatie van één van onze medewerkers beschikken? Dat kan! Via onze keuzehulp kan je stapsgewijs informatie vinden over verschillende producten. Zoekt u bijvoorbeeld een kano maar weet u niet welke type boot het beste bij jou en je vaarstijl past?

Kies bij de keuze hulp ‘kano en kajaks’ en er verschijnt een overzicht van welke type boot, bij welke type water, activiteit, vaarder en vaarstijl past. De keuze hulp kan ook goed gebruikt worden om je bezoek aan onze winkel in Bergschenhoek voor te bereiden. Zo kan je van te voren al informatie inwinnen over de verschillende producten en zo gerichter proefvaren of producten passen/uitproberen.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Behulpzaam

Meegedacht in de zoektocht naar het juiste product, dat er niet bleek te zijn. Na retourzending van het foute product onmiddellijk het geld gecrediteerd

27. august 2025

Goedemorgen,
Fijn om te horen dat onze service goed is bevallen. hopelijk lukt het om het juiste product te vinden

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hoi Tygo,

We vinden het jammer om te horen dat je de indruk had dat je bestelling te laat is aangekomen. We hebben je zending gecontroleerd en zien dat het pakket binnen onze aangegeven levertijd van 2 tot 5 werkdagen is geleverd.

We begrijpen dat het soms verwarrend kan zijn wanneer men een snellere levering verwacht. We doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en waarderen je feedback, omdat het ons helpt om onze communicatie en service verder te verbeteren.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Goede snelle service

Goede snelle service, in de winkel ook zeer goed en vakkundig geholpen

23. juni 2025

Besvarelse fra Kanoshop.nl

Fijn om te horen dat de Service in de winkel zo goed is bevallen!
hopelijk tot snel in de winkel of op het water.

Goed advies,

Goed advies,
Juiste product geleverd,
Ook volgens de afgelopen levertijd

Groetjes.

19. juni 2025

Ha Rene,
Super om te horen dat het spatzeil bevalt!
Veel vaar plezier met het spatzeil.

Vriendelijke reactieve webshop

Vriendelijke reactieve webshop, niet zo geautomatiseerd als de grote bedrijven, maar met wel met voldoende persoonlijke communicatie over de vordering van je order. Levering kwam netjes op tijd en goed verpakt. Bovenal: het product was goed (een kano karretje) wat volgens mij bevestigt dat deze mensen ook écht weten waar kanovaren over gaat. Een goed samengesteld gamma in een webshop gerund door gepassioneerden. Ik kom zeker terug.

2. juni 2025

Beste Johan,
Fijn om te horen dat de online ervaring erg goed is bevallen, net als het product!
We zien je graag terug in de winkel of Online!~

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Service welke wat te varen laat....

Via Facebook een kajak op de kop weten te tikken echter misten hierbij twee dekluiken. Via Google kwam ik terecht bij de kanoshop. Telefonisch contact gehad met ze en gevraagd om hulp. Ik moest de diameter doorgeven van het ovale luik en van het ronde. Na het opmeten kwam ik terecht bij de volgens hun aangeven 44/26. Vol verwachting kwam het pakketje thuis gestuurd en blijkt de maar niet te kloppen. Weer telefonisch contact gehad en blik ik inderdaad de verkeerde maar te hebben. Nu mag ik het wel terug sturen maar draai ik zelf op voor de retourkosten. Wanneer een bedrijf service wil verlenen doordat ze niet de juiste info hebben gegeven is mijn mening dat ze je tegemoet komen en dit label toezenden. De jongeman welke ik telefonisch sprak had voor mijn mening weinig empatisch inlevingsvermogen en draaide het allemaal maar op mij af. Inmiddels geen reactie meer mogen ontvangen op mijn schriftelijke mail welke ik heb verzonden helaas. Inmiddels contact gehad met een ander bedrijf welke mij wel heeft voorzien van de juiste informatie en mij de juiste formaat deksels heeft geleverd en kan ik nu veilig het water op.

12. maj 2025

Beste Martijn,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat onze service niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Je hebt inderdaad telefonisch contact met ons gehad over het vinden van passende dekluiken. Op basis van de maten die je toen doorgaf, hebben we je zo goed mogelijk geadviseerd. Helaas bleek achteraf dat het geleverde deksel toch niet passend was. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker als je staat te popelen om het water op te gaan.

Zoals telefonisch besproken zijn wij een kleinschalig bedrijf, waardoor het voor ons helaas niet haalbaar is om standaard de retourkosten voor dit soort gevallen te vergoeden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we het jammer vinden dat je onze service als onvoldoende hebt ervaren. We streven er altijd naar om klanten zo goed mogelijk te helpen, ook op afstand – al blijft het bij kajakaccessoires zoals dekluiken soms lastig om 100% zekerheid te geven zonder het product fysiek te passen.

We zijn blij te horen dat je inmiddels een passend dekluik hebt gevonden en wensen je veel veilige en plezierige kilometers op het water toe. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard open voor contact.

Kanoshop

Werknemers met kennis

Werknemers met kennis, geduld en een glimlach. Bestelling was snel en foutloos geleverd.

11. maj 2025

Hoi Lennart!

Wat een fijne review om te lezen – dankjewel! 😊
We doen ons best om elke bestelling met zorg (en een glimlach!) te behandelen, dus het is superleuk om te horen dat dat ook zo is overgekomen. Veel plezier met je aankoop, en je weet ons te vinden als we je nog ergens mee kunnen helpen!

Groetjes,
Team Kanoshop

Læs mere om andre typer anmeldelser.