1. Grafisk designer

Kandes Grafisk Design & Freelance grafiker. Jeg designer visuelle identiteter og grafiske løsninger der føles som dig & tiltrækker dine drømme kunder. Soloselvstændige og SMV'er. | Hjulpet 300+ brands | 15 års erfaring | Kamilla, Visuel identitet & Branding Ekspert, Grafisk Designer, Canva Magiker

4,2

God

Det helt rigtige skub!

Kamilla er både virkelig dygtig og utrolig sød!

Hun har hjulpet både med nye brand farver, nyt logo, og en masse flotte skabeloner!

Jeg har gået med tanker om nyt logo længe, men syntes det har været svært
Kamilla har formået at skubbe til mig, på den helt rigtige måde, og har simpelthen fået lavet et virkelig flot logo

Hun holder en i hånden hele vejen igennem, og det er bare SÅ fedt!

Jeg kan kun anbefale hende

1. oktober 2025

Besvarelse fra Kandes

Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse søde Lonni – den betyder virkelig meget for mig! 🙏

Det har været en fornøjelse at være ved din side, skubbe til dig og se hvordan du virkelig har udviklet dig på vores rejse sammen 🥰 Det har virkelig været en fed proces! Tak for tilliden og for at lade mig være med i din udvikling 🙏

Jeg hepper på dig! Alt det bedste til dig ⭐️
– Kamilla / Kandes

Kandes.dk tilbyder en fremragende…

Kandes.dk tilbyder en fremragende service, der virkelig skiller sig ud. Jeg havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Kamilla, som hjalp os med at simplificere vores logo. Hendes ekspertise gjorde en stor forskel, da hun formåede at skabe et design, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også funktionelt til brug på bil og tøj.

Kamillas evne til at lytte til vores behov og omsætte dem til et konkret resultat er imponerende. Hun er både professionel og kreativ, hvilket gør hele processen behagelig og inspirerende.

Jeg kan varmt anbefale Kandes.dk til alle, der søger kvalitetsdesigns og en personlig tilgang. Kamilla fortjener uden tvivl 5 stjerner for hendes fantastiske arbejde!

16. juni 2025

Besvarelse fra Kandes

Tusind, tusind tak for din flotte anmeldelse – den betyder virkelig meget for mig! 💛

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer! At få lov til at simplificere jeres logo og gøre det brugbart på både bil og tøj – uden at gå på kompromis med æstetik og funktion – er lige præcis den slags opgaver, jeg elsker.

Tak for tilliden og de flotte ord. De gør mig både stolt og taknemmelig. Jeg håber, I får glæde af jeres nye logo i mange år frem.

Alt det bedste til jer 🌟
– Kamilla / Kandes

Varmeste anbefaling

En super god og behagelig process hos Kamilla. Jeg har virkelig følt mig hørt og set. En fantastisk guide, så jeg fik reflekteret over hvor jeg ville hen med min virksomhed, logo og virsuelle identitet. Og så leverer hun bare de smukkeste designs, og er så dygtig!
Jeg står nu med et resultat jeg er super stolt over at vise frem, og med redskaber jeg skal bruge fremtiden.
Kamilla får min varmeste anbefaling!

16. januar 2025

Besvarelse fra Kandes

Tusind, tusind tak for din virkelig fine anbefaling Rikke. Det gør mig SÅ glad 🙏🤗 Tak fordi jeg må være med på din rejse, det har været en fornøjelse - jeg hepper på dig 🫶

Fantastisk kvinde <3

Fantastisk kvinde <3
Kandes har virkelig ramt alt hvad jeg har drømt om men ikke selv kunne få ned på papiret. Nu kan jeg endelig efter 17 år som selvstændig være stolt af min visuelle identitet.

4. september 2024

Besvarelse fra Kandes

Tusind, tusind tak for de virkelig søde ord Astrid! Det betyder virkelig meget for mig. Tak for tilliden, det har været en fornøjelse at arbejde med dig 🥰

Kamilla overrasker hver eneste gang…

Kamilla overrasker hver eneste gang jeg bestiller hende til en design opgave. hun forstår hvad jeg mener og mere til! det er så nemt og trygt hele vejen igennem processen <3 er virkelig glad for at kende hende!

13. juni 2024

Besvarelse fra Kandes

Tusind tak for din søde anmeldelse og ord. Det er jeg virkelig glad for 🙏 Jeg er så glad og taknemmelig for at jeg må være med på din rejse 🚀

Vis anmeldelser på alle sprog. (6 anmeldelser)