3,3

Middel

Skulle aldrig have handlet der!

Købte i December måned et GoPro 4 Silver, som jeg skulle have med på en 5 ugers trekkingferie i Thailand. Havde prøvet det hjemmefra og her virkede det, men i Thailand gik det helt kaput. Kontaktede firmaet (Kamerafreak) på mail og bad dem vejlede mig i at resette softwaren eller noget, som kunne få det til at virke. Fik ingen svar overhovedet!!

Nu er jeg så hjemme igen og ringede til Kamerafreak. De påstod at de ikke havde fået min mail, men i følge min mailserver, er mailen sendt. Ud over det, fik jeg stort set at vide, at jeg ikke havde forstand på at hente og installere softwaren fra GoPro's hjemmeside og i det hele taget, "måtte have gjort det hele forkert".

Kamerafreak, er ikke et sted man bør handle. Der er ikke den store besparelse og hvis de ikke en gang gider hjælpe deres kunder, eller (som minimum) behandle os som kunder, har de, efter min opfattelse, ingen berettigelse!

4. februar 2015

Ingen kontakt - telefon eller via mail

Bestilte USHOT 2.0 før jul. Fik leveret USHOT BIG.
Efter henvendelse, blev erstatnings vare fremsendt, men det var en tidligere model af USHOT- ikke en version 2.0, som tilbudt på hjemmesiden.
Har siden mailet Kamerafreak 3 gange henover 3 uger, samt ringet og lagt besked på telefonsvarer, men firmaet vender ikke retur!

12. januar 2015

Ingen kontakt!

Bestilte et gopro i tirsdags, og har endnu ikke set skyggen af det. Jeg har fået et track & trace nummer per mail, men der er aldrig sendt en pakke. Det er nu lørdag, og butikken har hverken svaret på mail eller telefon. Kan ikke helt finde ud af om de har ferielukket, er ved at gå konkurs, eller ejeren af biksen simpelthen er blevet bortrykket fra jordens overflade og er kommet til himmels! Heldigvis kan man få gopro mange andre steder til cirka samme pris.

Opdatering: Jeg blev så kontaktet ugen efter og fik forklaret, at de havde været ramt af sygdom + ferie. Det er jo hvad der kan ske. Men undskylder stadig ikke at det ikke stod på hjemmesiden.

5. juli 2014

HELT kanon service!

Jeg skal ud at rejse og havde i den anledning bestilt en touch lcd skærm til mit gopro kamera. Jeg fik dog tilsendt det forkerte, men ringede til kamerafreak.dk og fortalte problemet. De sendte med det samme et nyt uden spørgsmål, og kunne bare beholde det andet jeg havde fået tilsendt først.
Kan helt klart anbefale andre at handle hos dem, og næste gang jeg mangler udstyr er det helt sikkert dem jeg vælgter!
Top service!

3. juli 2014

God og stabil serive

jeg fik en udsøgt behandling og ja der er 3 virksomheder under samme firma, men de sendte en ny vare uden af ville have den forkerte tilbage.. Flot Service..

10. juni 2014

Gode Priser, god service og hurtig levering!

Bestillte et Kamera en sen eftermiddag. Pakken blev sendt dagen efter, og jeg modtog pakken dagen efter igen.
Jeg mailede også til Kamerafreaks support, for at spørge efter noget hjælp. Det klikkede ind ca. 10 minutter efter med et svar.
Vil helt sikkert handle ved Kamerafreak igen!

25. februar 2014

Service i top

Bestilte søndag nat. det blev sendt mandag og modtaget tirsdag morgen, så intet at klage over der. Fair priser. Vil helt klart handle mere der f.eks tilbehør til mit Gopro Hero3 Black. Top +++

11. februar 2014

Konge stil det her

Jeg har købt et GoPro kamera herinde en sen eftermiddag som forsendelse til mit arbejde - allerede næste morgen ved 9-tiden stod min vare på mit arbejdsbord - det er satme klasse - og hvilket produkt!!!!

Go Gopro og Kamerafreak :-)

7. august 2013

Er dette din virksomhed?