Billeder og dørknopper præcis som…
Billeder og dørknopper præcis som tænkt.
Levering var super hurtig🤩
Kalkmaling er et fremragende og miljøvenligt alternativ til traditionel maling, som kan anvendes indendørs på stort set alle typer overflader. I modsætning til klassisk maling kræver kalkmaling ikke omfattende forberedelse for at opnå et smukt og holdbart resultat. Du kan også se, hvordan farverne får forskelligt udtryk, når de forsegles med voks i klar, hvid, grå, brun eller sort eller med klar lak og ultramat lak. His kalkmaling.dk har vi mange forskellige farver.
Munkeparken 13, 6240, Løgumkloster, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Billeder og dørknopper præcis som tænkt.
Levering var super hurtig🤩
Hurtig levering og fine produkter. Har købt to farver og voks til et par småmøbler, og jeg synes resultatet er blevet rigtigt fint. Vil gerne handle her igen.
Fuldt ud tilfreds med kvaliteten af malingen og den hurtige levering. Er ikke sidste gang jeg handler hos jer
Super godt tilfreds. Dejlige varer til gode priser, og hurtig levering 👍👍
Hurtig levering, meget nemt at arbejde med, tørrer hurtigt. Levede 100% op til mine forventninger.
God betjening og fin levering.
Blevringet op da jeg ringede til dem…
God og hurtig ekspedition.
Produkterne har god dækkeevne.
Dog er det svært at vurdere farverne, ud fra billederne på hjemmesiden, men sådan er det jo altid.
Jeg er meget tilfreds med både maling, lack og træ udskærninger. Sidstnævnte har været pakket så godt ind at jeg ikke har fundet dem i første omgang i papkassen og imellem emballagen 😅🙈
Efter min “reklamation” over manglende ting, har jeg fået en meget venlig medarbejder til at afklare hvor de manglende ting har været hen! 😉
Så alt gik vel! Og jeg ef meget tilfreds! 🙏🏻🤗🥰 Mange tak! 🙋🏼♀️
Fik mit maling allerede dagen efter jeg bestilte det. Det have jeg ikke regnet med.