Na plaatsen van een bestelling, produkten super snel in huis. Daarbij zijn de bestelde koffiebonen van top kwaliteit.
ik koop al jaren mijn thee bij kaldi en ben over alles zeer tevreden. Jammer dat ik het niet naar een Dagbladhandel kan laten bezorgen.
You are awesome. Great coffee, great delivery. Kaldi blend is amazing. Consider giving 250gr packs option to keep coffee fresher for long deliveries (I buy kgs)
Eerste keer koffie drinken bij Patrick , door aanraden van mijn vrouw was echt een aanrader. Leuke gast, die Patrick met een leuke vlotte babbel en verstand van wat hij verkoopt. Heerlijke gebrande ko... Se mere
Welkom bij Kaldi! Wij zijn de aanbieder van kwalitatieve koffie en thee. Met een ruim assortiment, is er voor iedereen een smaak die bij jou past. Zo kan jij thuis genieten van dé perfecte kop koffie of thee. Naast een webshop kan je ook bij 26 locaties in Nederland terecht om passend advies te krijgen over onze koffiebonen en thee, zodat jij jouw smaak kan ontdekken.
Jan van Krimpenweg 7k, 2031CE, Haarlem, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Kaldi
Cups paste niet. Bij googlen bleek dat een meer verkondigde klacht. Bij mailen van Kaldi deden ze alsof ze van niets wisten en het heel bijzonder vonden. Een leverancier weet ALTIJD van dit soort klachten. Dus vond t schijnheilig. Als er werd gereageerd met “oei da’s een bekend probleem, welk type apparaat heeft u?” Was het al prima geweest.
Overigens uiteindelijk wel netjes afgehandeld. Ik hoop toch dat ze hier in het vervolg transparanter over zijn VOOR het bestellen. De cups in een ander apparaat geprobeerd en errrg lekker dat wel.

Besvarelse fra Kaldi
Makkelijk te bestellen en super snelle levering van heerlijke koffie

Besvarelse fra Kaldi
You are awesome. Great coffee, great delivery.
Kaldi blend is amazing.

Besvarelse fra Kaldi
Een duidelijke website, snelle levering en een goede kwaliteit koffie. Wat willen méns nog meer.

Besvarelse fra Kaldi
De bestelling is goed ingepakt op tijd aangekomen.

Besvarelse fra Kaldi
Geen enkele klacht! Dus daarom een 10. Vandaag besteld, morgen heb je binnen.
Kaldi is een betrouwbaar bedrijf.

Besvarelse fra Kaldi
Als vanouds snel en volgens bestelling en lijkt de Overtoom wel !