Veel keuze aan bier. En snelle reactie op vragen met een duidelijke uitleg. Buiten de bieren een goede klantvriendelijke houding. De verzending duurde wat langer I.v.m. nalevering maar dat is ook goed... Se mere

Slechte communicatie, Mail gestuurd naar bier XL maar hier geen antwoord op gekregen. Heb wat vragen betreft mijn order. Na ongeveer 13min gebeld te hebben nog steeds niemand aan de lijn weten te... Se mere

Krijg een doos met mijn naam en adres erop. Voelt wel heel licht aan voor 12 flessen speciaal bier. Doos geopend zitten er 4 bierglazen in met een factuur voor iemand anders..... :( Mailtje gestu... Se mere

Bier besteld en stond netjes klaar toen ik het kwam ophalen. Inmiddels al genoten van de Estrella!

1. Spiritusforretning
  2. Alkoholbutik

BierXL is dé webshop voor speciaalbier. Van blond bier tot Stout en van Tripel en tot IPA, bij ons vind je gegarandeerd een biertje dat bij je past. In onze webshop vind je een groot assortiment bieren van brouwerijen uit alle uithoeken van ons land. Bier van grote merken, maar ook van kleine lokale brouwerijen. Voor jouw favoriete speciaalbier hoef je voortaan de deur niet meer uit. Bestel online bij BierXL en wij bezorgen het zo snel mogelijk bij jou thuis!

4,5

Svarer typisk inden for 24 timer

Prima!

Bier besteld en stond netjes klaar toen ik het kwam ophalen.

Inmiddels al genoten van de Estrella!

16. april 2026

Mijn bestelde bier is in Frankrijk…

Mijn bestelde bier is in Frankrijk terecht gekomen... Terwijl het adres in Utrecht moet zijn

1. januar 2026

Beste Ronparg,

Bedankt voor uw feedback, waarschijnlijk heeft de bezorger het bier ontdekt en een slokje te veel op gehad met bezorgen.
Wij zien dat de zending is opgestuurd naar het door u opgegeven adres (In NL) geen idee waarom dit nu in Frankrijk is bezorgd.
Zou u zo veel mogelijk details / gegevens met ons willen delen via info@bierxl.nl ? Dan lossen we het graag zo snel mogelijk voor u op!

Snelle levering, goede service!

Ik heb bij zowel BierXL als Speciaalbierglazen een bestelling geplaatst. Voor beide bedrijven was de levering enorm snel en heb ik een deel van de verzendkosten teruggekregen. Snelle levering, goede service!

9. februar 2026

Glas stuk aangekomen

Ondanks een doos vol met allerlei snippers en bescherming kwam het bestelde glas stuk aan.
Het kan zijn dat dit te wijten is aan de pakketbezorger, maar ik had dit pakket juist vanwege het glas gekocht.

12. januar 2026

Heldere communicatie

De levering liet even op zich wachten en de content leek even incorrect, maar mijn opmerkingen hierover werden zeer netjes beantwoord en de vertraging kwam door de weersomstandigheden.

5. januar 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. De Track & Trace geeft aan dat uw pakket is aangekomen in uw regio.

Door de slechte weersomstandigheden kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan dat u gewend bent.

Graag nog even geduld en u kunt genieten van de bieren!

Fijn weekend gewenst.

Alles dik in orde!

Alles dik in orde.
Ik vraag me alleen af of het bier wel helemaal goed was...?
Toen ik er 10 op had (a 8.8%) voelde ik me een beetje raar?
Ik ging ook slap zwetsen en ik mocht om de een of andere reden ook geen auto meer rijden van mijn vrouw.

11. december 2025

Snelle levering

Mooie snelle levering jammer dat ik niet kon kiezen voor geschenk verpakking. Maar opgelost door eigen creativiteit 😉

5. december 2025

Verkeerde inhoud

Krijg een doos met mijn naam en adres erop.
Voelt wel heel licht aan voor 12 flessen speciaal bier.
Doos geopend zitten er 4 bierglazen in met een factuur voor iemand anders.....
Mailtje gestuurd, binnen 2 dagen direct opgelost en juiste doos bezorgd door BierXL Doetinchem.
TOP service

1. november 2025

Geen reactie op telefon en email…

The arrival of my order has been slightly delayed. However the company responded to my email enquiry on the status of the order and confirmed they will look into this as soon as possible. Good and fast turn around. Thank you

27. oktober 2025

Beste Corina,

Bedankt voor het gesprek zojuist, jammer dat DHL schade heeft toegebracht.
Voor het ongemak sturen wij u een kortingscode zoals telefonisch besproken.

Klantenservice BierXL.nl