KALAMATA KARMA OLIJFOLIE Anmeldelser 67

4,8

Heerlijke,eerlijke olijfolie en echte rauwe honing. Je proeft de natuur! Verschillende olijfoliën besteld en ook verschillende honingen. Elk met hun eigen specifieke smaak. Breed toepasbaar een... Se mere

Zeer goede kwaliteit olijfolie, peperachtige nasmaak en boordevol goede ingrediënten, hier weet je zeker dat je kwaliteit koopt en rechtstreeks van de olijfboeren uit Griekenland! ❤️ Ook de honin... Se mere

Heerlijke olijfolie uit Griekenland puur en zuivere olie zacht en heerlijk van smaak. Snel en vriendelijke service. Zeker aanbevolen om te doen.

Weet je wat het beste en lekkerste begin is van de dag? Yoghurt in een schaaltje een lepel honing van Theodorus , je lepel goed aflikken, een schone lepel olijfolie van Jorgos, ook die lepel goed a... Se mere

EERLIJKE, EERLIJKE, GEZONDE OLIJFOLIE - Onze hoogwaardige, onbespoten olijfolie komt direct van kleinschalige boeren uit de wereldbekende prestigieuze olijfolieregio rond Kalamata, Peloponnesos, waar eeuwenoude tradities en een ideaal klimaat samenkomen voor de allerbeste olijven. Onze olijfolie is niet alleen heerlijk en zuiver, maar ook een bewuste keuze voor gezondheid en duurzaamheid. Vrij van bestrijdingsmiddelen en vol van smaak, gezonde vetten, antioxidanten en polyfenolen – precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Wij geloven in een eerlijke prijs voor iedereen. Daarom betalen wij onze boeren een rechtvaardige vergoeding voor hun vakmanschap en harde werk. Tegelijkertijd houden we de prijs voor jou als koper verrassend laag – veel lager dan wat andere aanbieders vragen voor kwalitatief gelijkwaardige olijfolie. Zo maken we niet alleen de boeren blij, maar ook jou. En zeg nou zelf: goed eten smaakt nóg beter als het ook goed voelt. Goede olie, goede prijs, goede karma! Ervaar de rijke, volle smaak van onze olijfolie en proef het verschil. Puur, gezond en met respect voor zowel natuur, de makers als de liefhebbers.

4,8

Beste olijfolie

Beste olijfolie, zo puur van smaak echt zalig! Dat kun je hier nergens kopen en zeker niet voor deze prijs. Bestelling geleverd met een persoonlijk kaartje!
Wat een service ❤️

1. februar 2025
KALAMATA KARMA OLIJFOLIE-logo

Besvarelse fra KALAMATA KARMA OLIJFOLIE

Dank je wel! ❤️

Beste olie ooit

Super service, makkelijk bereikbaar
Het product ziet er zeer mooi uit echt een aanwinst voor elk aanrecht en wat de olie zelf betreft kan ik niet anders zeggen dan dat ik nog nooit zo lekkere olie geproefd heb.
Daartegen valt elke supermarkt olie in het niets.

6. februar 2025
KALAMATA KARMA OLIJFOLIE-logo