Se, hvad kunderne siger
Lättsålt och bra förtjänst. Bra hemsida och bra info om vem som sålt vad och ska betala vad. Enda förslaget på ”förbättring” är att köpare skulle kunna betala direkt med Swish vid beställning via... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kakservice erbjuder laget, klassen och föreningen att tjäna ihop pengar till sin klassresa eller träningsläger. Sälj goda, lättsålda kakor, knäckebröd och godis
Kontaktoplysninger
Kunskapsgatan 9, 43144, Mölndal, Sverige
- 031-272220
- kundservice@kakservice.se
- kakservice.se
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Otroligt proffsigt företag
Otroligt proffsigt företag, lätt att ha att göra med. Tydlig och enkel hantering. Kakorna är inte speciellt goda...men men, man köper ändå för att stödja klass/förening etc. 😀
Lättsålt o Gott
Lätt att sälja, Goda och kända produkter, snabb och enkel service.
Hörs igen
Lättsålt och bra förtjänst
Enda förslaget på ”förbättring” är att köpare skulle kunna betala direkt med Swish vid beställning via internet/länk.
Bästa försäljningen
Det är bra kommunikation om man behöver hjälp med något när det gäller beställning och det var lätt att kunna beställa kakorna och det min klass gillade mest var att man kunde dela länken så att man kunde få flera kunder att köpa kakor vilket gjorde att det gick snabbt att få in alla kakor plus pengar till klasskassan
Lättsålda och goda kakor
Lättsålda och goda kakor, trevlig service och snabb leverans. Några kakburkar saknades vid leveransen men det löstes snabbt och smidigt.
Bra struktur, ordning och reda
Det var väldigt bra struktur, ordning och reda på hela den här försäljningsprocessen. Det var väldigt lätt att hålla ordning på vad klassens elever hade sålt och vad varje skulle betala in till den person som fick hålla i beställningen till Kakservice. Dessutom var kundservice väldigt trevliga att ha att göra med.
Trevlig personal och lätt sålda kakor
Vi sålde kakor för att få ihop pengar till en klassresa. Jag kan verkligen rekommendera Kakservice! Det var lätt att komma igång; enkelt att registrera sig, snabb leverans, bra kundservice.

Besvarelse fra Kakservice
Effektiv leverans och lättsålda…
Effektiv leverans och lättsålda produkter!

Besvarelse fra Kakservice
Allt var så smidigt och fint och bra…
Allt var så smidigt och fint och bra kontakt!
Tack!:)

Besvarelse fra Kakservice
Snabb leverans, lätt att få svar på frågor via Mail och chatt samt väldigt trevlig personal. Bra service rakt igenom!

Så lätt och smidigt!
Det är så lätt och smidigt att sälja med kakservice! I år fick vi ihop hela 26700:- som kommer sänka kostnaden för alla barn som ska med på en cup!!

Besvarelse fra Kakservice
Smidigt och enkelt sätt att tjäna pengar till lagkassan!
Enkelt att registrera sig, snabb leverans, bra kundservice.
Saknade några burkar efter leverans men fick bra support och saknade burkar dök upp ett par dagar senare.
Bra sätt att tjäna extra pengar till lagkassan!

Besvarelse fra Kakservice
Bra förtjänst och lättanvänd webshop!
Vi sålde kakor för att få ihop pengar till en klassresa. Jag kan verkligen rekommendera Kakservice! Det var lätt att komma igång, lätt att sälja och en bra förtjänst. När några burkar blev skadade i transporten fick vi nya utan problem. Det var lätt att hålla ordning på till exempel vilka som hämtar kakor eller betalat för mig som höll i försäljningen. Mycket bra!

Aldrig mer
Lätt sålda kakor.
Men kommer aldrig sälja det igen. Klassen hade sålt 403 lådor. En av de anställda ringde mig och berättade om leveransen och när den skulle komma och budet skulle ringa mig.
Budet ringde aldrig. Kakorna för ca 30 000kr står på vår tomt i flera timmar helt obevakade. När jag kommer hem och ska öppna det. Då ligger kakorna inte änns sorterade i kak sorterna. Så först fick jag ställa mig och sortera allt sen plocka ihop till alla 25 säljare. Detta jobbet tog mig 2,5 timme. Detta är bedrövligt. Finns andra som man kan sälja för som sorterar produkterna åt en så man behöver inte göra tre olika jobb.

Besvarelse fra Kakservice
Enkelt, tryggt och effektivt med Kakservice
Vi har nu genomfört vår tredje lagförsäljning med Kakservice och är lika nöjda varje gång. Hela processen, från start till mål, är väldigt enkel och smidig för alla inblandade.
Det som verkligen sticker ut är hur lätt det är att komma igång och genomföra försäljningen utan krångel. Skulle man behöva hjälp finns deras kundservice alltid nära till hands och är både trevlig och hjälpsam.
Vi kan varmt rekommendera Kakservice till andra lag och föreningar!
FBC Kalmarsund Ungdom P13

Lättsålt!
Vi på Billdals ridklubb säjer 1-2 ggr/år. Det är lättsålda saker, stort plus för att man kan returnera vid behov, även om det inte är målet så klart.
Super att man kan hämta en mindre mängd burkar på kontoret i mölndal. Trevlig personal!

Bra information
Bra information, enkelt upplägg, lätt att sortera efter färdiga listor. Fint bemötande och snabb återkoppling både vid extrabeställning och reklamation.

Varma rekommendationer
Jag kan varmt rekommendera kakservice. Det är lättsålda varor med bra vinst. Personalen på kundtjänst är mycket trevliga och hjälpsamma. Vi kommer definitivt att fortsätta att sälja med er.

Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.