Har kjøpt noen maskiner og byttet inn noen også, aldri noen «sure miner» 🫶bare hyggelige tilbakemelding og kjempe god service på alt jeg spør og graver om, og det er ikke så lite 😅 dette er en toppk... Se mere
Virksomheden har svaret
Jeg sendte først mail ang det jeg lurte på. Og fikk raskt og hyggelig svar fra Gry v/Kakle. Og når jeg skulle handle, fikk jeg enestående hjelp over telefon. Fotpedalen med trådklipp til min J... Se mere
Virksomheden har svaret
En komplett prima opplevelse å handle hos Kakle. Jeg har både kjøpt symaskin og overlock, i tillegg har jeg hatt min gamle symaskin og gamle overlock på service. Absolutt å anbefale! Gry kan sitt fa... Se mere
Virksomheden har svaret
Selve kjøpsopplevelsen var litt blandet, men det som trekker opp er seriøsiteten hos forhandleren. Jeg endte med å returnere produktet og returoppgjør gikk helt problemfritt og var tilbake på konto et... Se mere
Entusiasme og syglede på kjøpet! Kakle er en sybutikk på nett, med tilhørende butikk i Kongsberg som er åpent etter avtale. Hvordan funker det, sier du? Bare ring eller send meg en melding. Er jeg her, er det bare å komme. Ellers gjør vi en avtale. Kakle er en av landets største forhandlere på Janome og BabyLock symaskiner. I 2021 var vi den Janomeforhandleren i landet med størst vekst og også den som har solgt flest av toppmodellen til Janome. Kakle ble kåret til Gasellebedrift i 2021 og 2022 av Dagens Næringsliv. Vi har eget serviceverksted der vi tar service og reparasjoner på maskiner fra Janome og BabyLock. Vi har også et godt utvalg av sytilbehør, syutstyr, symønster og sybøker. Vi har en helg langvegg full av masse lekker sytråd - for å gjøre distt syprosjekt mer spennende. Vi har selvsagt også stort utvalg av tilbehør og sømføtter til maskinene vi selger. Butikken vår er en godteributikk for den som elsker å sy. Vi har som mål å tilby deg den symaskinen du kommer til å trives aller best med. Kakle arrangerer også sytreff og sykurs. Å få inspirasjon og ny kunnskap er alltid gøy! Bli med på kurs hos Kakle og få enda mer ut av symaskinen og skapegleden din. Du lærer å bruke symaskinen, du lærer om mønster, tegning, klipping og ulike sømteknikker. Målet er det vi gjør her og nå på kurset, men minst like viktig er at du får kunnskap og inspirasjon til å tørre å sette i gang på egenhånd. Tørre å kjøpe et mønster og sette i gang. Søm er gøy! Det er det viktigste budskapet jeg har lyst til å dele.
Bævergrendveien 240, 3614, Kongsberg, Norge
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sytreff er jo bare så gøy, og det går knirkefritt, så kan ikke annet enn å elske det.
Kjøpte en Sømbyste str. S.
Akkurat pakket den ut og montert den, så har ikke fått prøvd den ut enda. Men det gleder vi oss til. Den ser veldig bra ut, og synes å være i god kvalitet.
Levering gikk veldig raskt!

Besvarelse fra Kakle
God kundeservice og rask levering av produkt som sto til mine forventninger. Jeg hadde markert feil på fraktalternativer og fikk sms med god og rask hjelp for å få riktig alternativ :)

Besvarelse fra Kakle
Gry er alltid blid og imøtekommende. Ryddig og serviceinnstilt. Bestiller det du trenger hvis hun ikke har det inne. Jeg har vært på forskjellige kurs og syhelger. Hun er dyktig og forklarer ting på en enkel måte

Besvarelse fra Kakle
God kommunikasjon og hurtig levering, slik det alltid er i denne butikken.

Besvarelse fra Kakle
Enkelt å bestille og veldig rask leveranse! Godt fornøyd med produktene også.

Besvarelse fra Kakle
Kakle er superraske med å sende bestilt vare. Men måtte vente 14 dager pga at posten var treg. Det var ikj Kakle sin feil.

Besvarelse fra Kakle
Oversiktlig og bra nettside. Bestilte en Janome Driva maskin. Fikk mail om at den ikke var på lager men at de skulle sende så snart de fikk den inn. I mellomtiden fikk jeg også mail om at jeg bare måtte kontakte dem hvis jeg lurte på noe eller trengte hjelp.

Besvarelse fra Kakle
Superrask behandling av bestillingen og rask levering! Lønte seg absolutt å handle lokalt👍🏽

Besvarelse fra Kakle
Alltid rask og personlig service fra Kakle!
Fantastisk oppfølging etter salgene er gjennomført :-)

Besvarelse fra Kakle
Bestandig enkelt å hyggelig å handle hos Kakle, som legger alt til rette så varer kan hentes så og si med en gang, og også plukkes opp utenom åpningstid.

Besvarelse fra Kakle
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.