1. Softwarevirksomhed
  2. Computersoftwarebutik

Kaizen Daytrading builds professional Order Flow indicators and drawing tools for NinjaTrader 8. We offer 18 lifetime-licensed software products designed for futures traders who want institutional-grade market analysis without recurring subscription fees. Our flagship products include the Kaizen Footprint chart with bid/ask imbalance detection, Volume Profile with naked level projection, TPO / Market Profile, Cumulative Volume Delta (CVD), Delta Candle with absorption arrows, Stacked Imbalance zones, Anchored Volume Profile drawing tools, and 11 more professional indicators. Every tool is built for real trading use cases: detecting institutional activity, identifying high-probability support and resistance zones, and reading order flow in real time. What makes Kaizen different: we sell one-time lifetime licenses instead of monthly subscriptions. You pay once, the software is yours forever, and you receive free updates as long as the product is maintained. No renewals. No price hikes. No losing access if you pause trading. Individual indicators start at $99. Our Complete Bundle of all 18 tools is $599 lifetime, which is less than four months of typical competitor subscriptions. Our website is available in English, Spanish, and German. All purchases are processed securely through Stripe. We offer a 30-day money-back guarantee on every product. Visit kaizen-daytrading.com to browse all 18 indicators, view live demos, and get instant access.

4,1

God

Recomendado 100%

Estoy utilizando unos indicadores desarrollados por David para NinjaTrader y la verdad es que me han sorprendido muy positivamente. Se nota que están pensados desde la experiencia real en el mercado, no solo desde la teoría.

Lo que más me gusta es la claridad que aportan a la hora de leer el gráfico. Me ayudan a identificar zonas y movimientos con más confianza, y eso al final se traduce en una toma de decisiones más tranquila y menos impulsiva.

Además, son bastante intuitivos y no saturan el gráfico, algo que para mí es clave. En trading, cuanto más limpio y claro ves todo, mejor operas.

Personalmente, los estoy incorporando a mi operativa y me están ayudando a ser más consistente. Muy recomendables para cualquier persona que opere con NinjaTrader y quiera herramientas útiles de verdad.
Añadir también que el desarrollador David, es un excelente soporte a la hora de aclarar dudas y está muy atento.

1. april 2026

Indicadores Premium

Indicadores de orden flow extraordinarios, cambio la forma de operar ,se hizo todo más simple a la hora de tomar decisiones para entrar a los trade, simplemente buenísimo y soporte al instante , mi forma de tradear se hizo profesional

28. februar 2026

Muy buenos indicadores

Muy buenos indicadores! todos andan muy, muy bien, es increible lo bien que marca los Big Trades en Ninja, los imbalances, delta, volumen profil y el TPO es una joya, ya que muy facilmente te marca muy bien en Ninja la zona de single print.

15. april 2026